Samsung Galaxy Note 7: Σταματούν οι πωλήσεις- Ανάκληση κομματιών σε όλο τον κόσμο

Είναι πλέον και επίσημο, η Samsung ανακοίνωσε πως σταματά τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 και ξεκινά διαδικασία ανάκλησης κομματιών που έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Κορέα. Τελικά οι εκρήξεις στη διάρκεια της φόρτισης δεν ήταν μεμονωμένα γεγονότα.

Η Samsung είχε υποσχεθεί να λάβει γρήγορα αποφάσεις, οι οποίες φαίνεται πως δεν είναι καθόλου εύκολες και ευχάριστες για την ίδια. Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε πως αποσύρει όλα τα Samsung Galaxy Note 7 που έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Οι κάτοχοι θα πάρουν πολύ σύντομα μια νέα συσκευή, ανεξάρτητα με την ημερομηνία που έκαναν την αγορά.

Παράλληλα, σταματούν όλες οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 μέχρι να αποσυρθούν από την αγορά τα ελαττωματικά κομμάτια και να μείνουν αυτά που δεν έχουν πρόβλημα.

Ο επικεφαλής της Samsung, Koh Dong-jin, στην συνέντευξη τύπου διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως μόνο 24 συσκευές ανά 1 εκατ. θεωρείται ότι είναι ελαττωματικές, αλλά η Samsung δεν θέλει να ρισκάρει.

Στην επίσημη ανακοίνωση επισημαίνει ότι μέχρι 1η Σεπτεμβρίου έχουν αναφερθεί συνολικά 35 περιστατικά σε Κορέα και όλο τον κόσμο και επειδή βάζει πάνω απ όλα την ασφάλεια των χρηστών της, αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις και να προχωρήσει σε αντικατάσταση της συσκευής.

“As of Sept. 1, a total of 35 claims were registered with Samsung’s service centers at home and abroad. Only 24 units on a scale of 1 million were affected by the battery problem. By putting our top priority on customer safety, we’ve decided to halt sales [of Galaxy Note 7] and offer new replacement handsets to all customers”

Η Samsung σχεδίασε μόνη της την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, αλλά η κατασκευή ανατέθηκε σε άλλες εταιρείες και μια από αυτές θεωρείται υπεύθυνη για τα ελαττωματικά κομμάτια.

Η απόφαση που παίρνει είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για την ίδια, αλλά δείχνει πως δεν φοβάται να πάρει τέτοιες δύσκολες αποφάσεις.

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Σταματούν οι πωλήσεις- Ανάκληση κομματιών σε όλο τον κόσμο

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Σταματούν οι πωλήσεις- Ανάκληση κομματιών σε όλο τον κόσμο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

86 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

χαχαχαχαχα…
Ούτε σε φθηνά Κινέζικα δεν συμβαίνουν αυτά. Αντιθέτως η Κίνα βάζει τα γυαλιά σε όλους.

Manolis

ξεφτύλα για μια συσκευή των 800+ ευρώ…

VasiliS7Edge

Ξεφτίλα θα ήταν να λέει οτι φταίνε οι Κινέζικοι φορτιστές, αντίθετα αναλαμβάνει το τεράστιο κόστος της ανάκλησης. Η συσκευή η οποία θα είναι ασφαλής σίγουρα θα κοστίζει 800 όσο αφορά τις επικύνδυνες δεν έχουν κανένα κόστος γιαυτο τις παίρνουν πίσω δωρεάν.

One

Και στην Apple κάνουν πάρτι. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να ρίξουν την τιμή μπας και σώσουν την κατάσταση.

Nikopoup

Τουλάχιστον αναγνωρίζει το πρόβλημα.. Κακός υπάρχει αλλά το αναγνωρίζει. Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να πει, όπως αναφέρθηκε και εδώ, ότι 2 συσκευές στις 2 εκ. δεν ειναι κάτι. Shit happens

Γιάννης1992

Από τη μια το θετικό είναι ότι έχουμε γρήγορη ανταπόκριση του προβλήματος από τη Samsung.Από την άλλη το αρνητικό είναι πως με αυτό το πρόβλημα η Samsung χάνει από το γόητρό της και την αξιοπιστία της μιας και μιλάμε για μια από τις ναυαρχίδες της και όχι για κινητό μεσαίας ή μικρής κατηγορίας της(οπού εκεί λες είναι αυτή η κατηγορία) και είναι και “άτυχη”(το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω αν πρόκειται για ατυχία κανονική ή για ατυχία μουσαντένια) γιατί έγινε τη χρονική στιγμή όπου βγαίνουν καινούργιες ναυαρχίδες άλλων εταιρειών και περισσότερο γιατί βγαίνει το καινούργιο iphone οπότε λογικά η apple θα το εκμεταλλευτεί αυτό το στραβοπάτημα προς όφελος της αλλά και οι άλλες εταιρείες.

Ιωάννης jb

Τέτοια πατάτα πρώτη φορά στα χρονικά!!!
Πλήρης γελοιοποίηση..
Εντάξει η samsung ποτέ δεν έβαζε μπαταρίες της προκοπής!!!
Πόσες μπαταρίες φούσκωσαν σε κινητά τις?? Πάρα πολλές!!!!
Πόσους κύκλους φορτισεων έβγαζαν?? Πολύ λιγότερους από άλλες καλύτερες εταιρίες!!!!

