Έκλεισε το Gamato, συνέλαβαν δυο διαχειριστές

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 32χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού για τα ίδια αδικήματα.

Οι δράστες, όπως προέκυψε, ήταν διαχειριστές ιστοσελίδας, μέσω της οποίας δινόταν η δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες, παράνομα και χωρίς να καταβάλλονται τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε περίπου 9.300.000 προβολές ανά ημέρα και υπολογίζεται ότι η λειτουργία του προκάλεσε συνολική ζημία των δικαιούχων ύψους 465.000.000 ευρώ και ζημία του Δημοσίου περίπου 230.000.000 ευρώ.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός σε νησί των Δωδεκανήσων, για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός ακόμη 28χρονου ημεδαπού, για τα ίδια αδικήματα.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ιστοσελίδα στο διαδίκτυο έδινε την δυνατότητα στους χρήστες της, να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως τελευταίας κυκλοφορίας, σε πραγματικό χρόνο και απευθείας μετάδοση (video streaming), μέσω ανακατεύθυνσης σε υπηρεσίες φιλοξενίας περιεχομένου (Hosting Sites), παράνομα και χωρίς να καταβάλλονται τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι δράστες μάλιστα άλλαζαν συχνά το όνομα χώρου για να αποκρύπτεται η ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητά του, που υπολογίζεται ότι είχε φτάσει περίπου στις 9.300.000 προβολές, ανά ημέρα.

Έκλεισε το Gamato, συνέλαβαν δυο διαχειριστές, Έκλεισε το Gamato, συνέλαβαν δυο διαχειριστές

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μέσω της συγκεκριμένης παράνομης δραστηριότητας οι διαχειριστές της ιστοσελίδας αποκόμιζαν σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ για όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας της, η συνολική ζημία των δικαιούχων ανέρχεται στα 465.000.000 ευρώ, ενώ η ζημιά του Δημοσίου από διαφυγόντα έσοδα από Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και Φόρο Εισοδήματος υπολογίζεται περίπου στα 230.000.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε ενδελεχή ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης, προς διακρίβωση των διαχειριστών του υπό έρευνα ιστοτόπου.

Από την μεθοδική αστυνομική και ψηφιακή έρευνα και αξιοποιώντας τραπεζικά δεδομένα και στοιχεία που προέκυψαν, ταυτοποιήθηκαν οι προαναφερόμενοι ως διαχειριστές του ιστοτόπου.

Κατόπιν των ανωτέρω, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν νομότυπη έρευνα, την 18-10-2015, στην οικία του 32χρονου, όπου διαπιστώθηκε ψηφιακά και προανακριτικά ότι αυτός έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διαχείρισης στην επίμαχη ιστοσελίδα.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
3 αποθηκευτικοί σκληροί δίσκοι

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, προς διενέργεια ελέγχων αρμοδιότητας τους (φοροδιαφυγή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κτλ).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

για αυτο ηταν κατω 3 μερες τωρα κατι βρωμαγε….

Panos.last

Μόλις είδα τη ζημιά στο δημόσιο σκέφτηκα τα ιδιωτικά κανάλια που χρωστάνε αρκετά σεβαστό πόσο το κάθε ενα, γιατί δεν κουνιέται δάχτυλο για συλληψεις και λοιπές διαδικασιες?

Themazerunner

Αυτη η χωρα σωτηρια δεν εχει απο καθε αποψη…και οχι για το gamato(αυτο αλλοι θα το κρινουν)αλλα για το οτι οσοι μας φερανε σημερα εδω μετα απο 40 χρονια διακυβερνησης ολοι ηταν “νομοταγεις” πολιτες και κυκλοφορουνε λες και δεν τρεχει τιποτε…και αλλοι(συνηθως αυτοι που προσπαθουνε να επιβιωσουν)πληρωνουν την νυφη γιατι δεν ανηκουν το “συστημα”.
Εκατομμυρια και δισεκατομμυρια στις τραπεζες του εξωτερικου(ακομη θα ελεγξουν τις λιστες κτλ)…χωρις οι πολιτες αυτης της χωρας να εχουν κανενα δικαιωμα για την ζωη τους…αλλα οταν θιγονται οι μεγαλοεταιρειες οι μηχανισμοι δουλευουν στην στιγμη.
Δωστε τρομο στον λαο για να τον χειραγωγειτε και λαδι σε καποιους “αλλους” για να λαδωνουν τα γραναζια της κρατικης μηχανης.
Το παραδειγμα παντα δινεται πρωτα απο τους κυβερνοντες και μετα απο τον ιδιο τον λαο.Ας ξεβρωμισουν πρωτα απο την δυσωδια 40 ετων(ακομη με το ΘΑ και ΑΝ)ειναι…ας παρουν τα δισεκατομμυρια πρωτα των μεγαλοκαναλαρχων και οσοι χρωστανε στο κρατος και μετα τα ξαναλεμε…

