Samsung Galaxy Note 7: Το 90% επέλεξε αντικατάσταση αντί για επιστροφή χρημάτων

Με τις αναφορές για Samsung Galaxy Note 7 που πιάνουν φωτιά, να αυξάνονται όλο και περισσότερο, στις 2 Σεπτεμβρίου η Samsung πήρε την μεγάλη απόφαση να σταματήσει τις πωλήσεις του phablet και να ξεκινήσει πρόγραμμα ανάκλησης για όσους είχαν κάνει την αγορά.

Οι επιλογές των κατόχων του Samsung Galaxy Note 7 ήταν ή να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω ή να πάρουν το καινούριο μη ελαττωματικό Note 7, όταν αυτό θα ήταν ξανά διαθέσιμο. Σε κάποιες αγορές η Samsung έδωσε την επιλογή ανταλλαγής του Note 7 με το Samsung Galaxy S7 ή Samsung Galaxy S7 edge και επιστροφή χρημάτων στη διαφορά.

Τι επέλεξαν να κάνουν τελικά οι κάτοχοι των δυνητικά ελαττωματικών Samsung Galaxy Note 7;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Samsung, περίπου το 90% των κατόχων επέλεξε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Note 7 και όχι να ζητήσει πίσω τα χρήματά του.

Στη Σιγκαπούρη όπου το πρόγραμμα ανάκλησης του Samsung Galaxy Note 7 ξεκίνησε πριν από 10 μέρες, πάνω από το 80% των χρηστών έδωσε πίσω το Note 7, όμως σε αγορές όπως ΗΠΑ και Κορέα η ανάκληση προχωρά με πιο αργούς ρυθμούς και έχει φτάσει στο 60%.

Να πούμε ότι τα νέα Samsung Galaxy Note 7 έχουν ένα τετράγωνο σύμβολο στο κουτί και η ένδειξη της μπαταρίας είναι πράσινη αντί για λευκή.

samsung galaxy note 7 recall, Samsung Galaxy Note 7: Το 90% επέλεξε αντικατάσταση αντί για επιστροφή χρημάτων

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Το ότι είναι κινητάρα δε χωρά αμφιβολία ( άσχετα αν έγινε η “στραβή” ) αλλά και το κόστος του 7 όπως και κάθε κινητού πάνω από 450-500€ δεν αξίζει.
Άλλο κακό να μη σε βρει Sammy……..

Nick

Τι γίνεται στην περίπτωση του αλαγμενου που ξανασκαει δεν μας είπαν…tragic.

petros

οχι θα περναν τα χρήματα πισω να παρουν iPhone,? να δωσουν το ρολόι για να παρουν κομπολοι? δεν νομιζω

Agnostos13

Στη φωτιά το χέρι μου…πάντα έβαζα για σένα…ότι κι αν μου λέγανε…παντα πιστευα εσενα!

αφιερωμένο στα νέα Note 7 που άλλαξαν μπαταρίες αλλά και πάλι αυτοαναφλέγονται…

https://money.cnn.com/2016/09/27/technology/samsung-galaxy-note-7-fire-china/

panos

Πααααλι ανατιναζονται agnoste!!!!! Εγω λεω να πουλαει τα note για μηχανη ποπ κορν. Βαζεις σε ενα ταπερ τη νεα παρτιδα note με ποπ κορν και το note στην πριζα. Και να το θαυμα ολοφρεσκα ποπ κορν της ωρας!!!! Μπουρλοτοοο!!!!

petros

Αυτο που με ενοχλεί ειναι ολοι οι μπατηριδες τρελλαινονται με ακριβα τηλέφωνα τυπου note, edge, iphone και κανουν παλαμακια στις Κινεζιες

ChristosT

Στην φώτο φαίνεται macbook ή μου φαίνεται; σαμποτάζ…άχαχαχα…θα θέλει να πάρει καινούριο macbook.(Joke)
Πάντως θα έχει “πλάκα” να μην είναι η μπαταρία και να είναι ελλατωματικός φορτιστής. Επειδή στο άρθρο πιό πάνω λέει οτι συνέβη όταν συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Αναφέρει επίσης οτι στην Κίνα δεν έγινε ανάκληση επειδή εκεί δεν πουληθήκανε απο τον συγκεκριμένο προμηθευτή μπαταριών. Και ερωτώ…
Συμβάν στην Κίνα με μπαταρία ΜΗ ελλατωματική που την χαρακτηρίζουν τώρα συνέβη; Άν όχι μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις. Άν ναί τότε ΔΕΝ είναι η μπαταρία και μπορεί να πάιζει ελλατωματικός φορτιστής και τζάμπα να τραβιούνται δεξιά και αριστερά.
Πάντως το ενδεχόμενο δόλου πάντα βρίσκεται απο πίσω ΕΩΣ αποδειχθεί το αντίθετο.
Το ξαναλέω…μην είναι ελλατωματικοί φορτιστές αυτοί που καίνε τις συσκευές τζάμπα και βερεσέ τραβιούνται και φοβίζουν τον κόσμο.