Εδώ όμως έπρεπε να γίνει πιο προσεκτική δουλειά….
Κοντά ένα χιλιάρικο δίνουν τα κοροϊδα ρεεεε!!!
Μένουν που μένουν με παλιό λογισμικό στον τρίτο χρόνο..
Κολλάει που κολλάει από τον δεύτερο..
Βάλε τουλάχιστον καμιά ποιοτική μπαταρία!!!!
Μόνο να τους τα παίρνεις σε νοιάζει..

Humble opinion

Γκολ από τα αποδυτήρια. Αρνητικός παράγων που θα δυσκολέψει πολύ την αγορά της συσκευής από εδώ και στο εξής.
Θύμισε έντονα LG…

Λευτερης

Αν ηταν η Apple θα εβγαζε ανακοινωση ” You are charging it wrong “

Giannisanag

εξαιρετικη εταιρικη πολιτικη υπεύθυνοτητας. μεγαλη ζημια μια βδομάδα πριν βγει το iPhone. θυμιστε μου ποτε το εκανε η apple αυτο;
ήμουν μεταξυ επιστροφης στην apple μετα 4 χρόνια η παραμονης στα note. τωρα κατασταλαξα. θα περίμενω το note 7

Παναγιώτης

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην Samsung.
Χαζομάρα που έγινε αυτό απ την μια, αλλά απ την αλλη ΜΠΡΑΒΟ που δεν παιρνει χαμπαρι τοποτα… εκανα λάθος ναι εχω τα κοτσια και το παραδεχομαι !!!
οχι σαν κατι μηλοεταιριες που κρυβονται και δεν κανουν κατι για τα λυγίσματα, τις γραμμες στις οθόνες κτλ !!!
Δεν την πολυγούσταρα την samsung επειδη δεν δινει γρηγορες αναβαθμισεις αλλα με αυτο που εκανε ισως με πιασει πελατη.

Fotis

Απόψε κανείς μπαμ δεν πειράζει Samsung οπως είπες και εσύ το note 7 κάνει τα πάντα σκέφτηκε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν φονικό όπλο σε περίπτωση ληστείας χαχαχα

Chris

Ο άλλος λέει κάνει πάρτι μόνη της η Apple, λογικά μιλάς για το #Unrecognized_grey_bar_party! 😂

Petros7

Eτσι ειναι, οποιος βιαζεται σκονταφτει…

Fotis

Μάλλον το είπε για τα high end κινητά που εκεί όντως η Apple δεν έχει αντίπαλο για αυτο κιόλας είναι η ποιο κερδοφόρα εταιρία στην ιστορία με 52 δις καθαρά κέρδη πέρσι αντίθετα η Samsung είναι σε πολλές κατηγορίες με λιγότερα κέρδη όμως νομίζω κάπου στα 16 δις . Αν όμως το πάρουμε συνολικά η Samsung είναι πρώτη παρόλο που είμαι Apple fanboy

Spyros

Μπράβο στη samsung! Με αυτό τον τρόπο δείχνει πόσο μεγάλη εταιρία είναι. Αναλαμβάνει τις ευθύνες της και άμεσα. Αυτά να τα βλέπουν άλλες εταιρίες που ενώ κάνουν λάθος ρίχνουν την ευθύνη στους καταναλωτές που δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν.

raziel

εγω παλι εχω να πω μπράβο της

vasilist

Μεγάλη πατάτα από την Samsung να της ξεφύγει τέτοιο πρόβλημα.
Τουλάχιστον δεν βγήκε να πει σαν μερικές άλλες εταιρείες πως το φορτίζουμε λάθος.
@fotis Άκυρο το σχόλιο σου με τα κέρδη γιατί η Apple υπερκοστολογεί τα προϊόντα της βάζοντας μεγαλύτερο κέρδος από ότι η Samsung και ας πουλάει πιο πολλά τηλέφωνα η Samsung.
Η Samsung για να βγάλει όσα βγάζει η Apple από μια πώληση πρέπει να πουλήσει 2 με 3 τηλέφωνα., ακόμα και στα iMac δες πόσο κάνει ένα PC με i7 και καλή κάρτα γραφικών και πόσο ένας iMac με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Και μην μου πεις περί ποιότητας κτλ γιατί δεν ισχύει. Σε προλαβαίνω για να μην σου βάλω links και βρεθείς σε δύσκολη θέση.
Η Apple χρεώνει πολλά και καλά κάνει αφού μπορεί.

Gvirginia

@Ιωάννης jb
Ποια χρονικά? Της Samsung? Των smartphones? Των μπαταριών?

Ανάκληση μπαταριών έχουν κάνει οι περισσότερες εταιρείες. Με πιο “κραυγαλέες” αυτές των Sony/Nokia…

Nikos

Κακο μεν οτί συνέβει αυτο αλλα δείχνει οτι η εταιρεία το πηρε σοβαρά και θα δώσει νεα συσκευή στον καθε κάτοχο.

Chris_BMW

Nikopoup @ Δεν ειναι 2 στα 2 μύρια.. Ειναι 24 συσκευές στο 1 μυριο .. Στα 10 ειναι 100νταδες κ στα 100 ειναι χιλιάδες… Συσκευές που εκρήγνυται … Δεν ειναι της πλάκας το πρόβλημα .. Μη γράφετε ο,τι θέλετε .. Ξερεις τι αποζημίωση μπορείς να διεκδικήσεις αν τραυματισθείς με υπαιτιότητα της Samsung κ τις κάθε Samsung.. Αυτός ειναι ο λόγος .. Κ τα υπόλοιπα τα περί σέβομαι τον πελάτη τα ακούω βερεσέ .. Την τσέπη της κοιτάει κ πως θα τις βγει πιο ανώδυνη η μ@λ@…..

Γιώργος Κ.

