Alcatel One Touch Fire ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Σε συνεργασία με το partner site FirefoxHellas.gr σας παρουσιάζουμε το Alcatel One Touch Fire, το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα που κυκλοφόρησε στη χώρα μας. Θα το βρείτε στην COSMOTE με τιμή 99,90 ευρώ και έρχεται με την πιο πρόσφατη έκδοση Firefox OS 1.1, οθόνη 3.5 ίντσες και κάμερα 3.15 Megapixel. Δείτε το βίντεο.

Το FirefoxHellas.gr υποδέχεται το πρώτο Firefox OS smartphone και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα Alcatel One Touch Fire μέσα από τον πρώτο του διαγωνισμό. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό εδώ!

Alcatel One Touch Fire πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Alcatel One Touch Fire ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Alcatel One Touch Fire ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιαννηςΑτλ.

το κινητό είναι ίδιο το Vodafone Smart mini(από πίσω). ΟΚ ωραίο λογισμικό… θα δούμε αν θα νικήσει την μάχη

Tasos

ωραίο τηλέφωνο αδερφάκι θα μπορούσαμε να πούμε με το Vodafone Smart με android , θα θελα να δω και άλλα τηλεφωνά π.χ της Sony με firefox OS

yiannis

Θέλει δουλειά ακόμα το Firefox os αλλά πιστεύω πως αλλά πι

Alan

Πολύ καλό κινητό, πολλά υποσχόμενο λειτουργικό. Πιστεύω πως η Mozzila έχει τους πόρους να το στηρίξει και πως, έστω και αν “πεθάνει” άδοξα θα αφήσει σημαντικά πράγματα πίσω του.

Tasos

θελει ακομα δουλεια αλλα πιστευω οτι μπορει να αναπτυχθει. Προσωπικα εμενα μου αρεσει!!

Νίκος

Πολύ κουραστικό βίντεο με περιτά σχόλια και λεπτομέριες που δεν μας ενδιαφέρουν. Τελικά το κινητό είναι μούφα αφού στα ίδια χρήματα παίρνεις samsung pocket neo με καλύτερα χαρακτηριστηκά.

Γιωργος

Μια χαρα ειναι τα alcatel και φτηνα δεν τα αλλαζω μαζι με κατι αλλες επισης καλες και φτηνες εταιρειες οπως Huawei

Pantel1s

Το πήρα σήμερα το κινητό για δευτερη χρήση γιατί για πρώτο εχώ άλλο.Αυτα που ήθελα τα έχει ολα.φορητό hotspot,κανά δύο καλά παιχνιδάκια να περνάει η ώρα,FB,,youtube και πολύ ωραίο OS..Ομορφο smartphone σε λογική τιμή.

pantel1s

Οπως ειπα και πιο πανω το πηρα Σαββατο το κινητο,εμεινα ευχαριστημενος για 2 μερες.Ευτυχως μου ειπαν οτι μπορω να το κανω αλλαγη με lumia 520.Δε θα γραψω κατι κακο και ουτε θα κραξω το κινητο και το firefox os..
Απλα οπως ειπακαι πανω, το πηρα Σαββατο και δευτερα κανονισα να το δωσω..Αυτο τα λεει ολα 🙂

vaspap

Κατ εμε το κινητού τα σπάσει το σχ τρεις μέρες. Είχα και android κινητού. Αλλαγή η ευκολια δημιουργιας εφαρμογων με αιρεσιάρχη πολυ. Ξερει κανεις ποτε θα αναβαθμηστει σε firefox os 1.3?

vaspap

Κατ εμε το κινητού τα σπάσει το εχω τρεις μέρες. Είχα και android κινητού. Αλλα η ευκολια δημιουργιας εφαρμογων με αρεσει πολυ. Ξερει κανεις ποτε θα αναβαθμηστει σε firefox os 1.3?

βασιλης

Miα χαρα είναι το τηλεφωνο. Φτιαχνεις σχετικα ευκολία εφαρμογες. Ευκολο στην χρηση. Ξέρετε ποτε θα αναβαθμιστεί? Σε 1,3 os

nikos

μεγαλη απατη αυτό το κινητο το νοκια3210 καλυτερο ηταν.δεν εχει τιποτα όταν λεμε τιποτα τιποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.