ΘΕΛΩ LG G2, Πρόγραμμα Ανταλλαγής

Η LG Electronics ανακοινώνει την έναρξη του πρωτοποριακού Προγράμματος Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” και καλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία του LG G2 δοκιμαστικά για ένα μήνα και αν επιθυμούν να το κάνουν δικό τους για πάντα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που θα συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις να ανταλλάξουν το ίσης αξίας smartphone τους που έχουν αγοράσει τον τελευταίο χρόνο µε ένα ολοκαίνουργιο LG G2. Μάλιστα το LG G2 μπορούν να το δοκιμάσουν για έναν ολόκληρο µήνα, κι αν θέλουν να το κρατήσουν για πάντα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτώνται καθημερινά στο microsite, ενώ η τελική λίστα θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η κατοχή smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599 με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012, να είναι κάτοικοι Ελλάδας και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι τυχεροί που έχουν ως τόπο διαμονής την Αττική θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή μέσω επίσκεψης μέλους της ομάδας LG G2, που θα τους επισκέπτεται στον τόπο που επιθυμούν. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, η ανταλλαγή θα πραγματοποιείται µέσω υπηρεσίας courier µε χρέωση της LG.

Παράλληλα, το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” θα υποστηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκειά του από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα θα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.

Μετά το δοκιμαστικό διάστημα του ενός μηνός, οι τυχεροί, εφόσον επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν για πάντα το ολοκαίνουργιο LG G2 τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.

ΘΕΛΩ LG G2, ΘΕΛΩ LG G2, Πρόγραμμα Ανταλλαγής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dmark

Άμα τους πάω μια σακούλα με παλιά κινητά, φορτιστές, θήκες και μπαταρίες το δίνουν;

theo

@ dmark αμαν εχει και κανενα κομμάτι χρυσάφι να βγαίνει 600 ευρό συνολικά μπορεί 😛

tiamat

τα χε πει ο tiamat στο θεμα με τη vodafone..

αυτο ομως που με ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι τα δοκιμαζομενα Lg g2 που τελικα μετα το μηνα και το τελος της δοκιμης θα επιστραφουν στην lg, τι προκειται να απογινουν????

,μηπως η lg η θα τα ξαναπακεταρει και θα τα πουλαει στα ραφια για καινουρια!!!!!!??? (ενω στη πραξη θα ειναι πλεον μεταχειρισμενα κινητα 1 μηνος!!!!!.)

ilias

Εγω που εχω το Ζ, και προφανως το εχω παρει μετα απο την ελαχιστη ημερομηνια, αλλά είναι απο σκρουτζομάγαζο, με πιανει?

theo

το πιο πιθανό θα τα πουλήσουν σαν refurbished…

panos-volo

Ηλία για να σε πιάσει θέλει να το έχεις αγοράσει 599 ευρώ και πάνω με απόδειξη.

Alexis

Αυτά είναι χαζομάρες μωρέ! 100 τυχεροί λέει! Αν ήθελε να κάνει διαφήμιση ας δεχόταν οποιοδήποτε κινητό και εκτίμηση δική τους για την διαφορά!

Χρήστος

Με αυτους που πηραν το optimus g απο τη vodafone(129€) τι ισχυει;

Nio

αχαχαχααχ Χρηστος μην τα θελουμε κ ολα δικα μας. χαχαχαα ο Τσαμπας πεθανε παιδια.. Μην σας ξεγελαει αυτος στην διαφημιση..

konstask

Μα καλά στην περίπτωση του S4 που έχω χαζός είμουν να το πάρω 599 απο πλαισιο, γερμανό κτλ. και όχι 450 απο διαφημιζόμενο skroutzομάγαζο? οπότε αποκλείομαι.

Νικος

Η προσφορα ειναι καλη αλλα για λιγους και χαζους,
Οποιος πηρε περυσι ναυαρχιδα απο μεγαλο καταστημα παιρνει τσαμπα καινουργιο κινητο, εξαιρετικη προταση,
Τωρα να δεχοταν ολες τις περσυνες ναυαρχιδες και απο skroutzomaza, θα ηταν σα να ελεγε παρε κοσμε εδω το καλο lg g2, θα γεμιζε η αγορα g2, κατι που οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατο.

Billeiro

Νικο δεν παιρνουν ολοι.μετα απο κληρωση 10 ατομα τη μερα.100 συσκευες θα δωσουν.παντως για μενα το προγραμμα επρεπε να ινε σε στυλ αποσυρσης απο lg users.οπως κανει η apple δηλαδη και ας πληρωναμε μια διαφορα.δε γινεται να εχουμε αγορασει ολα τα κινητα της και να μη μας προσεχει λιγο. Lg.προσπικα εχω παρει ολες της ναυαρχιδες της lg ητοι optimus 2x,4x optimus g…apple και παλι apple μου φαινεται σε αυτο το θεμα αλλα και παλι οχι ελλαδα γιατ ουτε εδω το εχει κανει ποτε

nick2010

Άντε για την τιμή να το θεωρήσω σωστό (αν και δεν λένε – όπως θα πρεπε – ότι ουσιαστικά θα δώσουν για ανταλλαγή το 16αρι G2), αλλά η κουλή ημερομηνία “25.11.2012” από πού κι ως πού προκύπτει και μπαίνει ως ορόσημο ???

Εγώ δλδ που έχω το 32αρι το S3 αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ στις 20.11.2012 και με (μόλις) πεσμένη (σούπερ) τιμή στα 549€… μένω εκτός ???? Χαχαχαχαχα !!!

