Galaxy Note 7: Η Samsung καλεί τους χρήστες να το απενεργοποιήσουν, σταματούν παγκόσμια οι πωλήσεις

Η Samsung δυστυχώς δεν άφησε πίσω της την ιστορία με τα προβληματικά Galaxy Note 7. Ακόμα και μετά την παγκόσμια ανάκληση και αποστολή μη ελαττωματικών μοντέλων, υπήρξαν αναφορές για νέες εκρήξεις, ενώ μάλιστα μια εξ’ αυτών βιντεοσκοπήθηκε μέσα σε κατάστημα Burger King.

Ως αποτέλεσμα, ο Κορεάτης κατασκευαστής αναγκάστηκε να προβεί σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση που αφορά τους κατόχους του Note 7. Τι μπορεί να φταίει για τις νέες εκρήξεις;

Update: H Samsung φαίνεται πως προχώρησε στην οριστική διακοπή της παραγωγής του Samsung Galaxy Note 7 και και την παύση των πωλήσεων. Η εταιρεία δέχτηκε πιέσεις από τις αρχές και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα, η Samsung θέλει όσοι είναι χρήστες του νέου phablet της να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους άμεσα, οποιαδήποτε έκδοση και αν έχουν. Επιπλέον, ο κατασκευαστής ζητά από τους πωλητές και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας παγκόσμια να σταματήσουν τις πωλήσεις του Note 7, αλλά και τις ανταλλαγές / επιστροφές μέχρι να τελειώσει η έρευνα που διεξάγει η εταιρεία σχετικά με τα τελευταία περιστατικά.

Αν όντως η ζημιά που υπήρχε στα πρώτα μοντέλα δεν έχει διορθωθεί, τότε πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιθανή δεύτερη ανάκληση, που ίσως σημάνει και το πέσιμο της αυλαίας στην σύντομη πορεία του Galaxy Note 7. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι καταλυτικά για την Samsung. Παρακάτω παραθέτεται η ανακοίνωση της εταιρείας:

We are working with relevant regulatory bodies to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note 7. Because consumers safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note 7 while the investigation is taking place.

We remain committed to working diligently with appropriate regulatory authorities to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with either an original Galaxy Note 7 or replacement Galaxy Note 7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available.”

Galaxy Note 7 ανάκληση πωλήσεων, Galaxy Note 7: Η Samsung καλεί τους χρήστες να το απενεργοποιήσουν, σταματούν παγκόσμια οι πωλήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Καλημέρα … Εντάξει τώρα ότι κι αν έχει γίνει, θα είναι κρίμα για όλους να σταματήσει η παραγωγή -πώληση του ακριβότερου κινητό του κατασκευαστή για πολούς λόγους . Εντάξει κι εγώ έκραξα αλλά μη οεπερνάμε τα όρια της παράνοιας

Tasos Spanos

Τελικά οι φόβοι αρκετών επιβεβαιώθηκαν.
Δυστυχώς για την Samsung για την συσκευή και τους καταναλωτές
Ας αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή και ας προσέξουν πιο πολύ όλες οι εταιρείες τέτοια περιστατικά. Αποτελούν κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές

Kostas-DOHA

ΝΤΡΟΠΗ
περιμενω με αγωνια να δω τον ”σκοτωμο” αναμεσα σε μηλα + σαμσουγκ φανς

TJL

Γενναια αποφαση, αλλα επιβεβλημενη, αν η εταιρεια θελει να διαφυλαξει το ονομα της. Τωρα πρεπει να ακολουθησει η επιστροφη χρηματων σε οσους την εμπιστευτηκαν κι αγορασαν τη συγκεκριμενη συσκευη και τα κεφαλια μεσα ωστε ο διαδοχος της να επαναφερει την εμπιστοσυνη του κοινου.

kostas

συμβαινουν και αυτα οταν βαζουν τοσο τεχνολογια σε ενα κινητο. περιμενουμε το νοτε 8

Κώστας Ζ.

@Tasos Spanos, όλες οι εταιρείες; Οχι δα…καμια άλλη δεν έθεσε σε κίνδυνο τη ζωη καταναλωτή. Καλό δεν θα ηταν για κανέναν που σταματαει η παραγωγή του, αν το κινητό δεν είχε το πρόβλημα με την έκρηξη. (ποσο πιο αστείο και άσχημο ταυτόχρονα να γινει;)
Εαν το κινητό ήταν ασφαλές τότε το ξανασυζηταγαμε…

Γνώμη μου: έπρεπε να σταματήσει εντελώς η παραγωγή απο την πρώτη κιολας ανάκληση. Δεν ξερω τι εφταιγε ουτε με ενδιαφέρει. Επρόκειτο να τραυματιστει καποιος (και μάλιστα σοβαρά) ή να γινει ζημιά, επειδή πλήρωσε 800€ (αν δεν κανω λάθος).
Τραγικό απλά.

jonjon

👌! Απο ότι καταλαβαίνω τελικά δεν είναι θέμα μπαταρίας , έχει κατασκευαστικό λάθος και την κάνει να σκάει! Γενναία η απόφαση τής Samsung για ανάκληση και πάγωμα της παραγωγής! Εδώ εταιρίες αυτοκινήτων κάνουν σιωπηλές ανάκλησης , και άλλα που βγαίνουν σιγά σιγά στην φορά! Και εκεί το κόστος είναι ανθρώπινες ζωές.

