Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Μετά από σειρά πληροφοριών και αρκετών leaks, το Samsung Galaxy C9 Pro αποκαλύφθηκε και επίσημα στην Κίνα. Παρόλο που η συγκεκριμένη συσκευή δεν ήρθε να αντικαταστήσει το άτυχο Samsung Galaxy Note 7, ξεχωρίζει καθώς είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που έχει 6 GB RAM.

Το νέο Samsung Galaxy C9 Pro, θα έχει 6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1920×1080. Στο εσωτερικό θα έχει τον νέο Qualcomm Snapdragon 653, ένα οκταπύρηνο SoC το οποίο θα έχει τέσσερις γρήγορους ARM Cortex-A72 πυρήνες και τέσσερις ARM Cortex-A53 για χαμηλή κατανάλωση. Η GPU θα είναι η Adreno 510, με την συσκευή να αναμένεται να έχει αρκετά καλές επιδόσεις για την upper mid-range κατηγορία που ανήκει.

To Samsung Galaxy C9 Pro έχει 6 GB RAM, όπως προαναφέραμε, καθώς και 64 GB εσωτερικής μνήμης. Αν αυτή δεν είναι αρκετή η συσκευή προσφέρει την επιλογή επέκτασης μέσω microSD. Όσο αφορά το design, το μεταλλικό Galaxy C9 Pro φέρει αρκετά στοιχεία από το κλασσικό στυλ της Samsung και τα Galaxy phones.

Στο κομμάτι της κάμερας, είναι και εκεί πληθωρικό, αφού έχει δύο κάμερες f/1.9 των 16 megapixel, στο μπροστά και πίσω μέρος. Η μπαταρία θα είναι στα 4000 mAh, που δικαιολογείται για ένα smartphone με τόσο μεγάλη οθόνη, αφού θα έχει λίγη μεγαλύτερη κατανάλωση.

Τέλος, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Home button, stereo ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος, USB Type-C, δύο υποδοχές SIM με 4G LTE δυνατότητα, NFC, Samsung Pay και Hi-Fi audio codec από την Cirrus.

Το Samsung Galaxy C9 Pro θα έρχεται με Android 6.01 και το TouchWiz UX. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε Gold και Rose Gold και η τιμή είναι, σε αντιστοιχία με την Κινέζικη, 470 δολάρια.

Samsung Galaxy C9 Pro revealed China 6 GB RA, Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Samsung Galaxy C9 Pro revealed China 6 GB RA, Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Samsung Galaxy C9 Pro revealed China 6 GB RA, Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Samsung Galaxy C9 Pro revealed China 6 GB RA, Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Samsung Galaxy C9 Pro revealed China 6 GB RA, Samsung Galaxy C9 Pro: Επίσημα στην Κίνα με 6 GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Τέτοιες συσκευές πρέπει να έρχονται και στην EE , υστερεί πολύ σε phablet η Ευρωπαϊκή γκάμα κινητών της Samsung.

bezilys

Wtf!? Mid-range κινητό και έχει 6 giga ram!? Με τέτοια χαρακτηριστικα πιο πολύ για ναυαρχίδα φενεται αν εξερεσεις τον επεξεργαστή!…..
α και πως το παθαν και βάλαν στερεοφωνικά ηχεία!?

george

Αν κανεις πως δεν κοιταξες τον επεξεργαστη ο οποιος βεβαια κ ειναι ενας παρα πολυ καλος snap επεξεργαστης (κ εδω που λεμε αν εξαιρασεις την gpu καλυτερα να εχεις snap επεξεργαστες με το 6 μπροστα παρα με το 8) ειναι μια ναυαρχιδα κανονικη κ με ολες τις τιμες που της αναλογουν.το ξεκινα κ στα 470 δολάρια κ αν βαλεις κ την πτωση του τριμήνου μια χαρα τιμη θα εχει.πως κ ετσι samsung;αν ερθει ευρωπη βεβαια.αν κ δε θα το επερνα ποτε βλεπετε ειναι των μινι εγω z5c αλλα να σχολιασω οτι ειναι καλη κινηση.

kostas

Stereo ηχεια αλλα iphone?μπράβο

Πάνος

“Το Samsung Galaxy C9 Pro θα έρχεται με Android 6.01″…

ΓΙΑΤΙ;;; Σαν να κυκλοφορούσε η Microsoft το 920 με 8.1 ξέρω γω. #fail.

