Samsung Galaxy S7 edge: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τις εκρήξεις των Samsung Galaxy Note 7, που ανάγκασαν την εταιρεία να προχωρήσει σε ανάκληση δυο φορές και να σταματήσει την παραγωγή, σήμερα υπάρχει αναφορά για έκρηξη στο Samsung Galaxy S7 edge.

To PhoneArena έλαβε φωτογραφίες από υπάλληλο μεγάλου παρόχου στις ΗΠΑ, οι οποίες δείχνουν ένα καμένο Samsung Galaxy S7 edge. O υπάλληλος ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του και αναφέρει ότι το κινητό το έφερε κάποιος πελάτης στο κατάστημα.

Ο συγκεκριμένος πελάτης είχε το Samsung Galaxy S7 edge στα χέρια του μόλις 2 εβδομάδες, αφού είχε επιστρέψει το Samsung Galaxy Note 7 (που ανήκε στην δεύτερη υποτιθέμενη ασφαλή παρτίδα). Ο κάτοχος του Galaxy S7 edge ανέφερε ότι το κινητό έπιασε φωτιά το βράδυ κατά την διάρκεια της φόρτισης και επισημαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε φορτιστής της Samsung.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Samsung Galaxy S7 edge εμπλέκεται σε περιστατικό φωτιάς. Αρχές Σεπτεμβρίου είχαμε και πάλι αναφορά για φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης και πάλι αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε αυθεντικός φορτιστής της Samsung. Επιπλέον, ένας χρήστης από το Ohio είδε το κινητό του να πιάνει φωτιά ενώ το είχε στην τσέπη του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά της Samsung.

Τα περιστατικά με κινητά που πιάνουν φωτιά, δεν είναι φαινόμενο που βλέπουμε μόνο φέτος, κατά καιρούς συμβαίνουν σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές, όμως το πρόβλημα είναι η συχνότητα, όπως για παράδειγμα στο Note 7. Πρόσφατα υπήρξε αναφορά και για το iPhone 7 που έπιασε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του. Στην περίπτωση της Samsung, ακριβώς επειδή έχει προηγηθεί το Note 7, τα περιστατικά αυτά προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία.

Προς το παρόν η Samsung δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τυχόν προβλήματα με το Samsung Galaxy S7 edge.

samsung galaxy s7 edge explodes, Samsung Galaxy S7 edge: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

samsung galaxy s7 edge explodes, Samsung Galaxy S7 edge: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν την βλεπω καλα την samsung, την φαγανε τα εφε και οι φραμπαλαδες

Chris_BMW

Έχω την εντύπωση οτι κάτι πρέπει να γίνεται με τη διαδικασία της ταχείας φόρτισης φέτος..

petros

μετα απο 7 μήνες και 52 εκατομμύρια πωλήσεις , βρέθηκε ενας ανώνυμος να δείξει ενα καμμένο edge μετα τον ντορο του note 7 ….. τι σύμπτωση 🙂

Samwise

Παιδιά καπου στη μακρινή Μορντορ ακουστηκε οτι ενα Note 3 πήρε φωτιά κατα τη διάρκεια φόρτισης.Καποιοι λένε οτι ισως φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες λογο ηφαιστείου αλλοι οτι οι Νασγκουλ χρησιμοποιούν 3rd party φορτιστές.Μαζικη ανάκληση βλέπω κριμα για τη Samsung τωρα τοσα εκατομμύρια Ορκ θα στραφουν στην apple.Μονο iPhone να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Aimilianos

Εγω πηρα το samsung galaxy s7 edge οταν ηρθε στην ελλαδα το εχω τοσους μηνες δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

cmvrgr

Πάντα υπήρχε πρόβλημα με παρόμοια περιστατικά απλά δεν τα έδιναν σημασία. Τώρα στην Αμερική έχει ψωμί η όλη υπόθεση με τον ντόρο που υπάρχει με τα note 7.