Χρήστος

Κλείνουν το gamato, κλείνουν και το τάφο τους

kostas_falcon

Χαχαχαχα…..ακόμη με Αυτά ασχολείται ο κόσμος….καμία ιδέα για το KODI έχει το ελληνικό κράτος ? Εκεί να δω τα μπαλάκια τους

Kostas 13

Μπούρδες. Ούτε το ένα χιλιοστό δεν θα εισέπραξε το κράτος γιατί απλά ο κόσμος σκέφτεται και το ευρώ να δώσει για να νοικιάσει μια ταινία στο βίντεο κλαμπ. πόσο μάλλον να πάει σινεμά θέατρο κτλ. τρομάρασας …..ενα + στον themazeruner.

albanti

kodi !!

gericho

Αυτά με τα διαφυγόντα έσοδα είναι λίγο στατιστικά χάριν εντυπωσιασμού.

Σα να λέγαμε, βρέθηκε η παράκαμψη των διοδίων από την οποία χάνονταν έσοδα.
Μα ο άλλος πάλι από την παλαιά εθνική θα πήγαινε πάλι,
δεν είναι σίγουρο πως θα πλήρωνε για τα διόδια…

Agnostos13

Ειναι γνωστο οτι οι εταιριες παραγωγης τα κυνηγανε λυσασμενα αυτα τα site γιατι κυριως αυτες ειναι οι ζημιωμενες. Ειδικα στον τομεα των ταινιων εχουν στηριξη και χρηματοδοτηση απο το εξωτερικο για να “καθαριζονται” οσο το δυνατον πιο αμεσα….
Κατι αντιστοιχο ισχυει και με τη μουσικη επισης.

Slayer

A ρε Eλλαδιτσα… είσαι ακριβή στο πίτουρο και φθηνή στο αλεύρι.
εδώ και πολλά χρόνια ξέρουμε όλοι αυτούς που κλέβουν το κράτος αλλά είναι ακόμα ελεύθεροι.

ένα μεγάλο μπράβο στους “ήρωες” του ηλεκτρονικού εγκλήματος (χαχαχαχα) για τους εγκληματίες που έπιασε για ακόμη μια φορά.
τι να πω… πραγματικά είσαστε για κλάματα!

tasos

Για τους παιδεραστές και τους ανώμαλους δε κάνουν κάνουν που υπάρχουν πόσα fake profiles στο facebook και όχι μόνο και εννοώ και το Deep Web που οι ανώμαλοι κάνουν πάρτι στο Pedo Planet και για οι τους εμπόρους ναρκωτικών στο Silk Road ή και για τους τρομακράτες που κανονίζουν τις επιθέσεις τους μέσω Onion Chan και 4Chan. Αλλά ας μη πάω μακρία ΞΈΡΟΥΜΕ όλοι τι γίνετε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα στενά καθώς και τα deals που κάνουν.

Christos

Μπράβο στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Τώρα νιώθω πιο ασφαλής.
Πάντως με νέες πληροφορίες τα διαφυγόντα κέρδη είναι περίπου 350 δις € οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα οτι για τα χρέη της Ελλάδας φταίει το Gamato.

peristeri

Αυτο με τη ζημια στους δικαιουχους και το κρατος ποσο αυθαιρετο ειναι. Λες και δεν θα εβρισκε καποιος απο αλλου να δει ταινιες

kakalos

Έλεός…..εμείς πειρατικά γουστάρουμε ρε. Μπράβο στα παλικάρια. Πειρατές μια ζωή.

ΦωνάζειΟΚλέφτης

Αχ αυτός ο Έλληνας… δεν θα κρίνω το εν λόγω περιστατικό (ένα από τα πολλά).

Δεν μπορώ να ακούω τις μπούρδες του τύπου, πιάστε τον «γείτονα» πρώτα και όχι «εμένα». Εγώ λέω και τον έναν και τον άλλον… απλά. Δηλαδή το ότι ήρθαν σε «εμένα» πρώτα και όχι στον γείτονα, νομιμοποιεί την πράξη μου αυτό;

Σταματήστε αυτές τις μπούρδες. Δεν πάμε μπροστά με αυτήν την λογική και αν δεν την αλλάξουμε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Τώρα χωστέ τα μου άνετα… και βγάλτε θεωρίες για το συμφέροντα έχω (και εγώ ένας από τους πολλούς που έχουν τέτοιες πηγές είμαι)…. αλλά αν δεν κουνιστέ λίγο το κεφάλι σας να συνέλθετε «άξιοι της μοίρας σας θα είστε».

Thodoris

Το “9.300.000 προβολές ανά ημέρα” πώς προκύπτει; Single page views? clicks?

AlexP

Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω ανοησίες: 1. Δεν έχω καμία σχέση με την υπηρεσία αυτή, απλά παρακολουθώ τις δραστηριότητές της γιατί με ενδιαφέρει και γιατί έχω μικρά παιδιά που σύντομα θα μπουν στον κόσμο του διαδικτύου. 2. Η Ελληνική δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι μία από τις πιο δραστήριες ανάλογες υπηρεσίες στην Ευρώπη (αν όχι η πιο δραστήρια). Μια ματιά στα αποτελέσματά της φτάνει. Ψάξτε και διαβάστε πόσες αυτοκτονίες έχουν αποτρέψει, πόσες περιπτώσεις παιδεραστίας έχουν διαλευκάνει, πόσες καραμπινάτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής έχουν ξεκαθαρίσει και μετά αποφασίστε αν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή όχι. Το ότι εσείς δεν το γνωρίζετε δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει… 3. Εκτός από τα καθήκοντα δίωξης, η υπηρεσία αυτή γυρνάει στα σχολεία καθημερινά και παραδίδει σεμινάρια σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου σχετικά με το κυβερνοέγκλημα και τα social media και τη σωστή χρήση τους. Υποστηρίζουν πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο με γραμμές υποστήριξης και γραμμές ενημέρωσης. 4. Στελεχώνεται με νέους ανθρώπους, με ανάλογες σπουδές υψηλού επιπέδου που γνωρίζουν το αντικείμενο, όχι με χαρτογιακάδες τοποθετημένους από κόμματα και επιτελεία. 5. Αν οι συγκεκριμένοι αποκόμιζαν ωφέλη και μάλιστα αφορολόγητα και παράνομα, ποιός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να ψέξει μια δημόσια υπηρεσία όταν κάνει… Συνέχεια »

eleos

“Βέβαια, θα πρέπει να ενημερωθούν ότι οποιοσδήποτε ιστότοπος λειτουργεί με βάση το εξωτερικό είναι εκτός αρμοδιότητας των εδώ υπηρεσιών.”

Αστείο 🙂

Αν μπορούν σε πιάνουν και αν δεν μπορούν λένε αυτή την δικαιολογία 🙂

Όλα όσα αντίστοιχα sites έκλεισαν είχαν server στο εξωτερικό και η βάση τους ήταν εκτος ελλάδος.

Απλά λέει η εταιρία ότι χάσαμε με βάση αυτό το traffic τόσα εκατομμύρια και οι φόροι για το κράτος που θα δίναμε πολλά εκατομμύρια και λέει βοηθήστε μας γιάννα βοηθήσουμε το κράτος.

Ηλίθιους να τα πιστεύουν αυτά έχουμε ακόμα εφόσον αν ήταν επί πληρωμή δεν θα ήταν τα νούμερα τόσο εγκάλα άρα τα έσοδα πολύ χαμηλά και ο φόρος μηδαμινός εφόσον κλέβουν και δεν τα δίνουν στο κράτος δεν είναι χαζοί !

