Ανανεωμένος Οδηγός για Γονείς από τη Vodafone

Ο ανανεωμένος “Οδηγός για Γονείς της Vodafone, περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από κινητό τηλέφωνο και από ηλεκτρονικό υπολογιστή, στους τρόπους ελέγχου της πρόσβασης, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και στον εθισμό στο διαδίκτυο και πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. 

O Οδηγός είναι διαθέσιμος στο vodafone.gr και σε όλα τα καταστήματα Vodafone. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να λάβουν το συγκεκριμένο έντυπο στέλνοντας email στο CR.gr@vodafone.com και οι συνδρομητές της Vodafone στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 1256.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου Οδηγού για γονείς στην Ελλάδα, το 2007, ο ανανεωμένος Οδηγός έχει στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των γονέων για ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν στη χρήση Κινητής – Σταθερής Επικοινωνίας και Διαδικτύου από τα παιδιά τους.  

Ο νέος Οδηγός έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με δύο έγκριτους φορείς, την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας. Στις 37 σελίδες του παρουσιάζει με απλά λόγια τη σχετική τεχνολογία, τις διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και παράλληλα ειδικοί επιστήμονες δίνουν χρήσιμες συμβουλές.

, Ανανεωμένος Οδηγός για Γονείς από τη Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο vodafone.gr

Κώστας Βλαχάκης

Αυτά συνήθως βρίσκονται στην κατηγορία “Εταιρική υπευθυνότητα” https://goo.gl/7Tb06

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.