Το οι δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη απο την μία είναι ύποπτο απο την άλλη αν ρωτήσεις έναν νομικό γίνεται ή για λύση της υπόθεσης εξωδικαστικα ή απλά εκβιάζουν με το γάντι την Samsung δίνοντας περισσότερα στοιχεία που την καίνε κυριολεκτικά.

George

Ολα ΗΠΑ οτι πιανει φωτια τωρα τελευταια ειναι ολα στις ΗΠΑ,εκει που η δικομανια κ τέτοιου ειδους τακτικες ειναι εργασια για πολλα ρεμαλια. Εκει οπου οι εταιρείες εχουν ασφαλειες απο την αρχη του προιοντος για να καλυψουν τέτοιου ειδους φασαριες γιατι ξερουν καλα οτι αυτο ειναι καθημερινο φαινομενο είτε πουλανε γαλα κ τσιπς ειτε κινητα κ καλλυντικά.
Υ. Γ οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτερα, ειμαστε το αλλο ακρο η χωρα στην οποια μενεις εκτός εγγύησης στο φτερο κ για να την διεκδικήσεις πρέπει να εχεις αποθεματα υπομονής κ θρασσους.

kalex

και σε καποιο σημειο του πλανητη ο Tim Cook και ο Johny Ive απλα γελανε!!

bezilys

Η πιθανότητα να είναι αλήθεια όλο αυτό το απόκλιετε?μήπως στα Δευτέρα κομμάτια και μετά στο Samsung s7 edge βάλαν και μπαταρίες σας αυτές που είχε το note 7!?

Φασσα

Παιδια το εχω 6 μηνες το κινητο…..οταν ανοιγω τα 3g το κινητο μετα απο 5 λεπτα ζεματαει δ λεω οτι το κανει παντα…αλλα συχνα…

John S.

Καλά άμα το είπε το phonearena εντάξει…
Από τα χειρότερα site, biased μέχρι αηδίας!

alex

Μετά από 6 μήνες χωρίς προβλήματα και εκατομμύρια πωλήσεις ξαφνικά-και πάντα στην Αμερική-άρχισαν να πιάνουν και S7 Edge φωτιά και μάλιστα από πρώην κάτοχο Note 7 για να γίνει και λίγο πιο δραματικό.Μάλιστα…

ΥΓ. Αν υπολογίσει κανείς τις πιθανότητες για ένα τέτοιο περιστατικό πάντως, είναι αρκετά λιγότερες από το να πιάσει κάποιος το τζόκερ (στο οποίο είναι 1 στα 24 εκατ. περίπου).Οπότε θα του έλεγα του τύπου αυτού να αρχίσει να παίζει μετα μανίας…

nikos ms

samwise αχαχαχαχαχα γαματος

Don mitso mou

Παιδιά άσχετο αλλά που μπορώ να πουλήσω ένα note 5 που έχω;

NZ

Αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί είναι ότι οι αναφλέξεις – εκρήξεις, δεν έγιναν μόνο σε κινητά Samsung. Έχουν γίνει και σε Nexus και σε iPhones. Οπότε αυτό πάει παραπέρα. Μπορεί τα προβλήματα της Samsung να οφείλονται σε κατασκευαστικό λάθος, αλλά ίσως είναι και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν π.χ. όχι γνήσιοι φορτιστές-καλώδια, προβλήματα με το fast charge, ελλατωματικές μπαταρίες κλπ.
ΟΚ, σεβαστό το κράξιμο για προϊόντα των 800+ €, αλλά πρέπει και οι εταιρίες λίγο να φρενάρουν και να κάνουν ένα σωστό R&D για αποφυγή τέτοιων περιστατικών, που ίσως στοι μέλλον αποβούν μοιραία!

Thanoslam

Μάλλον η Samsung θα αποχωρήσει και από ολο το τμήμα των κινητών στην Αμερική γιατί εκεί δεν κάνουν πλάκα.