Themazerunner

Αυτο με τα διαφυγοντα εσοδα ειναι μεγαλη απατη.Καποιος που μπαινει σε ενα site να δει μια ταινια ΔΕΝ σημαινει οτι εαν δεν υπηρχε ΘΑ την αγοραζε.Ας κουνησουν λιγο την κεφαλα τους οι μεγαλοκαρχαριες και να γινουν ανθρωπινως προσιτοι στους καταναλωτες για να μην υπαρχουν τετοια sites. Στις καλες εποχες dvd αγοραζανε 5 στους 100!Σημερα δεν αγοραζουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Γι’αυτο αλλωστε φροντιζουν οι ιδιες οι εταιρειες και πρωτιστως το ιδιο το κρατος.Με μισθο 450 ευρω,φορους,ΕΝΦΙΑ,και καθε καρυδιας φορο και καρυδι δεν περισσευει ουτε σαλιο.Ουτε για ενοικιαση για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Οταν το Bluray εχει 20 ευρω μετα απο ενα χρονο ταινια και 30 οταν βγαινει με το dvd να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια τιμη…η κοροιδια και το δουλεμα συνεχιζεται και ολα αυτα για να αμοιβονται μεγαλα ονοματα του hollywood με 20-30 εκατομμυρια(και να μην μπορουνε να χορτασουν με τιποτε) δολλαρια στην ταινια και οπως παντα αλλοι με ψιχουλα. Ας βαλουν σε ταξη ολοι τους(εταιρειες,αμοιβες κλπ) τα οικονομικα δεδομενα οπως ολος ο πλανητης και στην πλειοψηφια βιοπαλαιστες…και μετα βλεπουμε και τα διαφυγοντα εσοδα που ΠΟΤΕ δεν υπηρχαν και ουτε υπαρχουν. Εαν καποιος το βρει τσαμπα το βρηκε…εαν δεν το βρει προτιμα να κανει κατι για τον εαυτο… Συνέχεια »

Τζίμης Τρομάρας

Εγώ που χω βιντεοκλάμπ ακόμη, χαίρομαι ιδιαίτερα για τους τζάμπα μάγκες που μαγκώσανε.
Τόσα χρήματα σε πνευματικά δικαιώματα έχουμε δώσει…

Nio

Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν να τα “κατεβαζαμε” θα τα πληρωναμε.!
Κούνια που τους κουναγε.
Αν θέλουν να πληρώσουμε ας φέρουν υπηρεσίες όπως το Netflix στην Ελλάδα.
Με 10 δολάρια το μήνα όλη η Αμερική βλέπει ότι θέλει. Εμείς εδώ πληρώνουμε πολλά περισσότερα σε ote tv και nova. Οπότε μια παρόμοια υπηρεσία θα σκότωνε την πειρατεία και θα μοιραζε λεφτά στο κράτος στο site στους ηθοποιούς, παντού.

Μήνας

Μελέτη για φοροδιαφυγή ακούγαμε και να τα αποτελέσματα, κάποιος θα πάρει και τιμητικό τίτλο γιαυτό το επίτευγμα.. Κάποιος θα τα παραδόσει και στην τρόικα αυτά, δημόσιο και πάλι δημόσιο που θεωρεί το κάθε κλικ ως αγορά εισιτηρίου, ταινίας κτλπ.. Σίγουρα θα βγει και πλάνο ότι μπορεί να χάθηκαν και 80000 θέσεις εργασίας από το συγκεκριμένο site.. Κρίμα γιατί θεωρούσα την συγκεκριμένη υπηρεσία ως ένα από τα καλά κομμάτια του δημοσίου το οποίο κάνει δουλειά τα τελευταία χρόνια της σκατιλας! Μνημόνιο 4 loading

Μήνας

Ο/Η Τζίμης Τρομάρας λέει:
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 στο 18:45
Εγώ που χω βιντεοκλάμπ ακόμη, χαίρομαι ιδιαίτερα για τους τζάμπα μάγκες που μαγκώσανε.
Τόσα χρήματα σε πνευματικά δικαιώματα έχουμε δώσει…
Αν και δεν συνηθίζω να έρχομαι σε αντιπαράθεση γιατί δενννν… Υπάρχουν τσιπαρισμενα Playstation από την εποχή που ακόμα δεν είμουν ούτε ένα μέτρο, υπάρχουν τα torrents που έχουν έχουν πρόγραμματα κτλπ κτλπ, και υπάρχουν και η σύγχρονες εταιρείες βίντεο σαν το hol… Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι το γαματο σου έκανε ζημιά εγώ θα σου πρότεινα να κρατουσες το χωράφι σου και να το εσκαβες!! Φούσκες έχουν υπάρξει από τράπεζες χρη/αρια σπίτια επιχείρησης και έχει να κάνει με την παρουσίαση της αγοράς σε ένα βλαχοβλαχο που είναι ανοιδεος! Λέγεται μάρκετινγκ και στην πιο σύγχρονη περίοδο της Ελλάδας υπάρχουν πηγές γνώσεις με λίγο κόστος για να μάθεις πως να μην την πάθεις και εμείς να μην ακούμε ότι σου φτεει το γαματο!