Και κάτι τελευταίο, περσινό κινητό ναυαρχίδα των 600€ και βάλε (δηλαδή κανα sony z, galaxy s3 ή note2) είναι σίγουροι οι φωστήρες εκεί στην LG ότι θα το δώσουν οι ιδιοκτήτες για να πάρουν το 16αρι της (χωρίς κάρτα μνήμης, έτσι ?), επειδή είναι (και καλά) φετινό ??? Χλωμό έως νεκρό βδομάδων….

Πάω στοίχημα ότι, έτσι όπως το κατέστρωσαν το σχέδιο, όχι μόνο ΔΕΝ θα βρεθούν οι 100 επίσημοι Έλληνες, αλλά θα τους περισσέψουν κιόλας πάνω απ’ τις μισές συσκευές που βάζουν…..

Billeiro

Ας ελπισουμε οτι θα τους κοψει στο τελος και οτι με το αξιας 599 ευρω θα εννοουν κινητα οπως xperia z,s4,optimus g1 και αλλα παρομοια κινητα-περσινες ναυαρχιδες ανεξαρτητα απο το ποσο το πηρε ο καθενας.δηλαδη αν καποιος το πηρε με επιδοτηση και δεν γραφει το αντιστοιχο ποσο στην αποδειξη ενω στην ουσια το εχει χρυσοπληρωσει δε μπορει να συμμετασχει? ο,τι να ναι…

spiros

χαχαχαχχα εγω εβαλα για πλακα το XPERIA Z1 που εχω, το αγωρασα στα 525 ευρω πριν 1 μηνα θα το δεχτουνε? χαχαχαχαχχαχα

tiamat

παιδια σαν προωθητικη κινηση ειναι παρα πολυ καλη και στοχευει απο τους iphone χρηστες μεχρι και τους υπολοιπους αφου το g2 ειναι σε πολλα σημεια ανωτερο απο τα s4,z,one που μπορει καποιος να εχει στη κατοχη του απο day one που η τιμη τους ηταν πολυ πανω απο τα 599 που ζητα ως προυποθεση.

θυμηθειτε τα λογια του γεροτιαματ, το g2 θα ειναι στο μελλον οτι ηταν το s2 για τη samsung.
ειναι ενα πολυ γερο χαρτι που βοηθησει την εταιρεια να ακουστει και να τη μαθει ο πολυς κοσμος που ειτε γνωριζει απο κινητα ,ειτε δεν ασχολειται και ιδιαιτερα οπως εκανε και το s2 το 2011 που ανεβασε τη samsung στις συνειδησεις του κοσμου κατα πολλα επιπεδα.

απλα ελπιζω τα g2 που θα επιστραφουν στην lg μετα τις 30 ημερες ,εκεινη να μην τα ξαναδιοχετευσει στην αγορα ως καινουρια

Demis

Ρε παιδιά γιατί σταμάτησε η διάθεση του lg g2 32gb?? ψάχνω παντού να το βρω και τίποτα.

tiamat

#demi το ειχα πετυχει κ γω στο σκρουτζ ενα φεγγαρι γιατι ενδιαφερομουν κ ξαφνικα σε μια νυχτα το σταματησαν ξαφνικα για ενα περιεργο λογο .
ποιος ξερει τι παιζεται απο συμφεροντα…

Demis

#tiamat . Ναι ρε γ.μ.τ. Και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω. Τώρα πρέπει να ξανασκέφτομαι αν μου κάνει το 16ρι ή αν θα καταφύγω σε άλλο με expendable memory..

Χρήστος

1. Δεν διευκρινίζεται εάν είναι 16 ή 32GB
2. Τα κινητά αξίας άνω των 600 ΕΥΡΩ αγορασμένα σε τιμή όχι “ανώτερη λιανική” είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και όλα έχουν 32GBs/2+ RAM και FULL HD οθόνη. Πολλά έχουν μάλιστα και SD slot.
3, Το LG G2/32GB το βρίσκεις με 500 ΕΥΡΩ καινούριο. Πουλάς το παλιο σου πανάκριβο 400-500 ΕΥΡΩ και έχεις 32GB αντί 16GB
4. Μας …δουλεύουν;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured LG LG Android Smartphones

LG G2: Φέρνοντας την LG στο προσκήνιο [Throwback]

Σήμερα θα μιλήσουμε για το LG G2, μία συσκευή που κατάφερε να φέρει την LG στο προσκήνιο και να κάνει τη Samsung να νιώσει ανταγωνισμό.

News Android 6.0 Marshmallow Android Marshmallow LG

LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τα LG G3 και LG G4 να είναι τα μόνα μοντέλα που εμφανίζονται στο site της LG, το LG World, ως αυτά που θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow. Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν μόνο αυτά θα αναβαθμιστούν και τι θα κάνει η LG με τα παλαιότερα μοντέλα.

News Android Android Lollipop LG

LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το LG G2, το οποίο στη συνέχεια διαδέχτηκαν τα LG G3 και LG G4, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναβαθμιστεί απευθείας σε Android 5.1.1 αφήνοντας το 5.1. Οι αναφορές έρχονται από υπάλληλο της LG στην Κορέα που εργάζεται στο τμήμα software.

News iPhone 5S iPhone 6 iPhone 6 Plus

Smartphones με την καλύτερη και χειρότερη αναλογία οθόνης – συσκευής

Bezel, η λέξη που οι περισσότεροι αγαπούν να μισούν. Συνήθως η μεγάλη οθόνη σε smartphones σήμαινε ότι η ίδια η συσκευή θα είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό όμως το τελευταίο διάστημα άλλαξε, καθώς οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει μειώνοντας τα bezel και με διάφορα άλλα tricks, να δώσουν πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής.