Mercedes-Benz C 63 Brabus stealth edition

Το μαύρο χρώμα του μπορεί να δείχνει σχεδόν… απειλητικό, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μέχρι να διαβάσει κανείς τις δυνατότητες αυτού του πραγματικά ικανού τετράτροχου, που λειτουργεί σαν ένα εργοστάσιο παραγωγής ισχύος που μπορεί να βάλει κυριολεκτικά φωτιά στο δρόμο. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι από έναν V12 κινητήρα παράγονται 788 ίπποι.

Το διαμάντι των τεσσάρων τροχών της Brabus πιάνει τα 100 km/h σε 3.7 δευτερόλεπτα, ενώ πριν ολοκληρωθούν τα 10 δευτερόλεπτα έχει εκτοξευτεί στα 200 km/h. Τα 300 km/h έρχονται από στάση σε 23.8 seconds, μέχρι να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 370 km/h.

Κάτω από το καπό του κατάμαυρου οχήματος έχει μπει ο BRABUS 800 V12 Biturbo κινητήρας, με 6.233 κυβικά εκατοστά, ο οποίος έχει 1,420 Nm ροπής, ικανής να συγκριθεί με τις εξωπραγματικές Bugatti, που κοσμούν τα όνειρά μας. Είναι δεδομένο ότι αυτό το μηχανολογικό και τεχνολογικό επίτευγμα θα παραμείνει στα όνειρά μας, αφού κοστίζει 378,000 ευρώ, δεν το αποκτάς και εύκολα!

, Mercedes-Benz C 63  Brabus stealth edition

, Mercedes-Benz C 63  Brabus stealth edition

, Mercedes-Benz C 63  Brabus stealth edition

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTIS

Μιλάμε είναι και πολύ Κ******αα το ΕΡΓΑΛΕΙΟοοο..!!!! ;o

Γιώργος Τσ.

πςςς….τι εργαλείο είναι αυτό..!!

Solon

Τι τεκμήριο έχει το αυτό το ¨θηρίο¨; 😀

sdaoulas

πειτε οτι εχεις απαλλαγη απο τελη κυκλογοριας και τεκμηριο. Οταν θα πηγαινες για γεμισμα τι θα κανεις? Και αυτο το τουτου σιγα μην του βαλω γω 95αρα. 100αρα θελει. Οταν το γεμισεις και μετα σου πει ο βενζινας ενα 3ψηφιο ομορφο νουμερακι, τι κανεις? Και αν αυτο σου συμβαινει ανα 2-3 μερες, εκει τι κανεις?

Αλέξανδρος

@sdaoulas

Αυτός που θα πάρει αυτό το αμάξι θα βάζει βενζίνη με τα ψιλά που έχει στην τσέπη του… λες αν δώσω 378 χιλιάρικα να με απασχολεί πως θα το γεμίσω????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πω πω παναγια μου.. Τουμπανο..

lorentzos

Σε μια άλλη ζωή κάπου κάπως κάποτε μπορεί…….

Σταμάτης

Τουμπανοοοοοοοο.

Αλλά νά το μαύρο … μαζεύει πολύ σκόνη…

τασος

εμενα τα περισσοτερα μοντελα της μαρεσουν οπως ειναι απο την μαμα τους

odis

αφιερωμενο για τους fan boy’s της Μ3 χαχαχαχαχα τσαγιαααααααααα……………. BMW power by brabus. Τη μενει ακομα να δουμε,αντε και tunning στην c63 black series…………..

nektarios_nick

Με το Nissan GTR στα ιδια 0-100 δεν νομιζω να ειναι απειλη. … !!Το GTR απο το εργοστασιο τις Nissan αποδιδει 900 ιππους μαμα με μετατροπες κατοπιν παραγγελιας εξαρτηματων! !Απο ποιοτητα το συγκερκιμενο δεν νομιζω να ειναι αναλογης τις νεας Ferrari 2012 ωστε να κοστιζει τοσα!!Μαλλον αυτα τα 400 χιλιαρικα θα ειναι του ονοματος υπερχρεωμενα! !!
Δυο αυτοκινητα ειναι ο φοβος και ο τρομος στα 1000 αλογα,ενα Nissan και ενα ford δεκαετιας πισω και αναλογης ποιοτητας παρακαλω χωρις να εχουν ξοδεψει για την αρχικη τους τιμη πανω απο 30.000 ευρα τα οποια αυτα τα εχει η Αθηνα! !Οσον αφορα τα 0-100/0-200! !Θαυμαζω οσοι ειναι παιχταραδες και μαγκες ωστε να εχουν τα κοτσια να φτιαχνουν τετοια αμαξια! !Το ετοιμο ειναι για τα κουλουρακια που πανε στα καλα παιδια…..

giannis1304

ωχχχ που μπήκα; στο techblog ή στο autoblog; :Ρ

Sak

Εχει ασχημους καθρεφτες…..

Greg

Το Nissan GTR από τότε που το είδα στο top gear είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο αυτοκίνητο όσον αφορά επιδόσεις-απόδοση-χαρακτηριστικά/τιμή (όταν λέω τιμή εννοώ Ιαπωνίας και όχι την τριπλάσια του Ευρωπαϊστάν για να μην παρεξηγηθώ…) και οτιδήποτε άλλο δω, κρατάω τον ενθουσιασμό μου και ας αξίζουν εύσημα αυτοί που καταφέρνουν να κατασκευάσουν τέτοια αυτοκίνητα. Το θέμα είναι μετά η εταιρία τι ζητάει για αυτό… 378k για κάτι που μοιάζει με track-day-car και πιθανότατα έχει άβολο ride για μένα είναι τζάμπα λεφτά… ειδικά αν κάποιος είχε τόσα λεφτά για αυτοκίνητο καλύτερα να έδινε περισσότερα για το υπερ-παιχνίδι eagle speedster (βασισμένο σε Jaguar E type)

Haduuken!

Αυτό δενε αυτοκίνητο, στελθ μπομπερ.

gpower

καλο αλλα ευθειακικο!!και ακριβο πολυ γιατι στο κατω κατω ειναι ενα συμβατικο καλουπι πειραγμενο..παιρνεις πολυ καλυτερο με αυτα τα χρηματα που ειναι ‘εκ γενετης΄’ μονο υπεραυτοκινητο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: Φέρνει το ChatGPT στα αυτοκίνητα σαν βοηθό

H Mercedes-Benz εξοπλίζει τον Φωνητικό Βοηθό MBUX με ChatGPT στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος beta μόνο στις ΗΠΑ.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz κατασκευάζει εργοστάσιο ανακύκλωσης μπαταριών στην Γερμανία

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός βιώσιμου εργοστασίου ανακύκλωσης μπαταριών στο Kuppenheim, στη νότια Γερμανία.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz φέρνει πρώτη την αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3 στις ΗΠΑ

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έλαβε έγκριση από την κυβέρνηση στις ΗΠΑ για αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3.

Cars Mercedes-Benz

Η επέκταση της Mercedes – Benz – Σχεδιάζει παγκόσμιο δίκτυο φόρτισης αυτοκινήτων

Η Mercedes – Benz ετοιμάζεται να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη με στόχο τη δημιουργία 10.000 σταθμών ταχείας φόρτισης οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα μέχρι το 2030.