Οτι και να λέτε για το εν λόγω ζήτημα, αυτή η κίνηση της εταιρίας με έπεισε να παρω το note 7 περισσότερο απο πριν

Dimitris

Καθόλου ξεφτίλα…. μπράβο στην Samsung!!!
Αν και πελάτης της Apple θεωρώ μεγάλη ΑΠΑΤΗ αυτό που μου είχε κάνει με το iphone 4s (και σε χιλιάδες ακόμα κατόχους του 4s) που μετά το update σε ios 7 σταμάτησε να λειτουργεί το wifi και η εταιρία δεν παραδεχόταν οτι ήταν πρόβλημα συμβατότητας του ios με το hardware …
αν ψάξετε λιγο στο google θα καταλάβετε τι λέω

Agnostos13

Επειδη διαβαζουμε ανακριβειες…
Η apple εχει κανει πολλα προγραμματα αντικαταστασης κατα καιρους για συσκευες 5 και 10 ετων…οι οποιες βεβαια δεν εσκαγαν αλλα ειχαν κριθει προβληματικες (βλεπε μπαταριες, κουμπια, φορτιστες κλπ)…

liris11

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή οκ εντάξει είστε φαν άλλα μέχρι εκεί .δεν ειναι κάποιο πρόβλημα που διορθώνεται με update εχει να κανει με την ασφάλεια του πελάτη το καταλάβατε δηλαδή υπάρχουν εκατομμύρια ατομα που φορτίζουν το κινητό το βράδυ ενώ κοιμούνται και απο ια έκρηξη λεω εγω τωρα Μπορεί μέχρι και το σπίτι να παρει φωτιά και να μην το παρόυν χαμπάρι . Μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ακόμα και σε θάνατο καποιου πελάτη . Και για να έκανε αυτο που εκανε η Samsung σημάνει οτι ειδε οτι όντος εχει πρόβλημα και δεν την περνει να κανει αλλιώς . Οκ . Και μην ξεχνάμε ήμαστε πελάτες οχι στελέχη εταιρείας . Έλεος πια

Πέτρος Π

Εντάξει εννοείται, είναι προς τιμή της Samsung η απόφαση που πήρε να ανακαλέσει όλα τα κομμάτια χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πελάτες της, και πάλι όμως η συσκευή στιγματίστηκε μια και καλή… Με τι διάθεση και με τι εμπιστοσύνη θα πάει κάποιος να αγοράσει το Note7 μετά από όλα αυτά? Δεν θα φοβάται οτι μπορεί να του βγει ελαττωματικό? Εντάξει αυτοί που λένε οτι τώρα πείστηκαν περισσότερο από πριν να το αγοράσουν είναι τουλάχιστον τραγικοί…

aptalikos

Μπράβο στην Samsung. Αν ήταν η μηλοεταιρία θα μας έκαναν μάθημα πως να βάζουμε το φις στην πρίζα.

Γιώργος Κ.

Πέτρο γιατί τραγικοί; 35 συσκευές σε 2,5 εκατομμύρια ξέρεις για τι ποσοστό μιλάμε; Οταν στην Apple λυγιζαν τα iPhone σαν οδοντογλυφίδες στην τσέπη και η εταιρία τηρούσε σιγή ιχθύος για μια συσκευή ανάλογης τιμής με το note 7, φυσικά και προτιμώ να υποστηρίξω σαμς γιατί οςο μικρή και μεγάλη κι αν ειναι η βλάβη στο κινητο (ή όπου άλλου ) προτίθεται να σου δώσει νέα συσκευή και γενικά να σε αποζημιώσει πλήρως. Που ειναι το κακό; Στις περισσότερες περιπτώσεις ηλεκτρονικών ειδών ακομη και σε κονσόλες οι πρώτες παρτίδες βγαίνουν ελαττωματικές. Κατάλαβε το λάθος της, το παραδέχτηκε ,έφαγε τη σφαλιάρα της που θα χάσει τόσα δις και συνεχίζει. Ετσι κι αλλιώς για τη νο1 εταιρία σε πωλήσεις παγκοσμίως μια τέτοια κίνηση ήταν μονόδρομος αλλιώς θα έχανε με τη μια το γόητρο της και ίσως και την πρώτη θέση

Nikopoup

@Chris_BMW προφανώς και κοιτάει την τσέπη της, όπως και κάθε εταιρεία άλλωστε. Εγώ δεν έχω ακούσει για τόσα περιστατικά αν και για να το λες θα το έχεις διαβάσει. Σύντομα θα μάθουμε τι παίζει.

Πέτρος Π

@Γιώργος Κ. Το να λέει κάποιος οτι πείστηκε να αγοράσει μια συσκευή επειδή βγήκαν κάποια ελαττωματικά κομμάτια και η εταιρεία τα έκανε ανάκληση, δηλαδή έπραξε το αυτονόητο, είναι από μόνο του παράλογο… Και δεν μιλάμε για κάποιο απλό ελάττωμα, αλλά για κάτι το οποίο θέτει σε κίνδυνο τον κάτοχο της συσκευής… Συμφωνώ οτι έκανε καλά που αποφάσισε την ανάκληση, αλλά όχι να φτάσω και στο σημείο να πω οτι τώρα θα τρέξω να αγοράσω το Note 7 γιαυτό το λόγο.. το βλέπω σαχλαμάρα προσωπικά! Και δεν σου λέω να υποστηρίξεις την Apple.. γιατί δηλαδή πρέπει να πάρεις αναγκαστικά κάποιο κινητό των δύο αυτών εταιρειών?
Γενικα εδώ οι περισσότεροι σχολιάζουν λες και είναι μέτοχοι στις εταιρείες, και όχι σαν καταναλωτές… Προέκυψε ένα τόσο σοβαρό θέμα, και οι περισσότεροι κάνουν σχόλια του τύπου “ουάου, τι καλή εταιρεία είναι η Samsung και πόσο προσέχει τους καταναλωτές…” Έλεος όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω…

Ιωάννης jb

Γιώργο πόσο μεγάλο τρολ παίζει να είσαι???
Ίδιο πράγμα είναι το να σου κάνει έκρηξη κ ίδιο το να σου λυγίσει επειδή το είχες στη κολοτσεπη κ του ασκούσες τεράστια πίεση???