ΝΙΚΟΣ

Μου αρέσει το σκεπτικό σου @kostas! Μπράβο!! Άξιος εκπρόσωπος της σύγχρονου ελληνικού πνεύματος!! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ

Manolis

τέλος το Note 7… σιγά μη ξαναβγεί, λογικά του χρόνου ή μέχρι τέλος του χρόνου το Note 8….

VasiliS7Edge

Το κινητό θέλει επανασχεδιασμό και ίσως βγει στην αγορά με διαφορετικό πάχος σε κάνα δίμηνο….και όποιος το πάρει το πήρε.

Stelios

Εγώ από την ανακοίνωση κατάλαβα ότι όσοι το έχουν πρέπει να το απενεργοποιησουν μέχρι να δει η σαμσουνγκ τι φταίει. ….και ο άλλος εμ κατέβαλε ένα κάρο λεφτά και πήρε αντί για κινητό δυναμίτη εκρηκτικό και μένει χωρίς κινητό μέχρι να αποφασίσει τι φταίει, τίποτα για άμεση ανάκληση όλων και επιστροφή χρημάτων. …ωραία

VasiliS7Edge

Στέλιο Όλα αυτά υπάρχουν σαν επιλογή. Και η επιστροφή χρημάτων και αντικατάσταση με άλλη συσκευή όχι απαραίτητα Samsung και δανικη συσκευή. Είναι τεράστιος ο όγκος για να γινει κάτι άμεσα. Και επίσης δεν ανατινάζονται οι συσκευές Αλλά καιγοντα σταδιακά και χωρίς φωτιά.

Νικοςς

Μη τρελαθουμε κιόλας ρε παιδιά.. τι γενναία η πράξη της σαμσουνγκ και κουραφεξαλα.. μονόδρομος ήταν η απόφαση της. Κλτρ να το σταματήσει κ να δώσει τα λεφτά πίσω σε αυτούς που την εμπιστεύτηκαν παρά κάθε λίγο και λιγάκι να τρέχει στα δικαστήρια με κάθε περιστατικό φωτιάς σε κινητό και να πληρώνει τα μαλλιοκεφαλα της. Οπότε όχι δεν είναι γενναία η πράξη της. Προσπαθεί να μαζέψει τα ασιμαζευτα

Γιάννης

Μακάρι αυτό το γεγονός να κάνει όλες τις εταιρίες πιο προσεκτικές όταν ελέγχουν τα κινητά τους να και να μην βιάζονται να τα βγάλουν πριν την ώρα τους …οι μέτοχοι και οι οικονομικοί διευθυντές ελπίζω να πήραν ένα μάθημα…Τέλος στο θέμα των μπαταριών μακάρι να τους δώσει επιτέλους ώθηση για εφαρμογή νέων τεχνολογιών…

γιωργος.α

τι γενναία αποφαση;;;τις μηνυσεις απο τους καταλαωτες παει να γλιτωσει…ημουν χρονια στην σονυ κ φετος αποφασισα να φυγω και να παρω το edge7 …ευτυχως μια χαρα…δεν ειναι λιγο να δινεις 800 ευρω κ να μενεις χωρις κινητο..εκτος αν εσεις εισαστε τοσο λεφταδες κ δεν σας νοιαζει τα λεφτα που χαλασατε αλλα το καλο της εταιρειας…πρεπει να γινει αμεση αντικατασταση

Γουγλης

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Samsung που συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα για ακόμη μια φορά! Εκανε λάθος και το πληρώνει ακριβά, μακάρι και άλλες εταιρίες να είχαν την ίδια συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες τους αντί να κοιτάζουν μόνο το κέρδος.

nick2010

Εγώ πάλι θα πώ ένα μεγάλο ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ στη Samsung που ΑΝΕΥΘΥΝΑ κυκλοφόρησε γρήγορα (για να προλάβει apple) ένα πανάκριβο κινητό χωρίς να έχει κάνει πρώτα ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ beta testing, μετατρέποντας τους αγοραστες σε guinea pigs κοινώς πειραματόζωα…..

Jhon

Αναγνωρίζω ότι ανακάλεσε και παραδέχθηκε το λάθος της .

Γουγλης

Μα πως θα μπορούσε η Samsung να βρει τέτοιο πρόβλημα από την στιγμή που έχει εμφανιστεί σε 50? 100? 200? από τα τόσα εκατομμύρια note 7 που έχει πουλήσει? Καταλαβαίνεις πόσο μικρό είναι το ποσοστό για να το βρουν από σχολαστικό beta testing όπως λες?
Ολες οι εταιρίες έχουν τέτοια πρόβληματα, από κινητό των 100€ μέχρι αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων € σε αερόσακους και σε φρένα.
Το θέμα είναι πως το χειρίζεται η κάθε εταιρία και η Samsung το χειρίστηκε άψογα, δεν είδα την Apple να κάνει ανάκληση όταν το iPhone 6 plus λύγιζε ούτε όταν 2 iPhone 6s πήραν φωτιά.

Arrow

Μια ζωή τα ίδια καμία εμπιστοσύνη σε αυτήν την εταιρεία ακόμα και το service π έχει στην Ελλάδα ανύπαρκτο είναι…κρίμα……

Giannis

Οι ειδικοί μιλάνε για χαμηλή ποιότητα υλικών, τρυπιο quality control και βιασύνη στην κατασκευή και ο άλλος σχολιάζει “μπράβο στην Samsung”. Για 100 μνημόνια είμαστε.

Alexboom

“Μπράβο στη Σαμσουνγκ”……ασχολίαστο…..
Αν ήταν Microsoft το κινητό θα είχε ακούσει τα εξ αμάξης!
Τα ίδια που έκαναν τα φαν μπόιζ της Αππλ, με το bend gate, κάνουν και της Σαμσουνγκ τώρα….

alex

Κρίμα.Ας περιμένουμε το S8 τώρα..

Apostolis kalamata

Ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο αυτή η εταιρεία . Χρόνια κάτοχος όλων των nexus Samsung κάτοχος ενός note 4 και τώρα ένα galaxy s6 το οποίο τρόμαξε να πάρει την αναβάθμιση. Ποτέ ξανά έχω είδη φύγει έτρεξε να προλάβει το iPhone 7 και έβγαλα τη πατάτα το σκανερ τις ίριδας του μάρανε , ρε με τα σκασίματα δε θα μας μείνει ίριδα για να σκανάρει το κάρβουνο. Την apple κραζεται αλλά ότι κράζεις θαυμάζεις . Γύρισα στην apple τα άλλαξα όλα iPad Apple TV MacBook Pro το iPhone λείπει και εκεί βλέπω τι έχανα . Αυτά.

@papaki

Εγώ έχω την εξής απορία. Γιατί δεν έχει κάνει κάποιος που έχει αγοράσει το Note 7 ένα τεστ για να δει ο κόσμος όλος αν έχει πραγματικά το κινητό πρόβλημα;

Κώστας Ζ.

@papaki, τι λε ρε φιλος, για κανε εσυ αν τολμας

Giannis

@papaki ακόμα δεν πιστεύεις ότι έχει πρόβλημα το κινητό; Ότι σταμάτησε η παραγωγή του δεν σε έπεισε;

aptalikos

Δεν με ενοχλεί το λάθος, ειδικά σε θέματα τεχνολογίας αυτά γίνονται. Η επόμενη μέρα με ενδιαφέρει και εδώ η Samsung έπραξε άμεσα και με υπευθυνότητα. Τώρα ξέρω ότι αν πάρω κάτι από τη Samsung και αυτό έχει πρόβλημα αυτή η εταιρία θα είναι εκεί χωρίς δικαιολογίες και χωρίς να ρίχνει το φταίξιμο στον πελάτη.

Αυτή η εταιρία ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην εκτιμησή μου και θα συνεχίζω να την εμπιστεύομαι.

manosz

Άλλοι λένε μπράβο κ άλλοι τα πήρα όλα apple!!! Για τον γάιδαρο..καλα λεει ο φίλος για 100 μνημόνια!! Λες κ ειναι οι εταιρίες του μπαμπά τους..

Agnostos13

@papaki:
Ολα ψεματα ειναι φιλε! Και η ανακληση ειναι προπαγανδα κατασκοπων του ανταγωνισμου που εχουν παρεισφησει στο ΔΣ της Samsung!

VasiliS7Edge

Να πως γίνεται συλλεκτικό το Note 7. Σιγα μην το γυρίσουν όσοι το πήραν. Δεν μπορώ να φανταστώ τώρα τι μπορούν να κάνουν με το S8 για να ξεχαστεί το θέμα. Παμε για S8 με τα μπούνια.

manosz

Τελικά είμαστε κοντά σε μυθικο..<> χαχαχαχαχαχ

Πέτρος Π

@VasiliS7Edge: Νομίζεις οτι δηλαδή έχουν όλοι 800 € έτσι για πλάκα να τα δίνουν σε κινητά χωρίς να τα χρησιμοποιούν, απλά για να τα συλλέγουν? Ό,τι να’ναι… Βλακεία βέβαια, αλλά πολλοί δούλευαν έναν μήνα και παραπάνω για να το αγοράσουν, και τώρα θα το βάλουν στη θήκη του απλα να κάθεται?? Εννοείται οτι θα το γυρίσουν πίσω είτε για αντικατάσταση, είτε με επιστροφή χρημάτων… Επίσης για ποιο S8 λες…? Θα έπαιρνες εσύ τώρα κινητό από τη Samsung, χωρίς να φοβάσαι να το αφήσεις το βράδυ για φόρτιση…? Νομίζω πολύ δύσκολα θα καταφέρει η Samsung να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και πάλι… Ειδικά με την απόσυρση και την επανακυκλοφορία – φιάσκο, το καψε τελείως το θέμα…

Dami

@Γουγλης φιλε σορρυ κιολας αλλα παιζει να εισαι ο ορισμος του fanboy ή απλα troll.Καμια αλλη εταιρια δεν ειχαν κινητα που σκανε στα χερια των χρηστων τους ή εστω να εχουν παραπανω περιστατικα απο 2-3 (και ποσο μαλλον οχι μια εταιρια που κοστολογει τα κινητα της στα 800-900-1000 ευρω).Η συγκεκριμενη εχει αποδειξει και παλιοτερα με τα benchmarks και με το πως πειραζε το λογισμικο της για να βγαζουν τα κινητα καλυτερα σκορ,ποσο πολυ την νοιαζει να ριχνει σταχτη στα ματια για να κερδιζει χρημα.Φυσικα δεν θα ελειπε απο ενα καλο fanboy η συγκριση με τα iphone,αλλα το ενα σκαει…το αλλο στραβωνει και φυσικα οχι μονο του. Απο την αλλη οι μισοι λενε “μπραβο στην samsung”,σαν να το εκανε για το καλο των καταναλωτων και οχι για να γλυτωσει τις μηνυσεις και τις αποζημιωσεις που φευγουν βροχη και φυσικα δεν αρκουνται απλα στην αντικατασταση της συσκευης αλλα και στην καταβολη χρηματικων ποσων ΠΟΛΥ πανω απο οσο κοστιζουν οι συσκευες.Φυσικα ετσι ειναι ο ελληνας,οσο δεν αφορα το δικο του κινητο…αν βεβαια ειχε αγορασει ο ιδιος μια τετοια συσκευη θα ηταν στην αλλη πλευρα και θα κυνηγουσε τις αποζημιωσεις. Εγω απο την αλλη χαιρομαι που εγινε αυτο (κριμα για οσους το αγορασαν),αλλα μιας… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat

Xaaxaxa ρε φέρτε το στα τρία κατοσταρηκα κ ας εκρυγνυται

CheistosT

Mερικοί είναι για γέλια…δεν είχαν ποτέ samsung και ξαφνικά νοιώσανε προδομένοι που θα πάνε σε apple και μάλιστα σετάκια ολόκληρα…tv iphone macbook ipad κλπ…δηλαδή κανά 7 8χίλιαρο έτσι επειδή είδανε οτι δεν υπάρχει κανείς άλλος.
Μην καρφώνεστε τόσο…ο τρόπος που τσιρίζετε σας ξεσκεπάζει ψυχικά.
Εδώ λένε οι άλλοι με παλιές συσκευές ή οτιδήποτε άλλο πέραν του Note 7 οτι νοιώθουν απογοητευμένοι. Γελάνε και οι πέτρες. Αφού ρε σείς δεν πήρατε ή δεν έχετε την ελλατωματική συσκευή τί μπήκατε να κράξετε; είχε ο άλλος note 4 που εγώ το έχω και πρίν 4 μέρες πήρα αναβάθμιση και s6 και και…πόσα δηλαδή δίνετε για κινητά τελικά…και κατηγορεί για αναβαθμίσεις. Μα ακόμη παίρνουν αφού είναι high μοντέλα.
Τόσο ψέμα που το πουλάτε; στον εαυτό σας;
Απο μετόχους.ποσοστά…βλέπω αρκετούς εδώ μέσα…ότι του φανεί του λολοστε…..

Sint

Χαχαχα
Κι εγώ μετά το περιστατικό με το 6s που έσκασε, τα άλλαξα όλα σε Samsung. Πήρα s6, s7, s7edge, tabA και άλλα. Δε θα με πιστέψει κανείς εμένα;

Johnny

Aπορω που μερικοι λετε μπραβο στη samsung..Δηλαδη,η εναλλακτικη της ποια ηταν;;;να τα αφησει να κυκλοφορουν και να μας καψει τα σπιτια ας πουμε;;Μαλακοπιτουρες ειναι,που εβγαλαν τη συσκευη χωρις να ειναι ετοιμη,για να προλαβουν τον ανταγωνιστη…Εγω ανευθυνη θα την ελεγα…

Agnostos13

Καποιοι αρχισαν να φοβουνται για τους μισθους τους…

Anti Apple

Αυτό είναι πολύ άσχημο για εμάς τους καταναλωτές! Τώρα μόνο ένα κινητό παίζει μπάλα μόνο του με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα, iPhone 7!

