Oculus Gear VR: “Σπάει” την συμβατότητα με το Galaxy Note 7

Η Oculus έδωσε ένα νέο update στην mobile εφαρμογή της, με το οποίο εκτός των άλλων «σπάει» την συμβατότητα του Gear VR με το προβληματικό Samsung Galaxy Note 7. Η ίδια η εταιρεία αναφέρει στο site της ότι, το Note 7 δεν θα λειτουργεί με Gear VR headset.

Μέχρι στιγμής το Samsung Galaxy Note 7 έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι ασφαλές, καθώς έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά εκρήξεων, με την Samsung να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα. Η Oculus έχοντας αυτό υπόψιν της, σκέφτηκε ότι θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο κάποιος χρήστης να τοποθετήσει αυτή την συσκευή μέσα στο Gear VR headset, και για αυτό το λόγο έκανε ότι περνάει από το χέρι της για να μην συμβεί.

Το Gear VR είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ Samsung και Oculus, με την τελευταία να έχει αποκτηθεί από το Facebook. Φυσικά η κατάσταση δεν επέτρεπε διαφορετικό χειρισμό, αφού η ασφάλεια έχει προτεραιότητα.

Αν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το Gear VR με το Galaxy Note 7, λαμβάνει το εξής μήνυμα, «Η ασφάλεια των χρηστών είναι προτεραιότητα της Oculus. Η Oculus αφαιρεί την υποστήριξη για όλες τις Note 7 συσκευές στην πλατφόρμα της. Μέχρι νεωτέρας, το Note 7 δεν θα είναι συμβατό με το Gear VR. Για περισσότερες πληροφορίες για το Note 7, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Samsung ».

Samsung Gear VR Note 7 not supported, Oculus Gear VR: “Σπάει” την συμβατότητα με το Galaxy Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A33: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει το One UI 6.1 σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A, με το επόμενο στη λίστα να είναι το Galaxy A33.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτό θα είναι το σύστημα κάμερας του αναδιπλούμενου

Η σειρά Galaxy Z Flip της Samsung ολοένα και βελτιώνεται, με το περσινό Galaxy Z Flip 5 να είναι μια καλή αναβάθμιση συγκριτικά με το Galaxy Z Flip 4.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.