LG Display, Οθόνη 5.5 ίντσες με QHD ανάλυση

Η LG ανακοίνωσε, με δελτίο τύπου, την πρώτη οθόνη κινητού μεγέθους 5.5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels και 538 ppi. Η οθόνη έχει πάχος μόλις 1.21 χιλιοστά, ενώ το ελάχιστο bezel μπορεί να φτάσει 1.2 χιλιοστά. Tέλος, η φωτεινότητα της αγγίζει τα 430 nits. Οι προαναφερθείσες διαστάσεις κάνουν τη νέα οθόνη κατά 12% λεπτότερη από την οθόνη που χρησιμοποιήθηκε στο LG G2, έτσι θα μπορέσουμε να δούμε ακόμα λεπτότερα κινητά.

Σημειώνεται ότι η νέα οθόνη θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μία ιστοσελίδα σε μορφή παρόμοια με εκείνη που θα την έβλεπαν σε ένα PC με μία ματιά, χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και αν μεγεθύνουν την εικόνα, το κείμενο θα εμφανίζεται ευκρινές.

LG Display, LG Display, Οθόνη 5.5 ίντσες με QHD ανάλυση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας είναι καλοδεχούμενη. Ας αφήσουμε τα σχόλια περί “αχρείαστης ανάλυσης” κλπ κλπ. Σε 4-5 χρονάκια όλα τα flagships με τέτοια ανάλυση θα παίζουν έτσι κι αλλιώς. Μέχρι μια τέτοια οθόνη να βγει στη παραγωγή, θα έχουν βελτιώσει τη κατανάλωση ενέργειας, για να προλάβω μερικούς… 😉

tech21man

Next gen. Αυτο σημαινει πολυ καλα Mid spec κινητα σε καλες τιμες επισης.

VasiliSIII

Οι σωστές οθόνες θα είναι αυτες που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία e-ink (kidle). Όταν βγουν αυτες όλες οι άλλες θα ειναι ανούσιες.

Solon

@VasiliSIII
Δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά οι e-ink πήρανε την κάτω βόλτα στις πωλήσεις. Δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον. Από την στιγμή που υπάρχουν οθόνες με τόσο υψηλή ανάλυση δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τις e-ink. Το μόνο τους πλεονέκτημα πλέον είναι η χαμηλότερη κατανάλωση αλλά στα tablets πλέον αυτό δεν λέει και πολλά αφού τα περισσότερα από αυτά μπορούν άνετα να κρατήσουν 6-8 ώρες με φουλ φωτεινότητα στην λειτουργία ανάγνωσης.

Nik0s

σε 4-5 χρονακια?εγω νομιζω οτι σε 1 χρονο θα τις φορανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.