Iris11… Πολύ σωστός…
Αλλά τέτοια νοοτροπία που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα άντε να τους την αλλάξεις…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Εντάξει απλά τραγικό το ΝΟΤΕ 7 και φυσικά η SAMSUNG και μιλάμε για πολλά “μπαμ” έτσι …. και περι apple μην σχολιάζετε για υπερκοστολογήσεις βρε μυρωδιάδες γιατι το 50% του hardware των κινιτών τις και των ipad το αγοράζει απο τη SAMSUNG (RAM,ROM,PANELS). Τωρα μάλλον καταλάβατε ποιός υπερκοστολογεί με δικιές τις RAM ROM PANELS CPU GPU και με έτοιμες έρευνες δακτυλικών αποτυπομάτων απο APPLE και IRIS SCANNER απο MICROSOFT…. απλά τα πήραν έτοιμα χωρίς δαπάνη για έρευνα και τα πεταξανε πάνω στα κινητά τους (καλά για το λειτουργικό να μη μιλήσω που είναι απο μονο του ένα google trojan και φυσικά ειναι και αυτό τζαμπέλα απο την google) ακόμα και η HUAWEI περισσότερο κασέρι τρίβει για έρευνα απο την SAMSUNG. Και για να μην παρεξηγηθώ βασικό μου κινητό είναι το nokia 130 (20 ευρώ κινητό) και αγόρασα το lumia 950 250 ευρώ (άριστη αγορά).

Chris_BMW

Nikopoup @ Διάβασε το άρθρο κ θα το μάθεις κ εσυ….

Mary

Ρε τι μπράβο λέτε; Είσαστε καλα; ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, σιγά μην τους φιλήσουμε και τα πόδια επειδή κάνουν ανάκληση των συσκευών. Και στο κάτω κάτω αν δεν το έκαναν θα έτρωγαν τόσες μηνύσεις που θα το έκλειναν το μαγαζάκι.

Fotis

Παιδιά δεν ξέρουμε αν ήταν η Apple πως θα αντιδρούσε

Nicko

@Ιωάννης jb και οι λοιποί Ηρεμήστε λίγο. Σας πληρώνει η Apple? Με το να λες όποιους αγόρασαν την συσκευή κορόιδα επειδή επέλεξαν να την αγοράσουν είσαι τουλάχιστον τραγικός. Σε κάθε σχόλιο που κάνεις εκτίθεσε. @Mary μην γράφεις κεφάλαια δεν σε φοβαται κάνεις. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Του απαγορεύεις να μιλήσει? Διαβάζω χρόνια το site και δεν πολύ σχολιάζω αλλά εσείς οι 2 έχετε ξεφύγει λίγο. Α φιλικά πάντα.

Babadook

Ένα μεγάλο μπράβο στη Samsung που ενώ το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα κινητά που κυκλοφορούν στη Κορέα λόγο του συγκεκριμένου προμηθευτή μπαταριών, έκανε ανάκληση σε όλα τα κινητά που πωλήθηκαν ανα το κόσμο. Αν ήταν η Apple απλα θα έλεγε ότι η φόρτιση έγινε με μη original φορτιστή και θα έκλεινε το θέμα.

Nick

Χαχαχααχαχα χαχαχα .👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Παναγιώτης

@Fotis ξερουμε… οπως αντρεδρασε οταν τα κινητα της λυγιζαν και τωρα που βγαζουν τα 6αρια μια γραμη στην οθονη και χαλαει η οθονη αφης…. δεν αντεδρασε δηλαδη !!!!

εγω πολυ θα γουσταρα μετα την ανακληση να τα γυρισει με καμια μπαταρια τερας 4500 ετσι να παρει τα πανω του τον νοτ7 ξανα.

Nick

Εδω έχει να κάνει με σωματική ακεραιότητα .Αν κάποιος μείνει τυφλός η πεθάνει απο έκρηξη πολυ πιθανόν τότε μιλάμε για δις αποζημιώσεις.Μην λέτε βλακείες μερικοί.Ειναι τεράστια πατάτα αυτό που έκανε η σαμσουνγκ και δεν συγκρίνεται με το λύγισμα του iPhone 6 που γινόταν αν το έκανες εσύ ο ίδιος με δύναμη ,το ειχα το 6 και ξέρω ποτε δεν έπαθε τίποτε ούτε στην κωλουσαπη που το έβαζα.

Fotis

Ναι σιγά που θα σου βάλει τέτοια μπαταρία άσε που θα κάνει μεγαλύτερο μπαμ μετά

kostasb16b

Έχει καινούργιο υλικό στις μπαταρίες το οποίο είναι φοβερό αλλα και επικίνδυνο ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσει και δεν θα βάλει το παλαιό γνωστό υλικό και δούμε τίποτα 3000mha

Ioannis

Τι μπράβο μου και κουλά ακούω κάνει ανάκληση γιατί τα αμερικανακια θα την τρώγανε ζωντανή αν τους τα πουλούσε,σε αυτούς δεν περνάνε τέτοια….
Άλλο που εδώ είμαστε ιθαγενείς

Babadook

Μπράβο Samsung! Η μόνη σοβαρή εταιρία.

