H νέα Polaroid camera με το logo του Instagram που εκτυπώνει φωτογραφίες

Στην έκθεση Photokina 2014, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φωτογραφικό show που πραγματοποιείται στην Κολωνία, η Polaroid κάνει το comaback με τη νέα ρετρό κάμερα, Socialmatic η οποία έχει το logo του Insagram (αν και το Instagram εμπνεύστηκε από τις παλιές Polaroid συσκευές) και εκτυπώνει φωτογραφίες στη στιγμή.

Η κάμερα έχει ανάλυση 14MP και τρέχει Android. Πάνω δεξιά έχει μια μικρή οθόνη η οποία ονομάζεται “Frontal LCD with mood assistant AI” και δείχνει μια χαρούμενη φάτσα η οποία αλλάζει ανάλογα με τη χρήση, 4.5 ιντσών οθόνη αφής και 2MP μπροστινή κάμερα.

Όπως είπαμε τρέχει Android και έχει Bluetooth, WiFi και GPS. Ουσιαστικά είναι σαν smartphone μόνο που δεν πραγματοποιεί κλήσεις. Μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες σε όλα τα social media απευθείας από την κάμερα. Άλλωστε ο σκοπός της Polaroid ήταν ακριβώς αυτός, να δημιουργήσει μια retro-style συσκευή που μπορεί να απευθυνθεί στη γενιά των social media ταυτόχρονα.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Socialmatic όμως είναι ότι έχει ενσωματωμένο μηχανισμό που της επιτρέπει να εκτυπώνει απευθείας τις φωτογραφίες με όποιο φίλτρο διαλέξετε σε 2×3 ιντσών ink-free χαρτί με ZINK® Zero Ink® τεχνολογία.

Τέλος, έχει 4GB ενσωματωμένη μνήμη, δέχεται κάστες microSD και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2015 με τιμή στα 300 ευρώ. Πως σας φαίνεται;

Για περισσότερα νέα από την Photokina 2014 μπορείτε να επισκεφθείτε το pttl.gr

socialmatic polaroid, H νέα Polaroid camera με το logo του Instagram που εκτυπώνει φωτογραφίες

socialmatic polaroid, H νέα Polaroid camera με το logo του Instagram που εκτυπώνει φωτογραφίες

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφος

Καταπληκτική

Νικος

300 δολλαρια εκει. 300 ευρω εδω.. αυτα ειναι!

Panagiotis - Volos

Αχρηστη. Και ακριβή και το κόστος φωτογραφίας υψηλό υποθέτω και 5χ7,5 πόντους φώτο τι να την κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Motorola Motorola Android Smartphones Polaroid

Motorola Polaroid Insta-Share Printer: Mod εκτυπωτής φωτογραφιών

Η Motorola σε συνεργασία με την Polaroid φέρνουν για τους κατόχους των συμβατών ομώνυμων smartphones ένα Moto Mod που απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς της φωτογραφίας, έναν μικρό εκτυπωτή φωτογραφιών που τοποθετείται στην πλάτη του κινητού.

Smartphones Polaroid

Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

H Polaroid είναι ευρέως γνωστή για τις κάμερές της, αλλά μόλις ανακοίνωσε τρεις mobile συσκευές, δυο νέα smartphones και ένα tablet. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο της κινητό.

Gear CES CES 2017 Polaroid

Polaroid Pop: Κάτι από παλιά σε συνδυασμό με νέα τεχνολογία [CES 2017]

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει σήμερα να τραβάμε μια φωτογραφία, να την κρατάμε σε ψηφιακή μορφή, ή στην καλύτερη να την ανεβάσουμε στα social media. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, όπως παλιά.

Gear Hands-on Polaroid

Polaroid Snap ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Polaroid Snap με τεχνολογία εκτύπωσης ZINK για να εκτυπώνεται άμεσα φωτογραφίες 2×3″ στη στιγμή! Ενσωματώνει αισθητήρα 10 Megapixel και υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD.