Sharp IGZO, Σε οθόνες LCD και OLED +μια εύκαμπτη

Η Sharp παρουσίασε δύο οθόνες LCD και δύο OLED με την τεχνολογία IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) επόμενης γενιάς που υπόσχεται υψηλότερες αναλύσεις και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Συγκεκριμένα παρουσίασε δύο πρωτότυπα LCD panels στις 4.9 ίντσες (1280×720 pixels, 302 ppi) και στις 6.1 ίντσες (2560×1600 pixels, 498 ppi), το πρωτότυπο OLED panel στις 13.5 ίντσες (3280×2160 pixels, 326 ppi) αλλά και μια έυκαμπτη OLED 3.4 ίντσες (960×540 pixels, 329 ppi).

, Sharp IGZO, Σε οθόνες LCD και OLED +μια εύκαμπτη

, Sharp IGZO, Σε οθόνες LCD και OLED +μια εύκαμπτη

, Sharp IGZO, Σε οθόνες LCD και OLED +μια εύκαμπτη

, Sharp IGZO, Σε οθόνες LCD και OLED +μια εύκαμπτη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisWST

Μετρησε η sharp! Μπηκε γερα και αυτη στα μικρα oled panel.

Ελπιζω μονο να μη χρεωνει το 13,5″ oled 500αρικο-χιλιαρικο σα κατι αλλους κατασκευαστες γιατι τοτε δε τα το δουμε ποτε σε ταμπλετες και φορητους. Μαλλον η λεξη πρωτοτυπο δυστυχως κατι τετοιο θα δηλωνει.

Makis

Τις αγαπώ!

john

κατι μυριζω στο αθρο,retina οθονη για iphone και ipad η μου φαινεται? 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.