ChristosT

Συγχαρητήρια στην Samsung που παραδέχεται το λάθος και ανακαλεί. Η apple με τα chipgates και τα κινητά που λυγίζαν κ.α τα μοστράριζε και τους τα έπαιρνε απο όλους. Δεν βλέπω τον λόγο για ανησυχία απο την στιγμή που υπάρχει ένα s7-edge άριστο και τερατάκι επιδόσεων. Θα το διορθώσει και σε 1 μήνα θα βγάλει άλλο σην κυκλοφορία. Σημασία έχει να μην τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος ή να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή και αυτός είναι ο λόγος που τα παίρνει πίσω.
Ανακαλεί συσκευές την κράζουμε. Δεν ανακαλεί την ξανακράζουμε.
Αποφασίστε ποιά θα ήταν η σωστή κίνηση της απο την πλευρά της. Σαφέστατα και δεν περίμενε κάτι τέτοιο αλλά στα ηλεκτρονικά συμβαίνουν. Σημασία έχει να αναγνωρίζεις το λάθος και να δίνεις άλλη συσκευή ή επιστροφή χρημάτων.
Εξηγημένα πράγματα.

vladimiros

Παιδια επειδη μενω στα συνορα ελλαδας-τουρκιας..και θελω καπως να προστατευσω εμενα και την οικογενεια μου,θελω να με βοηθησετε στο τι να παρω..Ενα καλασνικοφ? το Μ16 ? η G3 A3? επισης ακουσα βγηκε και μια καινουργια χειροβομβιδα επιθεσης λεγετε galaxy Νote 7?? τι λετε

Giannis

Κίνδυνος ανάφλεξης-έκρηξης. Δηλαδή αν το έχεις στο αυτί σου μπορεί να σε τραυματίσει σοβαρά. Και λένε οι από πάνω μπράβο για την ανάκληση. Αυτό έλειπε να χάσουμε κανά μάτι για χάρη της samsung. Η βιασύνη να κυκλοφορήσει πριν το iphone έφερε λάθος αποτελέσματα. Από εμένα ούτε μπράβο για την ανάκληση, ούτε τίποτα. Απαράδεκτοι σε κάθε επίπεδο εν έτη 2016 να κινδυνεύεις από την χρήση του κινητού σου. Του σχεδόν 1000€ κινητού σου.

Agnostos13

Τουχιστον αστειο να συγκρινουμε την εκρηξη του Note 7 που μπορει να στοιχισει σε ζωες απο μια απλη φορτιση με το λυγισμα των iPhone 6/Plus (που καποιοι πιτσιρικαδες στις ΗΠΑ, τις πρωτες μερες που ειχαν πει θα γινεται αντικατασταση, πηγαιναν και τα λυγιζαν μπορστα στους υπαληλους του Apple Store και ελεγαν οτι θελουν αντικατασταση γιατι ειναι ελατωματικα)

παπαροκας tiamat

Να το πεις κινεζικο αδικεις κ ριχνεις τους κινεζους

Fotis

Σιγά την σοβαρή εταιρία

Apostolos

Δεν χάνει κανένα γόητρο, ίσα ίσα που φαίνεται πόσο μεγάλη εταιρεία είναι. Αν το παθαινε καμία κινέζικη αντε να τη βρεις να βρεις το δίκιο σου.
Από δω και πέρα μόνο samsung (αν και της είχα ρίξει μαύρο μετά το s3)

Δημήτρης Πετσιώτης

Λάθος της Samsung να αναθέσει την κατασκευή των μπαταριών σε άλλη εταιρεία, αλλά τουλάχιστον η εταιρεία εκείνη έφταιγε που οι μπαταρίες βγήκαν ελαττωματικές. Τελικά το πρώτο ατύχημα που είδαμε 1-2 εβδομάδες πριν, είχε να κάνει με πρόβλημα της μπαταρίας και όχι με φόρτιση με καλώδιο όχι μαμίσιο. Ευτυχώς, η Samsung αντέδρασε γρήγορα.

James

Φτάσαμε να λέμε μπράβο όταν μία εταιρία κάνει τα αυτονόητα. Αλλά θα μου πεις, σαμπως τα κάνουν όλοι τα αυτονόητα;

Dimitrinio

Οι τζιχαντιστες εχουν παθει πλακα με το νεο οπλο της samsung

stathis

μερικοι νομιζουν οτι η καλη πολυεθνικη σαμμυ (οπως την λενε μερικοι λες και μαζι τα παίρνουνε).Εκανε την ανακληση γιατι προεχουν οι πελατες.Αμ δε για να μην φαει τις μηνύσεις απο αυτους που θα τους εσκαγε στην μουρη η θα τους εκαιγε το σπιτι το εκανε

Eleni

Εκρηκτικό αποτέλεσμα αυτή η συσκευή.

Πάνος

Κλαμα 😂

socratis84

Αν κ έχω s7 sdge γελάω με αυτούς που λένε μπράβο στη Samsung που κάνει ανάκληση.. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχει άλλη επιλογή..

Είναι αναγκασμένοι γιατί αν σκοτωθούνε 2-3 παιδάκια επειδή κοιμάται και το φορτίζουν δίπλα στο μαξιλάρι τους θα πάθει χειρότερο κακό.. Και αν ανατινάχθηκαν τόσα σε τόσες λίγες μέρες φαντάσου τι έχει να γίνει μέσα σε ένα χρόνο.. Σε θέματα ασφαλείας έπρεπε να περνάνε ακόμα καλύτερο έλεγχο και όχι να γίνεται Ο κόσμος πειραματόζωο με ρισκο τη ζωή του..