ChristosT

Συμπληρώνω την σκέψη μου και λέω…στο Note 5 ήταν Microusb (σωστά;). Στο Note 7 Βάλανε type c.
Μήπως πάιζει αυτό στην αλλαγή και άδικα παιδέυονται.
Τέλος…δοκιμάσανε να φορτίζουν την συσκευή ΑΣΥΡΜΑΤΑ ώστε να δούνε άν το κάνει και εκεί; Άν δεν το κάνει τότε δεν είναι η μπαταρία αλλά ο φορτιστής. Απλά σκέψεις…

ChristosT

Συγνώμη για τα συνεχόμενα μηνύματα αλλά αναφέρω τον φορτιστή επειδή είχα με 2 φορτιστές πρόβλημα παλαιότερα και τους άλλαξα. Ενώ στο Note 4 και μάλιστα πριν ένα μήνα άλλαξα καλώδιο στον φορτιστή επειδή κιτρίνισε πρίν το βύσμα σύνδεσης Microusb ΚΑΙ πρίν την σύνδεση με τον φορτιστή και στα δύο σημεία. Άρα εγώ συμπεραίνω οτι ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στον φορτιστή και στην ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ζορίζεται για να κιτρινίζει το καλλώδιο. Αυτό μου το έκανε μετά απο 2 χρόνια σχεδόν. Η μπαταρία ήταν και είναι πάντοτε ΔΡΟΣΕΡΗ. Το κινητό δεν ζεστάθηκε ΠΟΤΕ όσο και να το φόρτισα όσο και να το ζόρισα στην λειτουργιά και σε ακραίες συνθήκες!!!

vasiliS7edge

Agnostos13 το imei του κινητού που αν αφαιρεται ως Note 7 ειναι απο ενα Note 2 και το συγκεκριμένο δεν ειναο τπ νεο Note. Απλώς έτσι οπωσ έχει γίνει η ενημερωση στο Internet περνανε όλα αφιλτραριστα. Το νεο Note λαό ειδικαε τον exynos ειναι κορυφη.

vasiliS7edge

Σορυ για τα λαθη αλλα το flesky δεν μας τα λεει καλα.

panos

Vasili ολα τα sites γραφουν οτι το safe note 7 εννοωντας τη νεα παρτιδα ανατιναχτηκε ξανα στην κινα.

VasiliS7Edge

panos όλα τα site αναπαράγουν ακριβώς την ίδια “είδηση”. Μέχρι και το κείμενο ίδιο είναι copypaste το κάνουν. Πολύ μπακαλίκο η ενημέρωση στο internet. To συγκεκριμένο ειναι fake. Μεχρι και το IMEI του “safe” Note 7 που φαίνεται στην φωτο βγάζει οτι είναι ενα Note 2. Θα φανεί όπως και να εχει μέσα στις επόμενες μέρες και πιστεύω οτι ειναι fake.

Gvirginia

@VasiliS7Edge
Μη κοιτάς τα “δωρεάν” IMEI checkers… Ποιον αριθμό έβαλες?

vasilist

Εγώ δεν το πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο σιγά μην έκανε δεύτερη φορά τέτοιο λάθος ή Samsung.
Πιστεύω ότι λόγο της έντασης του θέματος και τα like /views που θα πάρουν είτε δεν είναι note 7 είτε αν είναι note 7 θα έκαναν τα πάντα για να το σκάσουν όπως να του δώσουν καμιά 40 volt από 5 για να το λιώσουν, δεν είναι δύσκολο να γίνει και εγώ το κάνω με την γεννήτρια που έχω στο μαγαζί και δεν καταλαβαίνεις και τίποτα φαίνεται σαν να έγινε από τον φορτιστή.
Μην τρώτε ότι σαν ταΐζουν το ίντερνετ πλέον έχει γίνει σκουπίδι και είναι δύσκολο να βρεις αλήθειες, ένας να βάλει την είδηση αυτή τότε όλοι κάνουν ένα copy paste με δικά τους λόγια και γίνετε viral μια ψεύτικη είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.