Ioannis

πολυ καλη κινηση της samsung! Αντε να ερθει και προς ευρωπη μερια οπως επισης περιμενουμε πολλα απο τη samsung για να ανακαμψει μετα το note 7. Πιστευω τα καλυτερα ερχονται!

GS

Πιστεύω ότι το C9 είναι πιο δυνατό και από το S7 σε θέμα χαρακτηριστικών.Ακόμα και από το Note 7.Πάντως αν δεν το πουλήσει στην Ευρώπη όπως το Note 5 θα είναι άξια της μοίρας της η Samsung.

Λ L Ξ X

Πολύ καλή συσκεύη! Αν εξαιρέσεις την οθόνη που θα έπρεπε να είναι 2Κ , αλλά για την τιμή ούτε λόγος, σε πολύ καλή πορεία! Άντε να έρθει ευρώπη

dark_master

@George που το ειδες το προβλημα με τη σειρα 8? Μη μασαμε τη καραμελα με τον 810… Μια χαρα ηταν η εκδοση 2 που κυκλοφορησε.

Επισης αν ερθει Ευρωπη η τιμη δε θα ειναι η ιδια…εχουν πιστοποιητικα που θα πρεπει να πληρουν οι συσκευές που ερχονται αρα η τιμη θα παρει την ανιούσα…

Ωραια τα ακουστικα…η θεση τους θυμιζει το 10…

Gvirginia

Αν δεν κάνω λάθος, η σειρά C είναι αποκλειστική για την Κίνα.
Η σειρά Α είναι παραπλήσια (πχ το Α9 απλά έχει 3GB RAM αντί για 6)

@GS
Πιο δυνατό από S7/Note 7 ? Από πού ακριβώς προκύπτει αυτό?

George

Dark master οταν λεω καλυτερα οι επεξεργαστες με το 6 μπροστα παρα με το 8 το εννοω λιγο μεταφορικα κ οχι κυριολεκτικά απο πλευρας οτι πλεον το android εχει ομαλοποιηθει τοσο πολυ που ξεχωρα απο το gaming για ολα τα αλλα εχεις παρόμοιες επιδοσεις με κερδος την αυτονομία που στην σειρα 6 η qualcomm εχει πολυ καλα δειγματα σε σχεση με την σειρα 8 που καταναλωνει παραπανω κ ο 820 αλλα σιγουρα ο 810 που διορθωθηκε μεν αλλα οχι τελείως.

Λεωνίδας

Μετά από καιρό, να κι ένα samsung που προσωπικά μου αρέσει πολύ!! Kαι dual sim…!!

VasiliS7Edge

Ω ρε φίλε πολύ ωραίο, αυτές οι λεπτομέρειες στην κεραία το κάνουν ιδιαίτερο. Δεν το βλέπω όμως Ευρώπη, τα “C” και η πολλή ROM είναι μόνο για Κίνα που εκεί τους αρέσουν τα πολλά GB. Αν έρθει όμως θα βρει αρκετούς θαυμαστές.

Versavel

Αν θέλει η Samsung να ρεφάρει με την αποτυχία του ΝΟΤΕ 7 πρέπει τέτοια δυνατά κομμάτια να τα φέρνει Ευρώπη. Βέβαια είναι και το άλλο. Αν το φέρει Ευρώπη και πετύχει, τότε πως ξαναφέρνει NOTE;

Bloodmaster

θυμιζει htc m8 απο design!

Νικ

Άμα σχεδιαστικά δεν βγει μπλοκη 6αρα οθόνη θα πάει τρένο και αυτο κι το c7 σε άτομα που θέλουν 5.7 + οθονη επιδη όμως υπάρχει και θέμα τιμολόγιακα αν συναντηθούν η τιμές με της άλλες σειρές εκεί θα έχει μπλεξίματα και διλημματα

gt77

Ελληνικά θα χει γιατί θέλω να το πάρω; ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.