HTC Snap smartphone

Επιτέλους μετά από κάποιους μήνες αναμονής, το Snap, το νέο smartphone της HTC ανακοινώθηκε σήμερα στη έκθεση CTIA 2009. Πρόκειται για ένα μοντέλο με Windows Mobile 6.1 για αυτούς που αναζητούν ένα επαγγελματικό τηλέφωνο με Qwerty πληκτρολόγιο, Wi-Fi και μεγάλη μπαταρία 1500 mAh. To HTC Snap φοράει τον επεξεργαστή της Qualcomm, MSM 7225 528MHz και ενσωματώνει άφθονη RAM (128MB) και ROM (256MB).

, HTC Snap smartphone

Επιπλέον το νέο HTC Snap ξεχωρίζει από τα άλλα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά γιατί έχει ένα όμορφο σχεδιασμό με ωραίες καμπύλες και πάχος που δεν ξεπερνάει τα 12 χλστ. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το Snap διαθέτει μια κάμερα 2 Megapixel (fixed focus), GPS αλλά και Trackball για την εύκολη περιήγηση σας στο μενού και τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι αυτού του έτους, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί η τιμή του.

, HTC Snap smartphone

, HTC Snap smartphone

, HTC Snap smartphone

, HTC Snap smartphone

HTC Snap
Οθόνη: 2,4 ιντσών, 240×320 pixels (QVGA), 65K χρώματα
Μνήμη: RAM 128MB, ROM 256MB
Κάρτα Μνήμης: Micro SD
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM 7225 528MHz
Λειτουργικό: Windows Mobile 6.1 Professional
Κάμερα: 2 Megapixel με fixed focus, Video
Διασύνδεση: Bluetooth v2.0 με A2DP, miniUSB v2.0, HSDPA 7.2 Mbps, Wi-Fi, GPS
Διαστάσεις: 116.5×61.5×12 χλστ.
Βάρος: 120 γραμμάρια
Μπαταρία: 1500 mAh, 380 ώρες αναμονή, 8 ώρες και 30 λεπτά ομιλία (σε 2G)
Έξτρα: Trackball, Qwerty Keyboard 4 σειρών, Inner Circle

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Σύμφωνα με το επίσημο site της HTC, το Snap έχει RAM 192 MB (και όχι 128) και Windows Mobile 6.1 Standard (όχι Professional).

Antreas

Λοιπόν αυτό το άρθρο το έγραψα εγώ και οφείλω να δώσω μια εξήγηση. Λοιπόν την μέρα που ανακοινώθηκε, τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου στο site της HTC ανέφερε ότι έχει Professional και όχι Standard. Εκείνη την μέρα έτσι ήταν και έτσι έβαλα στο blog μου, όμως έδωσε και μια σημείωση (που ο Κώστας ξέχασε να την βάλει) ότι ίσως να μην έχει Professional αλλά Standard έκδοση των Windows Mobile, αλλά σύμφωνα με την HTC έχει Professional. Και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα αλλά λέω να πάρω τις επίσημες πληροφορίες αν και μπορεί να ήταν λανθασμένες (που ήταν). Έτσι άφησα και εγώ μια σημείωση για να μην παρεξηγηθώ. Επιπλέον δεν ευθύνεται ούτε ο Κώστας ούτε και εγώ (εγώ ίσως λίγο) αλλά περισσότερη ευθύνη έχει το site της HTC. Έτσι έγραφε έτσι έγραψα και εγώ. Αν έμπαινες και εσύ την πρώτη μέρα θα το έβλεπες ότι είναι έτσι, αλλά την επόμενη μέρα το άλλαξαν και το έβαλαν ότι έχει Standard. Απολογούμαστε λοιπόν για το λάθος μας (μου βασικά) και θα πω του Κώστα να το διορθώσει (εγώ στο blog το διόρθωσα). Τώρα όσο αφορά την μνήμη και εδώ έχεις κάποιο δίκαι, όντως έτσι είναι, αλλά αν θυμάμαι καλά τα επιπλέον 64ΜΒ είναι για τα… Συνέχεια »

John Karakatsanis - xblog.gr

It ‘s ok man! Μία απλή επισήμανση έκανα!

Antreas

Εγώ απλός ήθελα να δικαιολογήσω γιατί τα έβαλα αυτά. Να πω τον λόγο και όχι για τίποτα άλλο.

Αυτό που γράφεις συμβαίνει σε πολλές συσκευές της htc. Τόσο το X7500 δεν αναφέρει 128 μβ αλλά 108 περίπου, όσο και το htc cruise 09 μου γράφει 189 περίπου αντί 256 όταν πας στην διαχείρηση της μνήμης. Όμως στο υλικό γράφει πόση μνήμη έχουν κανονικά.

Antreas

Pffff…. Όπως έχω πει και πριν για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ η μνήμη RAM που διαθέτει η συσκευή είναι 128ΜΒ και όχι 192ΜΒ. Σίγουρα στο υλικό λέει συνολικά πόση έχεις ακριβός, αλλά δεν λέει ότι τα 64ΜΒ χρησιμοποιούνται για το GPU. Τα θεωρείς χρήσιμα αυτά; Σίγουρα υπάρχουν αλλά δεν ενοχλεί κανένα να λέμε ότι έχει 128 αντί για 192. Εξάλλου διαθέσιμα για προγράμματα είναι μόνο τα 128 άσχετα αν η συσκευή ξεκινά με 60-70. Όπως και να ΄χει όμως και 192 και 128 το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν μιας και για τα προγράμματα 128 έχουμε. Το λέει και ο Panosha:
“Τα 64 MΒ της μνήμης είναι αφιερωμένα κάπου στη GPU και δεν θα τα δούμε ποτέ”!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και τα 128 και 192 είναι σωστά. Μπορούσα να γράψω 128ΜΒ για προγράμματα και 64 για GPU! Τέσπα το θέμα δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο, γιατί δεν μας κάνει καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.