Αν σεβόταν τους καταναλωτές θα έκανα περισσότερος έλεγχους ασφαλείας..

Η ανάκληση γίνεται για να σώσουν το τομάρι τους από τα χειρότερα γιατί ήξερα ότι ενδέχεται να σκοτωθεί κόσμος..

Και αυτοι που διάβασα παραπάνω ότι τώρα πείστηκαν περισσότερο να παρουν το Note επειδή Η Samsung έκανε ανάκληση είναι για γέλια… Ας το πάρουνε στο παιδι τους, να κάνει κανένα μπαμ να τρέχουν στο νοσοκομείο και μετά να τους πει Η Samsung μην αγχώνεσαι θα το πάρω πίσω και θα σου δώσω καινούργιο που δεν σκάει…. Έλεος

flash

Καλά ότι μερικοί επικροτούν τη samsung επειδή εκανε ανάκληση είναι τρελό. Δηλαδή τί έπρεπε να κάνει να αφήσει να ανατινάζονται κινητά με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας και να κάθεται. Δηλαδή τί? κάνει και χάρη στους καταναλωτές ή δείχνει μεγαλοψυχία.
Είναι υποχρεωμένη όπως και κάθε άλλη εταιρία να προχωρήσει σε ανάκληση είτε το κινητό της κάνει 50 ευρώ είτε κάνει 1050 ευρώ, Αν το κινητό ανατιναχτεί στο αυτί κατά τη διάρκεια συνομιλίας, αν ανατιναχτεί κατά τη διάρκεια οδήγησης σε δρόμο με κίνηση και ένα σωρό άλλα.
Τί εικόνα θα σχηματίσουν οι καταναλωτές για μια εταιρία που τα κινητά της μπορούν να προκαλέσουν μέγιστη σωματική βλάβη.
Ναι μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να συμβεί σε κάθε εταιρία στραβή αλλά μπράβο που κάνει ανάκληση είναι αστείο.

anergos13

Κι ομως Αξιοπιστες εταιριες ειχαν ακολουθησει στο παρελθον Σιγουρες Λυσεις…κι οχι Ανακλησεις και Σαχλαμαρες…Επαγγελματιες!!!

[URL=https://s1382.photobucket.com/user/tbairaktaris/media/Mobile%20Uploads/Screenshot_20160902-222916_zpspm6dmpf1.jpg.html][IMG]https://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Mobile%20Uploads/Screenshot_20160902-222916_zpspm6dmpf1.jpg[/IMG][/URL]

Sint

Κάτι μου λέει ότι Κ στο iPhone 7 θα έχει παρόμοια Περιστατικά.Ο εμπορικός πόλεμος, αρχείο χοντρυνει απιστευτα

Anakin

Η πιο αξιόπιστη εταιρεία η Samsung μπράβο για αυτή την κίνηση δείχνει ανώτεροτητα και όχι φθηνές δικαιολογίες! Τέρας το note 7 το ματιασανε η άλλο θρησκεί φτου φτου

JohnWave

Mπράβο θα πω στη Samsung για τα εξαιρετικά προηγούμενα Note.

Μπράβο θα της πω για τα αποδεδειγμένα κορυφαία S6/S6 edge και S7/S7 edge που έχει βγάλει τα δύο τελευταία χρόνια.

Ξεφτίλα θα της πω για το μεγάλο φιάσκο με το Note 7. Λάθη γίνονται, λάθη δικαιολογούνται αλλά όχι τέτοια λάθη και μάλιστα από την κορυφαία εταιρία μέχρι σήμερα στο χώρο των smartphones.

Πάλι καλά που οι περισσότεροι αγοράζουμε ναυαρχίδες όχι όταν πρωτοκυκλοφορούν αλλά όταν έχουν περάσει μήνες δοκιμών, οπότε και ξέρουμε τι αγοράζουμε και το αγοράζουμε πολύ φθηνότερα.

Aργυρης

Γελαω με τα σχολια πραγματικα.Ειναι δυνατον να λετε σε μια εταιρια μπραβο επειδη εχει κινητα που κανουν εκρηξεις;μπραβο σε τι ; στο αυτονοητο; μετα ειναι και οι αλλοι που κλασικα μπαινουν και κανουν συγκρισεις με την apple και λενε ενα σωρο βλακειες.Ο αλλος ελεγε οτι ειναι μια αξιοπιστη εταιρια.Αξιοπιστη σε τι; Στο λογισμικο της; που αγοραζεις ενα κινητο 800 ευρω s7 edge και μετα απο διμηνο δε κανει ουτε τα μισα; ή το γεγονος οτι με το λογισμικο που εχει μετα απο ενα 5μηνο το κινητο σερνεται;Για να μη τα πολυλογω η samsung παντα ειχε θεμα με την μπαταρια,ολα της τα κινητα μετα απο μερικες φορτισεις η μπαταρια εχανε και σου κραταγε πολυ λιγοτερο.Καταλαβαιτε κατι εσεις τα android fan boys οτι καμια εταιρια δε σε αγαπα σαν καταναλωτη της.Πως να στα φαει κοιταει και εμεις ειμαστε τα θυματα.Samsung ποτε δεν ηταν η κορυφαια εταιρια.Ειναι μια εταιρια που αντιγραφει καθε τι της αpple.Παραδειγματα υπαρχουν πολλα αλλα δυστυχως ο κοσμος ειναι τυφλος.