VasiliS7Edge

Ρε παιδιά ήμαρτον. Κάθε μέρα γίνονται εκριξεις κινητών. Είναι αυτό είδηση; Ότι γράφει το trollsite iPhoneArena το αναπαραγετε. Έχει γίνει Trent και ο κάθε κακομοίρης προσπαθεί να γίνει γνωστός ανεβαζοντας το Samsung του που ατυχισε.

Sint

Τώρα πειστηκα ότι όλη η ιστορία ειναι μουφα. Ακόμα Κ για το note είναι φουσκωμενη . Ένα χρόνο μετά θυμήθηκε το s7? … Οκ. Μate8 εχω και πάντα είχα htc HD, onex, m7. Δεν πάω τη Samsung αλλά εδώ κάνει μπαμ η ιστορία. Από ένα χρονικό σημείο μετά, τέτοιος συγχρονισμός; Καθαρά εμπορικός πόλεμος.

Ntoz

On αν λέτε ότι έχετε δήθεν ένα κινητό, να είναι αλήθεια. Lte εννοείται ότι έχει το s7 edge

Aen. 78

Πιο ψέμα το πεθαινεις. Στην έδρα του iPhone στην συμβαίνει αλλά και στο ίδιο άτομο… Χαχαχα

Aen. 78

“”Διόρθωση. Επιτέλους ας κάνετε κάτι γι αυτό. ”
Πιο ψέμα πεθαινεις. Στην έδρα του iPhone συμβαίνει αλλά και στο ίδιο άτομο… Χαχαχα

Τριποκαριδος

Και εμένα το s6 πειρε φωτιά στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν πάνω στην σομπα ξαφνικά μπουμ. Μα επιτρέπεται?

Νt. Ζa

Πέρα από το ότι κάνει μπαμ ότι είναι στημένο, ρωτήστε έναν πυροσβεστη πόσα κινητά εξαιτίας των φορτιστων παίρνουν φωτιά τόσα χρόνια. Kαθε μάρκα. Sony, Nokia, Samsung, iPhone. Απλά τώρα βρήκαν καποιοι έναν τρόπο να εκβιασουν για λεφτά Κ κάποιοι άλλοι για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους για μια εταιρεία που δε συμπαθουν.

nikos90

Και που ξερουμε αν οντως εχει χρησιμοποιησει τον αυθεντικο φορτιστη? Η αν οντως αυτο ειναι ενα s7 edge η δεν ειναι ενα note 7, που απλα δεν το γυρισε πισω και για λογους δημοσιοτητας και ντορου το πλασαρε σαν ενα ελατωματικο s7 edge.

JohnWave

Οι 4 περιπτώσεις στις 52.000.000 συσκευές είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για να καταλάβουμε όλοι ότι και το S7 έχει πρόβλημα !!! Εγώ εντωμεταξύ δεδομένα πλέον πάω για πλανητάρχης στις μεθεπόμενες εκλογές στις ΗΠΑ γιατί ρώτησα 4 φίλους μου που ζουν εκεί και είπαν ότι θα με ψηφίσουν αν βάλω υποψηφιότητα !!! Όταν γίνω, να ξέρετε ότι όσοι δεν είστε Αϊφοουνιστές-Σλοουφορτιστές θα έχετε big problem with me ! ( έτοιμος για debate είμαι ο άτιμος ! )

tarif16

τώρα που έφτιαξε τμήμα πυροτεχνουργών κι επιστροφών η samsung δεν υπάρχει πρόβλημα…..ας καεί το πελεκούδι!!!!

Chris_BMW

Οι 30 πάντως σταμάτησαν την παραγωγή της Ναυαρχίδας …

petros

Αφου το λέει ενας ανώνυμος σε ενα καταστημα και συμφωνεί ο Μπαμπης και ο μπεμβεδακιας σπο την Ελλάδα , οντως υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ EDGE

VasiliS7Edge

Chris bmw πες μου τι κινητό αγαπάς. Έχω κάτι link να σου παραθεσω για την αγαπημένη σου εταιρία.