Kostas K.

Ε όχι και μόνο του το iphone7 επειδή ανακλήθηκε το Νote. Δηλαδή τα pixel της Google, s7,s7 edge δεν σου κάνουν;

teros

πολλα respect στην εταιρια για την υπευθυνοτητα που δειχνει απεναντι στο fun κοινο της,η μοναδικη εταιρια που πρεπει να αγοραζουνε ολοι τα προιοντα της,ειται αυτα ειναι κινητα ειτε ειναι τηλεορασεις..

ChristosT

Κάποιοι ανησυχούνε για τις μετοχές τους άν θα αυξηθούνε. Τόσος αγώνας ελπίζω να πιάσει τόπο…

Ιωάννης jb

Καλά τι γέλιο έχω ρίξει με τα samsung funboys δε περιγράφεται…
Κρίμα για την εταιρία.. Εκεί που είχε πάρει τα πάνω τις με το πανάκριβο αλλά κατά τα άλλα αρκετά καλό s7 έρχεται τώρα η απόλυτη καταστροφή…
Ας πρόσεχε κ καλά έπαθε μπας κ βάλει μυαλό διότι ήταν κ παραμένει του πεταματου.!!!!

ChristosT

Άντε τώρα να τρεξουμε στα Sony να πάρουν και αυτοί ένα κομμάτι ψωμί…στις άλλες εξωγήινες κινητάρες.
Θέλει η π να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει λέει ο λαός μας…ότι νάναι μερικοί.

Giorgos

Ότι δηλαδή τώρα όσοι είχαν πάρει note 7 θα πάνε να αγοράσουν iPhone. Σιγά, ένα σωρό κινητά εκεί έξω υπάρχουν και ποιοτικά, Sony xz, lg g5, htc 10, ακόμα και μερικά κινέζικα, για να μην πήραν από την αρχή iPhone πάει να πει ότι δεν το θέλανε. Τι να κάνουμε δεν θέλουν όλοι να δειχνονται ότι έχουν 800 ευρώ iPhone. Και το note τόσο κάνει αλλά τεχνικά τουλάχιστον τα δικαιολογεί.

Gvirginia

@Giorgos
Να προσθέσω το S7 Edge, που απ’ότι φαίνεται πολλοί θα πάνε προς τα εκεί.

Thanoslam

Μου αρέσει που μερικοί περιμένουν το note 8. Ρε θα κλείσει ή samsung το ακούτε; Όταν θα βρούνε το πρόβλημα θα έχουν περάσει και τα καρναβάλια και θα το χρηιμοποιεισουν για δυναμιτακι.

Apostolis kalamata

@CheistosT καταρχην φιλαρακι ακου. 1.macbook pro 400 ευρω μεταχειρισμενο apple tv 88 καινουργιο, ipad mini 4 330 , που τα βρηκες τα 7 με 8 χιλιαρικα δε καταλαβαινω , μαλλον δεν ξερεις. 2. το να τα εχεις σκασει 600 + και να εεις παρει την ναυαρχιδα του 2015 (galaxy s6) και να τρομαζεις να παρεις αναθαβθμιση λογισμικου (επειδη σαν εταιρεια σε γραφει κανονικα) εμενα δε μου αρεσει, τουσ τα εσκασα ας στειλουν στην ωρα του τις αναβαθμισης να νομιζουμε και εμεις δε μας ξεχασαν ρε γαμωτο καποιος μας θυμαται . 3. Νοτε 4 τωρα πειρε την 6 (αισχος χαλι μαυρο). 4. Δε πουλαω ψεματα μπορω να παρω ολο το σετακι οπως λες με τα λεφτα μου, που κουμαντο τους κανω εγω και τα δινω οπου θελεω ΕΓΩ. Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ η apple δε λεω μπορει και αυτη να σε κοροιδευει αλλα δε στο δειχνει καταφατσα, η αλλη που ακομα δεν εχει πιασει πατο σε κοροιδευει μεσα στα μουτρα σου , για να πρλαβει το μηλοτηλεφωνο εβγαλε το νοτε 7 χωρις κανενα έλεγχο χωρις να την νοιαζουν οι συνεπειες , τα παντα θα μπορουσαν να συμβουν ομως στα παλια της τα παπουτισα. εεεε δεν ειναι ετσι φιλε πατο να φαει… Συνέχεια »

Agnostos13

Μιλαμε εχουν ιδρωσει…
Cool guys!