Λακης

Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι.Μέσα στο χρόνο είναι προτιμότερο να αγοράσω το s7 Ή το note 4??με ενδιαφέρουν πολύ οι δυνατότητες με το πενακι αλλά τα note 5 και 7 έχουν λίγο άπιαστη τιμή.Σας ευχαριστώ.όποιος θέλει ας μου γράψει

Δημήτρης Πετσιώτης

@Λάκης
Note 4 σίγουρα. Πολύ καλύτερο.

Δημήτρης Πετσιώτης

@Αργύρης

Δεν νομίζω να κλέβει μόνο η Samsung πράγματα από την Apple. Τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τον έχουν υιοθετήσει 1002 εταιρίες, αλλά και η Apple έχει και θα υιοθετήσει κάποια πράγματα. Όπως την dual camera. Δεν ήταν ιδέα της Apple.

ChristosT

Ποιά η εταιρεία με την κλοπή οερισσοτέρων πατεντών και ελλατωματικών θεμάτων στις συσκευές της; Φυσικά η apple. Ο καθένας με ένα απλό ψάξιμο το επιβεβαιώνει. Να μην αναφέρουμε την κολοσιαία φοροδιαφυγή στον κόσμο. Πρώτη σχεδόν σε αυτά.
Μην διαβάζω οτι και η apple είναι πρότυπο καινοτομίας.
Απλά έλεος.

Δημήτρης Πετσιώτης

@Αργύρης

Επίσης, δεν ξέρω γιατί κατηγορείτε το λειτουργικό και λέτε ότι το S7 edge πχ. δεν κοστίζει ούτε τα μισά μετά από λίγο κλπ. κλπ. Εγώ έχω Galaxy S4 LTE-A και ακόμα τρέχει σφαίρα. Κανένα απολύτως θέμα με το κινητό.

Agnostos13

@Δημήτρης Πετσιώτης:
Τρεχει το S4 σε full speed το Android 6?

Δημήτρης Πετσιώτης

@Agnostos 13

Δεν έχω custom ROM έχω το Official Lollipop 5.0.1 και μια χαρά αντέχει ακόμα κινητό του 2013. Αν και δεν το έχω τίγκα σε εφαρμογές. Κάπου 6,5GB απομένουν.

James

@Δημήτρης Πετσιώτης @αγνωστος13 αν τρέχει το 5.0.1 μπορεί άνετα να τρέξει και 6 και 7 γιατί είναι ελαφρύτερα. Δεν ξέρω μήπως το TouchWiz σε αυτές τις εκδόσεις είναι θανατηφόρο όμως 😛

Chris_BMW

James @Να τρέξει άνετα ;; Το s4;;; Απλα γελάω.. Κ να ξερεις οτι το πρώτο μου τηλέφωνο ήταν το s3 καινουργιο . Ενάμιση χρόνο το είχα .. Μισό χρόνο έτρεχε μια χαρά . Μετά άρχισαν τα προβλήματα .. Ως συνήθως το πρώτο ήταν η μπαταρία . Την άλλαξα κ μετά άρχισαν τα κολλήματα με επερνες τηλέφωνο στο viber κ δεν το έβλεπα ποτε .. Κ χίλια δυο αλλα .. Ποτε ξανά android φίλε .. Κ αν δοκιμάσω δεν θα ειναι με Samsung τηλέφωνο …

Agnostos13

@Δημήτρης Πετσιώτης:
Ααα…sorry…νομιζα οτι επειδη ειναι ναυαρχιδα θα παιρνει 2 χρονια updates…

NZ

Προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Καλά έκανε!

Δημήτρης Πετσιώτης

@James

Το ξέρω. Μπορείς να βάλεις και 6. Για 7 δεν νομίζω. Όντως πιο ελαφρύ γιατί δεν έχεις όλο το bloatware της Samsung, αλλά δεν μου πολυαρέσει το custom look. Είχα βάλει Lollipop στο Galaxy Tab 2 7.0 και ξαναέβαλα το Jelly Bean γιατί δεν μου άρεσε καθόλου! 😛 Ούτε Play Store δεν είχε και ήταν γεμάτο bugs!

@Agnostos13

Ξεκίνησε 4.2.2, 4.3, 4.4.2 και 5.0.1. Δεν είναι και λίγες αλλά σε σχέση με τις Apple, είναι λιγότερες αναβαθμίσεις. Πάντα μπορείς να βάλεις custom ROM αλλά δεν είναι το ίδιο.

james

@Chris_BMW κοιτα να δεις τι εγραψα ακριβως: ΑΝ τρεχει ανετα την 5.0.1 ΤΟΤΕ μπορει να τρεξει και 6 και 7. Επειδη εγω δεν ειχα παλια ΕΝΑ τηλεφωνο με android, αλλα εχω δουλεψει ολες τις εκδοσεις απο τη 2.1 ως την 7.0, επιτρεψε μου να γνωριζω καλυτερα ποια ειναι ελαφρυτερη. Επειδη δεν ειχα ποτε μου το s4, οπως ουτε και εσυ βεβαια, εξεφρασα και τις επιφυλαξεις μου για το touchwiz στο τελος.

Το τι αγοραζεις ειναι δικο σου θεμα, αλλα το υφακι σου ειναι τουλαχιστον αστειο, απο τη στιγμη μαλιστα που αδυνατεις να κατανοησεις τρεις γραμμες κειμενο. Την καληνυχτα μου και φιλακια

Chris_BMW

James @Κοίτα να δεις τι διαβάζω εγώ με αυτά που έμαθα απο το δημοτικό … “Αν τρέχει την 5.0.1 μπορει άνετα (😘)να τρέξει κ την 6 κ την 7 “Ξερω ξερω δεν μπορω να καταλάβω τι εννοούσες!!!! Χαχαχαχα Όσο για το android κ τις εκδόσεις του χαρά στην υπομονή σου !! Άκου εκει το ξεφλουδισμενο s4 τρέχει κ άνετα τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα

Δημήτρης Πετσιώτης

@Chris_BMW

Ναι ρε φίλε, μια χαρά τρέχει. Τι θες τώρα, να στο δώσω να κάνεις Test drive; Μιλάς χωρίς να γνωρίζεις. Ούτε και είχες πότε το S4 και μου λες αν είναι άχρηστο. Μια χαρά κινητό είναι και συγκρίνεται ακόμα με το iPhone 6S. Snapdragon 800 (επειδή είναι το I9506), 2GB RAM, 16GB από τα οποία τα 10 χρησιμοποιούνται + κάρτα SD 16GB που τα 7 χρησιμοποιούνται. Και τρέχει κανονικότατα. Καμιά διαφορά στην ταχύτητα με το iPhone 6S του φίλου μου. Και μη μου πεις τώρα “πήγαινε δες το βίντεο του Note7 vs 6S”. Το έχω δει ήδη. Άλλο Note7 με 4GB, 820, 32GB και Marshmallow. Εδώ μιλάμε για Lollipop. Και το KitKat ήταν καλύτερο, αλλά βαριέμαι να περιμένω άλλες 3 ώρες να κατέβει η ROM για να μην πληρώσω.

james

@chris_BMW στο copy paste εισαι καλος, ισως και στην αναγνωση. Ενα προβληματακι εχεις στην κατανοηση του τι διαβαζεις, αλλα εγω ειμαι υπομονετικος ανθρωπος και θα στο εξηγησω παλι. Αρχικα, ειναι κοινως αποδεκτο οτι στο ιδιο hardware οι εκδοσεις 6 και 7 του android τρεχουν καλυτερα απο την 5, που ως την 5.0.2 υπεφερε απο καποια bugs και ενα memory leak. Εσυ δεν εχεις android και δεν το ξερεις αυτο, αλλα ετσι ειναι. Στο δημοτικο λοιπον, οπως λες και εσυ, μαθαμε οτι το “αν” ειναι υποθετικος συνδεσμος και εισαγει προϋποθεση ή συνθηκη σε μια προταση. Ο @Δημήτρης Πετσιώτης σε προηγουμενο σχολιο απο το δικο μου, ειπε οτι τρεχει σφαιρα το κινητο του με 5.0.1. Εγω που δεν εχω το κινητο, δεν το γνωριζω αυτο (ουτε και εσυ βεβαια, που ωρυεσαι για το αντιθετο), οποτε σχολιαζω οτι ΑΝ ισχυει αυτη η προϋποθεση, δηλαδη οτι τρεχει σφαιρα με 5.0.1, τοτε ανετα μπορει να τρεξει και 6 και 7. Πραγμα που ισχυει. Οποτε αδυνατω να καταλαβω το ειρωνικο υφακι σου και τα χαχανητα. Οσο για το android που τοσο μισεις, αλλα κατα τα αλλα δεν ασχολεισαι, γιατι δεν εισαι κομπλεξικος σαν εμενα, οπως με εχεις αποκαλεσει δυο τρεις φορες σε αλλα αρθρα, σε πληροφορω,… Συνέχεια »

Chris_BMW

Ενταξη σταματάω να σχολιάζω … Χαχαχαχαχα το ακούσαμε κ αυτό !!!! Το S4 το ίδιο λέει γρήγορο με το 6s !

Satsok7

Αλλη φορα να αποσπομενη μπαταρια για να μην χρειαζεται να αλλαξει ολη η συσκευη 😉

Aργυρης

Πραγματικα τι καθομαι και γραφω σχολιο οταν οι μισοι εδω μεσα ειναι ασχετοι εντελως και δεν εχουν καν μπει στην διαδικασια να πιασουν ενα iphone.Ο αλλος λεει για το touch id οτι το χουν τοσα κινητα οταν το πρωτο κινητο που βγηκε με touch id ηταν το iphone 5s και μετα ακολουθησαν και οι υπολοιπες εταιριες.Ο αλλος λεει οτι εχει s4 samsung και οτι τρεχει σφαιρα.Ενταξει τι να πω.Ο καθενας στο μυαλο του και στον κοσμο του μπορει να φανταζεται οτι θελει,η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη.@Δημήτρης Πετσιώτης εχεις μεινει 100 χρονια πισω,πιασε κανενα κινητο του 2016 και μετα μιλα μας για ταχυτητα.Οταν λες οτι το s4 συγκρινεται με το 6s που ξεπερναει σε επιδοσεις ολα τα κινητα που εχουν βγει μεχρι τα τελη του 2016, φαινεσαι ασχετος εντελως.Δε θα κατσω να λογομαχησω, αλλα μη γραφεις χαζομαρες γιατι γελαει ολο το techblog μαζι σου.

zacharakis24

@Satsok7 αποσπώμενη είναι η μπαταρία στο νοτε7 – όταν γίνεται η έκρηξη αποσπάται !

Αλέξανδρος

Γελάω με τα σχόλια τύπου, ” μπράβο τώρα με αυτό που έκανε πειστηκα να πάρω Νοτε7″ έτσι του χρόνου που θα κυκλοφορήσει ξανά και αν, θα το Πάρουμε ενώ θα έχει κινητά με SD830 και 8 gb ram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.