Vasilist

Αυτό το s7 περίμενε τα note να εκραγούν για να σκάσει και αυτό, η μπορεί και να Έσκασε από το κακό του χαχα.
Μην πιστεύετε ότι βλέπετε δεν υποστηρίζω καμιά εταιρεία αλλά την λογική.

Chris_BMW

Vasilis7@ Πιστεύω εισαι απο τα λίγα άτομα εδω μέσα που έχουν μια Α σοβαρότητα . Δεν ειναι ένα περιστατικό κ το ξερεις πολυ καλα.. Δεν υποστηρίζω οτι ντε κ καλα έχει πρόβλημα . Σίγουρα όμως κάτι φταίει .. Κ οτι υπερθερμαίνεται η συσκευή το έχω ξανά ακούσει ..Πιστεύω οτι το fast charging έχει μια Α ευθύνη για αυτό ..

petros

Apple iPhone 7 Explodes On Man’s Face While Recording Video https://fossbytes.com/apple-iphone-7-explodes-on-mans-face-while-recording-video/

Chris_BMW

Όσο για την αγαπημένη μου εταιρεία οπως λες .. την έχω κράξει για το τελευταίο λειτουργικό της κ θα την ξανά κράξω αν συνεχίσει να μου πουλάει hardware με 3500 σκορ το οποιο σε εμπειρία χρήσης δεν αποτυπώνεται πουθενά ..Κ πριν πεταχτεί κάποιος κ μου πει σε πειράζει να το έχεις ;Στο μέλλον ίσως σου χρειαστεί .Ναι με πειράζει . Πληρώνω χιλιάρικα κ το θέλω απο τωρα να δουλεύει απροβλημάτιστα κ ταχύτατα .Εσεις απο την άλλη ρε φίλε .. έλεος..η περισσότεροι μονο συγχαρητήρια δεν στείλατε στη Samsung για το φιάσκο ….

mobili_skampili

@Chris BMW,

Πιο hater πεθαίνεις…

Ναι ξύπνιε και το S7 έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί τόσο καιρό και τώρα σκάσανε τα προβλήματα εε?
Με το Note που’τανε καινούργιο οκ, αλλά με αυτό έσκασε θέμα πόσους μήνες μετά ε? Βρε τι μας λες.

Κοίτα να χαρείς όσο προλαβαίνεις πριν σε γηώσει το S8.

sotos

Δυο πηθανοτητες ή υπαρχει καποιο προβλημα στα εργοστασια της samsung τους τελευταιους μηνες, ή καποιος προβλημα με το fast charging….

Mpidis

Αντε γ@@@@τε πια.

ChristosT

Σε λίγο περιμένουμε να καίγονται και Note 3 και Note 4…
Τώρα που είναι φρέσκο χτυπάνε ώστε να σπρώξουν τους καταναλωτές σε συγκεκριμένες εταιρέιες.
Ξέρουν τι κάνουν αυτοί…μετά απο δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις και χρήστες παγκοσμίως καίγεται και το s7…καλά κρασιά.
Και το Iphone 7 κάηκε και το Iphone 6 plus και Iphone 6s plus. Δεν είδα να έχετε τις ίδιες ανησυχίες μερικοί εδώ μέσα…
Νομίζω ότι ο κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι είναι στημένο. Αφού είδαν ότι όλοι στραφήκανε πρός s7 edge ξεκίνησαν τον εκφοβισμό. Μπορώ να βάλω φωτιά και σε 3310 άν θέλετε…

Manolis

ρε παιδια παντε και παρτε απλ.μη παιζετε με τη φωτια

Σπύρος

Το ενδεχομενο ολο αυτο να ειναι προπαγανδα της apple υπαρχει?Εχω την εντυπωση οτι ακομα και με το NOTE 7 Η Apple εχρι βαλει το χερακι της.Αν οχι ολοκληρωτικα εχει βοηθησει ωστε να γινει μεγαλυτερο το προβλημα.Και αυτο γτ η Samsung υστερουσε σε ποιοτητα μεχρι το S5.Απο κει κ μετα εχει ξεπερασει κατα πολυ του παντες.

