Nikon D5600: Επίσημα η entry-level DSLR με οθόνη αφής και SnapBridge

Ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση της πρώτης touchscreen κάμερας, της Nikon D5500, η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια της διαδόχου της. Ανακοίνωσε επίσημα την Nikon D5600 με SnapBridge, που κρατά την κάμερα συνεχώς συνδεδεμένη στο κινητό μέσω χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth.

Το interface της οθόνης αφής έχει virtual Fn button, για να σου δίνει γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικά χαρακτηριστικά όπως Auto ISO. Το λεγόμενο “frame advance bar” της Nikon σου επιτρέπει να δεις φωτογραφίες γρήγορα στην οθόνη αφής, σύροντας το δάχτυλο, ενώ μπορείς ακόμη και να κλειδώσεις το ζουμ σε όλες τις εικόνες.

Κατά τα άλλα, η Nikon D5600 είναι σχεδόν ίδια με το προηγούμενο μοντέλο. Διαθέτει ίδιο επεξεργαστή EXPEED 4, αισθητήρα 24 Megapixel APS-C, οθόνη 3.2 ιντσών 1M dot tilt-swivel, ίδιο 100 – 25600 ISO και ίδιο σώμα. Αλλαγή δεν είχαμε και στα σημεία του συστήματος αυτόματης εστίασης που παρέμειναν 39.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της νέας Nikon ούτε πότε θα γίνει διαθέσιμη. Να θυμίσουμε ότι η τιμή της περσινής Nikon D5500 ξεκινούσε από 900 δολάρια για το σώμα.

Nikon D5600 official, Nikon D5600: Επίσημα η entry-level DSLR με οθόνη αφής και SnapBridge

Nikon D5600 official, Nikon D5600: Επίσημα η entry-level DSLR με οθόνη αφής και SnapBridge

Nikon D5600 official, Nikon D5600: Επίσημα η entry-level DSLR με οθόνη αφής και SnapBridge
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Η σειρά D5x00 είναι απλά αχρείαστη.Θα μπορούσε να ενωθεί με την πλέον entry level D3x00 και η αμέσως επόμενη να είναι η σειρά d7x00 που έχει όντως διαφορετικά πράγματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Nikon

Τέλος το Made in Japan για όλες τις κάμερες της Nikon

Η Nikon θα σταματήσει να κατασκευάζει οποιοδήποτε μοντέλο κάμερας στην Ιαπωνία σύμφωνα με αναφορές που από την Ασία.

Gear CES 2018 Nikon

Η Nikon ανακοίνωσε έναν γιγαντιαίο telephoto φακό με τιμή… 12 χιλιάδες δολάρια [CES 2018]

Η Nikon δήλωσε και εκείνη το παρόν στην φετινή CES παρουσιάζοντας μόνο ένα προϊόν, αλλά τι προϊόν…!

Gear Nikon

Nikon Coolpix W300: Σκληροτράχηλη ψηφιακή φωτογραφική

Η Nikon ανακοίνωσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Coolpix W300 με κύριο χαρακτηριστικό της την ανθεκτικότητά της σε βάθος 30 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τις πτώσεις από ύψος 2.4 μέτρων και θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμών Κελσίου.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.