LG Optimus G2, Θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και OIS στην κάμερα [αποκλειστικό]

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog το LG Optimus G2 θα είναι το πρώτο smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels με 423 ppi. Το ελάχιστο περιθώρειο (bezel) δεξιά και αριστερά από την οθόνη αλλά και το πολύ μικρό πάνω και κάτω αυτής το κάνουν να δείχνει πολύ πιο compact πλάι στο LG Optimus G Pro που έχει οθόνη 5.5 ιντσών.

Επίσης κάτι νέο που για πρώτη φορά γίνεται γνωστό είναι ότι η κάμερα 13 Megapixel του LG Optimus G2 θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και θα είναι κατασκευής LG που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερες ικανότητες στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί και που μαθαίνουμε και εμείς είναι ότι το Optimus G2 θα ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, θα έχει 2GB μνήμη RAM και κανένα physical button περιμετρικά στο σασί του.

Τα μαναδικά πλήκτρα hard keys θα είναι τρία και θα βρίσκονται στην πλάτη του κινητού κάτω από την κάμερα. Ένα συν και ένα πλην με διάφορες λειτουργίες όπως pinch, zoom και volume up – down ενώ ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται το power button.

LG Optimus G2 5.2 inch, LG Optimus G2, Θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και OIS στην κάμερα [αποκλειστικό]

LG Optimus G2 5.2 inch, LG Optimus G2, Θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και OIS στην κάμερα [αποκλειστικό]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρυσόστομος

Εαν κρινω απο την υλοποιηση του optimus G (που εχω δηλαδη) ,και εαν γινει αναλογη δουλεια και στο G2 , θα ειναι ενα πολυ δυνατο εργαλειο. Η μαμα πρεπει απλα να φροντιζει περισσοτερο τις συσκευες της και να κανει κατι με τις αναβαθμισεις, αν και δεν με πολυενοχλει, μιας και με 4.1.2 ρολαρει απιστευτα 🙂
Ας μπει πιο δυατα η LG και σε αυτο τον τομεα, και θα την προτιμησουν πολυ περισσοτεροι πιστευω!

sotiris

στην 2η φωτο η πλατη του δεν φαινεται σαν μεταλλικη?

Rallou

Προς το παρόν, διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά, το μόνο αρνητικό είναι η τοποθέτηση των κουμπιών (στην πίσω όψη).

Solon

Αυτό με τα κουμπιά στην πλάτη θα τρομάξει πολύ κόσμο. Αλλιώς έχουμε συνηθίσει.
Στα πολύ θετικά το ελάχιστο περιθώριο. Πάνω και κάτω.
Μπράβο ρε Κώστα και για την αποκλειστικότητα! Πάντα τέτοια.

Γιώργος Κου.

Από μπροστά φαίνεται τέλειο από πίσω πάλι πολύ χάλια!!! (προσωπική άποψη)

Κυριακος

Μακαρι να ειναι αληθεια για να δικαιωθει και το techblog που μας δινει συνεχεια αποκλειστικες πληροφορες!!!!!

Kostas K.

Ενδιαφέρον ιδεα τα κουμπια στην πλατη αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει με τις θηκες! Κατα τ αλλα το κινητο ειναι τουμπανο! Και αν γινει η αναλογη δουλειά που εγινε με το Optimus G στο λειτουργικο (οπως ειπε και ο Χρυσοστομος) τοτε μιλαμε για μια φοβερή υλοποίηση

GLeft

Τα κουμπια πισω, αν και τολμηρη ιδεα, πιστευω θα βολευουν σε μεγαλες συσκευες. ευκολα φτανει το δαχτυλο σου μεχρι εκει, και οσο να ‘ναι καλο ειναι να μπορεις να δουλεψεις το τηλεφωνο με ενα χερι! οσο για την LG, το nexus μου καλα κραταει ακομα, και για να μη χαλανε τα κουμπακια εχω βαλει και το touch wake που μου εχει γλυτωσει πολλα πατηματα των πληκτρων!

Gblog_21

Αν βγει στο μεγεθος του optimus g(που ειναι εφικτο με τοσο μικρα bezel),εχει την σωστη υλοποιηση στο software του g και προσεξουν λιγο την καμερα τοτε θα ειναι τελειο!Μονο ελπιζω το πισω μερος να το αδικουν οι φωτογραφιες.Δεν με ενοχλουν τα κουμπια αλλα το ντιζαιν.Τουλαχιστον οπως φαινεται απο τις θολες φωτογραφιες.

Gizmo-Geek

This device will be a great competitor for Galaxy Note 3.

Panos

Δηλαδη αυτο το κινητο δε μπορει κανεις να το ακουμπησει σε μια επιφανεια και να το χρησιμοποιησει. Ή σε ενα stand. Ή σε μια βαση αυτοκινητου.

Kostas

η μπαταρια θα ειναι αφαιρουμενη?

Panos

Κωστα το υπεθεσα. λεω οτι αν το εχεις mount σε ενα stand δε θα μπορεις να πιασεις τα πισω πληκτρα. η αν εστω το εχεις ακουμπησει σε ενα τραπεζι. πρεπει να ειναι μεσα στη παλαμη ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν. αντιλαμβανομαι κατι λαθος;

tiamat

@κυριακος,,
επειδη επροκειται να αγορασω το κινητο και ψαχνω πληροφοριες σχετικα, σου γραφω σαν σχολιο
3 μηνες μετα οτι σε ολα ειχε πεσει μεσα το techblog σχετικα με το g2 !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.