ChristosT

@Apostolis
Επιβεβαιώνεις με αυτά που λες τουλάχιστον για το Note 4 τα ψέματα σου.
Καρφώνεσαι χαλαρά…τα αλλά που είπες αλλοπρόσαλλα δίχως νόημα. Προφανώς και η Samsung έκανε έλεγχο αλλά όταν έχεις διαφορετικούς επεξεργαστές και μπαταρίες στο δείγμα, αυτά συμβαίνουν όπως και στην apple. Εχθές υπήρξε το chipgate και τα σασί που λυγιζανε και όχι μόνο. Όποτε μην μιλάς για έλεγχο…είναι αστεία τέτοιου είδους επιχειρήματα.
Τέλος το s6 έσυ το αγόρασες και τώρα δεν σου κάνει; τι ακριβώς ζητούσες και δεν το έχεις; απλές ψυχολογικές αναβαθμίσεις και αριθμούς εκδόσεων; ότι έχει το Samsung android.δεν θα το έχει το iOS ούτε σε πέντε χρόνια και ίσως ποτε. Αν για σένα τα updates συγκεντρώνονται σε emoticons και night mode κλπ…καλή σου επιτυχία και καλές αγορές. Προφανώς όταν αγόραζες συσκευές δεν ήξερες τι ήθελες…ενώ η μετάβαση από το κινητό στην τηλεόραση δείχνει τον τρολλισμο σου.
Δεν πήρες το Νοre 7 αλλά είπες να μπεις και να κράξεις και εσυ…είστε για γέλια…καρφώνεστε.

Apostolis kalamata

@ChristosT
ημουν samsung και android boy , ναι μπηκα για να κραξω , εχουμε δικαιωμα να κραζουμε οταν τους τα ακουμπαμε . Οσο αφορα τους ελεγχους λεω αληθεια το εγ\βγαλε για να προλαβει και καηκε , ποναει σε εσας του φαν αλλα καηκε. Και τελος ναι εγινα appleboy. Οσο αφορα τις αναβαθμισεις και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικες η μια σου κανει η αλλη σε γραφει οπως σου ειπα. Το s6 το αγορασα για την καμερα του πιο πολυ αλλα σου ξαναλεψω οι αναθαθμισεις ειναι ψυχολογικες εστω και αν ειναι night mode γιαυτο goodnight.

tarif16

teros

τα κινητά δεν τα μάζεψε επειδή σέβεται το fan(fanatic…όχι fun) κοινό της….απλά έγινε για να μην κλείσει….αν δεν τα μάζευε,τα κοντέρ των αποζημιώσεων θα βάραγαν κόκκινα και η μετοχές της θα έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ στο μακροβούτι!!!
εσένα κι εμένα μας έχουν χ@#$νους!!!!!!!!…

να τονίσω,ότι οι fan,ευθύνεστε σοβαρά για τις τιμές που έχουν σημειώσει υπεραξίες και οι εταιρίες γιγαντώνονται με τον οπαδισμό σας!!…..αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις εταιρίες.

ccypruss000

Μαλιστα δηλαδη αυτο ειναι το τελος του Note 7 για φετος δεν θα ξανα βγει στην αγορα ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο μηνες ουτε σε τρεις μηνες ποτε παει το Note 7 στον καδο δηλ για παντα τελος με αυτη την ιστορια ; ΜΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ειπα να παρω και εγω NOTE τωρα που βγαινει και τα εκανε σκατα η σαμσυνγ για να μην το παρω με τις μπαταριες της α ρε τυχη καμια φορα ατυχη. Τωρα θα κλαψουν πολλοι που το εχουν και θα το αποχωριστουν χαχαχα γουσταρωωωω γιατι δεν το πειρα και εγω και καποιοι που το πειραν το παιζαν υπερανω ολων α εχω ΝΟΤΕ 7 YEAHHHHHHHHH κλπ. Τωρα παρτε S7 EDGE ή CAT S60 Κορυφαια κινητα. Μεχρι νεοτερας απο την σαμσυνγ αλλα σκεφτομαι να παρω ενα απ τα δυο που αναφερα ή υπαρχει πιθανοτητα επιστροφης του ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΝΟΤΕ 7 ;

ChristosT

@Apostolis
Αφού παράδεχθηκες μόνος σου τα κολλήματα σου εμεις τι θέλεις να σου πούμε; Σε τεχνολογικο χώρο σχολιάζεις. Για το κουτσομπολιό θέλετε και έπαινο;
Τέλος λές πήρες s6 για την κάμερα…και δεν την βρήκες;
Έλεος. Για τις ψυχολογικές αναβαθμίσεις υπάρχουν γιατροί εκεί έξω…ζητήστε βοήθεια.
Το Note 4 είμαι κάτοχος του και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κινητό να συγκρίνεται μαζί του ιδιαίτερα κατηγορίας κουβά. Πλύν κατηγορίας Note.
Αν θέλετε φρού φρού και αρώματα δικαίωμα σας.
Εντάξει…όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Μην τα δείχνετε τόσο όμως…πές ένα πράγμα που κάνεο το iphone σου και δεν το κάνει το Note. Μετά αντέστρεψε το ερώτημα…goodnight.