Dimitris

Ο “πελάτης” το έχει 2 εβδομάδες λέει, και το πήρε γιατί επέστρεψε ένα νοτε 7 που φοβήθηκε να μην του πάρει φωτιά 😂😂😂😂.
Αυτός είναι ικανός να παίζει τζόκερ 20 χρόνια τα ίδια νούμερα, και μια ημέρα που δεν θα πάει, να του βγουν οι αριθμό…

John_Mercedes

@Chris_BMW
Έβαλα και εγώ το Mercedes δίπλα στο όνομα και τώρα που έβγαλα το κομπλεξ μου στην επιφάνεια θα αγοράζω μόνο iphone.

Chris_BMW

John Mercedes@ nickname ειναι φίλος …. Βάζει ο καθένας οτι γουστάρει .. κ προφανώς οτι του αρέσει.. απο μάρκες αυτοκινήτων, ομάδες ποδοσφαίρου , θύρες , μάρκες κινητών ή διάφορους ήρωες ταινιών ή κόμιξ …δεν σημαίνει οτι το έχει πρώτον κ επουδενί οτι θέλει να κάνει επίδειξη ..προφανώς όμως είστε τόσο” μικροί ” κάποιοι που αυτό δεν μπορείτε να το ξεχωρίσετε .. κ κανένας σας δεν θα έδινε σημασία σε αυτό αν δίπλα απο το όνομα μου έγραφε Ferrari. Γιατι σίγουρα αυτό δεν θα το κατείχα .. Το BMW όμως μπορει κ να το έχεις οποτε για τον Ελληναρα αυτόματα κανεις επίδειξη ,αν δε έχεις κ I phone άστο … τωρα διαβάζοντας το post μου αναρωτήσου ξανά ποιος ειναι ο κομπλεξικός … την καλημέρα μου!

KnightRider

Eγώ πιστεύω ότι η Apple έβαλε το χεράκι της και ποιος ξερει εκεί που εργάζονται στην Samsung αν υπάρχουν τίποτα απατεώνες !!

Δεν γίνεται μια μεγάλη εταιρία που βγάζει τόσα προϊόντα να υπάρχουν ξαφνικά τέτοια προβλήματα – δεν βγαίνει καμία λογική τώρα τελευταία με αυτές τις ειδήσεις

Aris

Δεν είναι το θέμα ότι μετά από 50μ πωλησεις βγήκε καπιος ανώνυμος και ανέφερε ένα περιστατικό απλά δεν να βγάζουν όλους όσους έχουν αντιμετώπιση πρόβλημα.Είμαι κάτοχος 7edge και μου χάλασε η οθόνη ξαφνικά, το πήγα στη samsung και μου είπαν να το παω εκεί που το αγόρασα διότι έχουν ξεμείνει από οθόνες και δεν έχουν ακριβείς απάντηση για το πότε και αν η Samsung θα στήλη οθόνες. Επίσης μου ανέφερε ότι δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα και ότι κάθε μέρα στέλνει πίσω κούτες με 7edge στης γνωστές αλυσίδες με λίγα λόγια είμαι 1 μήνα χωρίς τηλέφωνο και δεν ξέρω για πόσο ακόμα

enki

βρε ψευταροι που τα πουλατε αυτα!και στα iphone 7 κατι περιεργοι ηχοι ακουγονται..μηπως ειναι το haarp???

marios

Το τέλος της Explosung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.