Nikos

Καλά τώρα. .. εδώ έχουμε Kobi, Popcorn Time, Torrents και κτλ.
Ας κοιτάξουν να πιάσουν κάτι άλλους μεγαλοκαρχαρίες και λαμογια καλύτερα. ..

Κωστής

‘Οσο για την πειρατία στην μουσική στην Ελλάδα τουλάχιστον την συντηρούν και την ενισχύουν οι ίδιες οι δισκογραφικές και οι καλλιτέχνες…με το που βγαίνει ένα τραγούδι (πολλές φορές και πριν βγεί) οι ίδιες το ανεβάζουν (ή το στέλνουν να ανέβει) σε παράνομα sites και πολλές φορές πληρώνουν και τους “πειρατές” (για να βάλουν πχ το τραγούδι τους σε προνομιακή θέση στο “πειρατικό” site κτλ…)…

Petros

Η παρανομία είναι παρανομία, όπως κι αν τη βαφτίσεις. Καιρός να κλείσουνε και άλλα παράνομα sites , μπας και ο Έλληνας βάλει μυαλό και σταματήσει να κλέβει για την καλοπέραση του . όποιος δεν έχει λεφτά για νόμιμη ταινία, να παίξει παντομιμα η .. Κατι Άλλο. Άμα κλέβεις εσύ το μεροκάματο του άλλου, ρε Έλληνα, γιατί να μη σου κλέβει και ο δικός σου εργοδότης το δικό σου μεροκάματο ? Μετά τι ψωμί θα τρως χαζε? Τον αέρα της επανάστασης?

Panos7GR

Την είδηση την πρωτοακουσα από την τηλεόραση και όλοι τόνιζαν τα 230εκ. € ζημιά στο Δημόσιο. Κι αυτό με εξόργισε!!!!
Αχ ρε!!! Αχ!!! Έτσι ρε θα χτυπήσετε τη φοροδιαφυγή;;; Πιάνοντας διαχειριστές ανάλογων site; Όχι στο ότι τα 50% είδη καπνού που καπνίζονται στην Ελλάδα είναι λαθραία;! Όχι ότι περίπου το 50% των πετρελαίων που χρησιμοποιούνται στην ελληνική ναυτιλία είναι λαθραίο;! Τα κανάλια που χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους;;

Άντε ρε από κει!

Ελεάννα

Δεν ντρέπονται λίγο! Εκεί τους έπιασε η διαφάνεια κι η νομοτέλεια! Τα αίσχη που έχουν τσεπώσει δις και τρις όλοι τους εκεί στις κυβερνήσεις δεν τα μετράει κανείς ούτε τα ψάχνει! Που μας κατέστρεψαν τη χώρα για να τα βάλουν στην τσέπη τους ποια δίωξη ποιου εγκλήματος θα τα κυνηγήσει;! Άισχος, ντροπή! Θα έπρεπε αυτοί της δίωξης να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους! Αλλά κι αυτοί τα τσεπώνουν και κάνουν ότι τους διατάζουν και τους βολεύει! Να χαθούν όλοι!

χρηστος

ΕΜΕΝΑ με πιανουν τα τεκμηρια,φορος για πολυτεκνους, γιατι εγω ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εχω 4 καμαρια και φτηνω εμα για να τα μεγαλωσω ,μου κοψανε τα επιδοματα και πολλα αλλα φιλοι μου , για να τους παρω στο Σινεμα θελω 60ευ + 20 αν φανε κανενα πατατακι παιδια ειναι !!! δυσκολο για εμενα
βλεπαμαι κανενα εργο στο σπιτι μας το κοψανε και αυτο λοιπον αισχος ντροπη , μας εχεται φτασει να γινουμαι ειδος πρως εξαφανισει (ελληνας ελληνιδα)
ΑΧ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης jb

Όταν διαβάζω τέτοια ποστ και από κάτω οι 9 στους 10 κράζουν..
Ελλάς το μεγαλείο σου.. Νοοτροπία δεν πρόκειται να αλλάξουμε ποτέ..
Αντί να πούμε ένα μπράβο στους ανθρώπους που κλείνουν site τα οποία κάνουν κάτι το οποίο ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ… Εμείς κλασικά.. τα ίδια παντελακι τα ίδια παντελή μου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.