Apostolis kalamata

@ChristosT
Χαχαχαχχα δε το πηρα ακομα φιλε μου το νεο iphoni μου απο βδομαδα οταν το παρω θα σου πω χαχαχαχχααχαχχ good night σε nightmode γιατι η apple προσεχει τα ματακια μας δε μας τα κανει καρβουνο. 😀

petros

apostolis kalamata@ προσέχει τα ματακια σου το iphoni αλλα ψήνει το μυαλουδακι σου με το SAR oμως

Ιωάννης jb

Apostoli.. Εκεί που τα έλεγες ωραία μας ξεκινησες τα night mode κ κάτι άλλα κ νομίζω πως μας τα χαλασες…
Ο Χρήστος είναι μεγάλος hater ακούει apple κ βγάζει σπυριά…
Δε πα να του λες για αναβαθμίσεις για άλλα ουσιώδη πράγματα αυτός δεν αλλάζει…
Λογικά στην samsung hellas θα δουλεύει

ChristosT

Άλλοι δουλέυουν στην Sony Hellas και άλλους κατηγορούνε…καταλαβαίνω τον φανμποισμό αλλά μην τον δείχνετε τόσο. Πιές τώρα έναν Γιάννη περπατητή να χαλαρώσεις…

zacharakis24

παιδιά να τα βάλουμε σε μια σειρά: το νοτε 7 ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της samsung ιστορικά. το κινητό έσκαγε, το αντικατέστησε με επίσης ελλατωματικό, και ξαναέσκαγε. ε, αναγκάστηκε να το αποσύρει.

τι μπράβο στη samsung και σιγά μωρέ τι έγινε το κινητό ήταν καλό απλά έσκαγε ; είμαστε σοβαροί;

είναι σα να λέμε, καλό παλλουκάρι ο χίτλερ, απλά έκανε ένα ολοκαύτωμα και έναν παγκόσμιο πόλεμο.

έσκαγε λέμε και αποσύρθηκε – δεν έχει σχέση ούτε η apple, ούτε ότι το s7 edge δεν έσκαγε, ούτε συνομωσίες.

chicane

Άσε ρε Ιωάννη που αφ’υψηλού θα μας πεις οτι είναι του πεταματού και οτί είναι σχετικά καλό το S7. 500 φωτιές να πάρουν ο πόνος ότι είσαι 5 χρόνια πίσω θα σε τσούζει. Και ευτυχώς που μ’αυτά και μ’αυτά έδειξες οτι είσαι Apple fanboy γιατί μας το παιζες οτι κοιτάς και Android (όχι samsung βέβαια αλίμονο). Δε πα να κράζεις, η Samsung δε πεθαίνει και ας παρακαλάς στα 4. Εμείς τουλάχιστον δεν ευχόμαστε να γίνει τίποτα τέτοιο σε καμία εταιρεία. Εσείς δείχνετε το level σας και το θεωρείτε επιτυχία όταν στραβοπατάει ο άλλος, αυτοί είστε. Αλλά και χωρίς Note ακόμα και το S6 σας πονάει, πάτε ανάφτε το με αναπτήρα κ’αυτό μπας και χαλαρώσετε…

radiohead

Το έχω ενάμιση μήνα , το έχω σκίσει στα games και τις βαριές εφαρμογές, και δεν υπερθερμαίνεται κάν. Είναι με διαφορά το καλύτερο και δυνατότερο smartphone που είχα ποτέ και κυριολεκτικά ξεφτιλίζει το 6S plus που το πάσαρα στην γυναίκα. Περιμένατε με ανυπομονησία μια ατυχία της Samsung για να ξεσαλώσετε fanboys του δαγκωμένου μήλου που βλέπετε με το κυάλι τις τεχνολογικές εξελίξεις εδώ και 5 χρόνια…

Ιωάννης jb

Ρε μεγάλε τόσο πολύ σε πόνεσε αυτό που είπα??
Λες κ σε εβρισα κάνεις!!
Του πεταματου είναι πάντα ήταν..
Δεν είπα τίποτα για apple άλλοι είπαν..
Εγώ ίσα ίσα προσπάθησα να φέρω στη θέση του τον iphonakia apostoli..
Κ στη τελική καλά κάνει το παιδί..
Πρώτη παντού είναι η apple τι θες να κάνει να κλαίει μήπως??
Είναι 5 χρόνια πίσω?? Να γελασω τώρα η αργότερα??
Είναι σαν να μου λες η ομάδα μου στο ποδόσφαιρο είναι πρώτη σε όλα κ να μη χαίρομαι γι αυτό, μα καλά είναι δυνατόν?? εννοείται πως θα χαρεί..
Πιες κανένα καφέ τις παρηγοριάς τώρα κ μη μιλάς

