Motorola Moto G Turbo Edition: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή

H Motorola ανακοίνωσε επίσημα το νέο Motorola Moto G Turbo Edition, το οποίο αντί για την 5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720×1280 pixels, ενσωματώνει οθόνη στο ίδιο μέγεθος με επικάλυψη από Gorilla Glass 3 και ανάλυση 1080×1920 pixels. O Snapdragon 410 έχει αντικατασταθεί από τον οκταπύρηνο Snapdragon 615 με Adreno 405 GPU.

Το νέο Motorola Moto G Turbo έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί. Η κάμερα είναι στα 13 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0, που σημαίνει καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ η δεύτερη κάμερα είναι στα 5 Megapixel.

Ενσωματώνει μπαταρία 2470mAh που υποστηρίζει την τεχνολογία Turbo charging της Motorola και έχει πιστοποίηση για αντοχή σε νερό. Υποστηρίζει 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth 4.0 LE συνδεσιμότητα.

Ανακοινώθηκε για την αγορά του Μεξικό με τιμή περίπου 283 δολάρια και θα γίνει διαθέσιμο 13 Νοεμβρίου. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές, αν και θα θέλαμε να το δούμε.

Motorola Moto G Turbo: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Motorola Moto G Turbo Edition: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή

Motorola Moto G Turbo: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Motorola Moto G Turbo Edition: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή

Motorola Moto G Turbo: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή, Motorola Moto G Turbo Edition: Επίσημα με οκταπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Με αυτά τα specs και σε τέτοια τιμή ?? Προπαραγγελία θα κάνουμε !

KostasB

Full-HD και 1440p… κάτι δεν πάει καλά…

Nick

Πανάκριβο για αυτά τα low specs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Moto X50 Ultra: Έκανε ντεμπούτο στην Κίνα o κλώνος του Motorola Edge 50 Ultra

H Motorola παρουσίασε το Moto X50 Ultra στην Κίνα, με τη συσκευή να είναι πανομοιότυπη με το Motorola Edge 50 Ultra.

Smartphones Lenovo Motorola

Απαγορεύεται η πώληση προϊόντων Lenovo και Motorola στη Γερμανία

Δικαστήριο αποφάσισε πως η Lenovo και η θυγατρική της Motorola θα απαγορεύεται να πωλούν προϊόντα τους στη Γερμανία.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.