Nokia Event στις 12 Απριλίου, Νέα smartphones με Symbian

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, η Nokia θα παρουσιάσει 40 νέα μοντέλα κινητών μέσα στο 2011. Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται ότι θα πάρουν σάρκα και οστά την ερχόμενη Τρίτη 12 Απριλίου σε event που έχει προγραμματίσει η Nokia. Στην πρόσκληση που έχει αποστείλει αναφέρεται χαρακτηριστικά “Discover what’s new with Symbian smartphones”.

, Nokia Event στις 12 Απριλίου, Νέα smartphones με Symbian

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mikemilos

για να δουμε!!!! θα γινει η Ανασταση????? να μας δειξουν και το νεο Τ7-00 !!!

Vasilis Bouras

Αναμένουμε, για να δούμε τις εξελίξεις

stefos

Εγω περιμενω το Τ7-00 που θα ειναι σιγουρα γυρω στα 350 ευρω.Μακαρι να το παρουσιασουν…

Thanasis

αντε να δουμε τι θακανει η νοκια για να σωθει

psybill

φτου γμτ δεν μπορώ στις 12/04. παρουσιάζει την ίδια μέρα και η htc κάτι “θηρία” και μάλλον θα τα προτιμήσω 😀

Someone

Symbian γιατι να μην συνεχίσει να υπαρχει? μαλον ειναι θεμα μάρκετινγκ ισος αν άλλαζε όνομα θα μπορούσε να επιβιώσει σαν εναλλακτικό απο τα (iOs, Android, Win7 κλπ), και φυσικά να εχει και την ανάλογες εφαρμογές και να μην καταλήξει οπος το λειτουργικό της Samsung “Bada OS”.

GeorgeD

Κοίτα το bada OS δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί ούτε iOS ούτε android,βγήκε για να δώσει επιπλέον δυνατότητες σε low end dump phones…δηλαδή αντί να βγάζει απλά dump phones,βγάζει εξελιγμένα dump phones όσο τα εφοδιάζει με το bada OS…
Και όσο για το wave s8500 &s8530 έρχεται η έκδοση 2.0 η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές και πολλά νέα χαρακτηρηστικά…δεν το έχει αφήσει στην τύχη του το bada OS…

Panagiotis G.

Σίγουρα θα δώσουν το νέο αναβαθμισμένο look στο Symbian 3. Και πολύ άργησε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνουν τώρα μετά την ανακοίνωση των WP7 και όχι πριν με την κυκλοφορία του Symbian 3.

orestis

Άντε επιτέλους! Ας γίνει το x7-00 πραγματικότητα!
@psybill Εμείς ψάχνουμε για ποιοτικά και προσιτά κινητά(!).. Αν εσύ θες διπύρηνα και +4.5 ίντσες πάρε καμιά ταμπλέτα!:D

κωστας

αντε να δουμε

πετρος

Δεν υπαρχει Τ7 ειναι μουφα Ν8 απο κινα…

xristos

discover WHAT’S NEW with symbian smartphones ? άκουσα καλά ? λέει what’s new ? αχαχαχαχαχα αυτό είναι το αστείο της μέρας. Το symbian είναι έτη φωτός πίσω απο όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα. δεν έπρεπε να γράφει discover what’s new with symbian smartphones, έπρεπε να γράφει discover the outdated trash OS that comes with our new smartphones…πάντως ευχαριστώ τη nokia και το techblog που με έκαναν να γελάσω και σήμερα…

Marios Basileiou

Ειμαι περιεργος να δω τι θα βγαλουν αυτη την φορα!

Nikos14

(Χρήστος)Στους χάρτες-πλοήγηση
2–>Στην Αυτονομία
3–>Στην Σταθερότητα
4–>Στο Multitasking
5–>Στην Χρήση
6–>Στην υποστήριξη
7–>Μηπως εχει απο μαμα οοόλα τα e-mail clients εκει που εσυ θες εφαρμογούλα?(symbian^3)
Αμα αρχήσω να λεω για hardware θα μου πεις για την cpu αλλα τοοσα ξερετε… οπως μήθος λενε οτι ειναι η ισχυ των megapixel το ιδιο ισχυει στο symbian για τα ghz .To πως υπαρχουν ατομα οπως ο Κωστας Βλαχακης που μας ενημερώνουν για τα νεα και τα καλα της τεχνολογιας, διαβαζοντας τα δεν σημαινει το πως εγιναν και θα γίνουν ολοι ειδικοι.Τρέξε στην καθήμερινοτητα σου (ΙOS,Android,WinMob 7,Symbian ) και οταν θα τα εχεις χιλιο εξερευνησει σχολιασε και γελα ελευθερα με οοοτι θες. Οπως εχο ξαναπει σε σχολια μου δεν υποστηριζω καποια εταιρεια η λογισμικο απλα δεν μπορω να ακουω μονοδιαστατους και απο εμπειρια κ απο κατοχη συσκευης smartphone να μιλανε με τοση σιγουρια για κατι που δεν ξερουν. Δεν ξεκιναω καβγα ουτε στην λεω απλα ενημερωσου 🙂 🙂
Υ.Γ με αγαπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.