Γιάννης1992

Το note 7 ήταν μια αποτυχία και ένα παράδειγμα του τι σημαίνει να βιάζεται κανείς για να προλάβει τον αντίπαλό του(iphone).Το πλήγμα είναι τεράστιο για το όνομα της samsung αλλά πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί αλλά για λίγους μήνες θα επικρατεί στα μυαλά των ανθρώπων ότι samsung=φωτιά.Εμένα προσωπικά που είμαι fan της φωτογραφίας και ξέρουμε όλοι τι εστί s7/s7 edge και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει εκτός αν είναι τόσο φανατικός μιας εταιρείας.Περιμένω να δω ένα hands on από το pixel,από το sony xperia xz και το htc 10 για να αποφασίσω ποιο θα αγοράσω

factprover443

@ Ιωάννης JB, Φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Από τη στιγμή που λές οτι είναι 1η η Apple παντού τελειώνει η συζήτηση πριν ξεκινήσει. Τι σε ταιίζουν ρε ξουράφι μου? Την έχει περάσει παντού και στα χαρτιά ακόμα (πωλήσεις) η Samsung την Apple ακομά και μέσα στην Αμερική. Ίσως τώρα να χασε λίγο χάρη στο Note 7. Του πεταματού, οκ, απλά έχεις μίσος και είσαι παντελώς άσχετος και προφανώς δεν είχες ποτές σου Samsung απλά σε έχει φάει το οπαδιλίκι. Εγώ φίλε δεν το λέω του πεταματού το iPhone , παρότι που δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσει κανείς στα λεφτά του και δεν μπορεί να αποκαλείται ναυαρχίδα και αντίπαλος των πραγματικών ναυαρχιδών. Συγκρίνεις τα κορυφαία κινητά με τα όλα τους με τις overpriced περιορισμένες συσκευές που έχουν specs 5ετίας. Οκ, φάουλ της Samsung το Note 7 αλλά μη λες και μ@λ@κιες. Σε τι να φάει το iPhone τα Samsung? Ακόμα και στις λεπτομέρειες ρε ξύπνιοι, που λετε ότι ειναι top το iPhonακι σας, το usb killer σας έκαψε το lightning port στο iPhone 7 ενώ στο Note 7 (που τραβάει το σταυρό του) δεν του κανε ΤΙΠΟΤΑ. Άμα δεν τα πιάνει και σε αυτά σε τι να… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

factprover443..
Όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες εταιρίες το πρώτο που κοιτάμε για να τις κατατάξουμε κάπου είναι τα κέρδη…
Τα κέρδη τις apple (που κατά κύριο λόγο στηρίζονται στο iphone) είναι πολύ περισσότερα από όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο…
Μπορείς να τις κατατάξεις κ με βάση την χρηματιστηριακή αξία τους, εκεί πάλι η apple είναι πολύ μπροστά….
Ας το πάμε κ πιο συγκεκριμένα…
Στα τηλ εκεί το iphone είναι σχεδον σε όλους τους τομείς κορυφή… Κ σε όποιους δεν είναι το κάνει γιατί έχει διαφορετική φιλοσοφία…

Θες λογισμικό??? Βράχος!!! Καλαίσθητο… Εύκολο στη χρήση… Κ σε ταχύτητα ένα κλικ πάνω από όλους…
Θες κάμερα??? Απλά κορυφαία…
Θες cpu-gpu??? Νούμερο ένα στα περισσότερα bencmarks κ όχι μόνο…
Rom-ram??? Κορυφή κ εκεί…
Οθόνη??? Χάρμα οφθαλμών με σωστή απεικόνηση κ εξαιρετική φωτεινότητα…
Μπαταρία??? Μέτρια όπως κ σε όλα τα κινητά εκεί έξω…
Θερμοκρασίες θες??? Το 99% των ανταγωνιστών έχει πρόβλημα με την υπερθέρμανση των συσκευών τους…
Αναβαθμίσεις λογισμικού συνεχώς… Αντοχή στο χρόνο λόγο ποιότητας στα πάντα του… Κ όπως πάντα δεν χάνει την αξία του στο πέρασμα του χρόνου!!!

Ειδικά φέτος που πρόσθεσε δύο πολύ σημαντικά πράγματα όπως η αδιαβροχοποιηση κ τα στέρεο ηχεία…
Έγινε αχτύπητο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.