Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα κινητά; [poll]

Η κουβέντα για το ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα κινητά ανοίγει έντονα για ακόμα μια φορά μετά και την ανακοίνωση του νέου Samsung Galaxy S III που διαθέτει μια Super AMOLED 4.8 ιντσών. Οι πρώτες αντιδράσεις για το μέγεθος είχαν ξεκινήσει με το Galaxy Note (5.3″) και το HTC Titan (4.7″). Θυμάμαι ότι και οι 4 ίντσες του Xperia X10i είχαν προκαλέσει πίσω το 2010.

Το μέγεθος μετράει ή προτιμάτε την καλύτερη φορητότητα;
Πάρτε μέρος στο νέο poll του Techblog και υποστηρίξτε τη γνώμη σας με ένα σχόλιο παρακάτω.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

70 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leonidas98

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ :))))

Γιώργος

4.3 είναι μια χαρά..εγώ με το Razr μου έχω βρει την υγειά μου..και σερφάρω χωρίς να βγάζω τα μάτια μου στις μικρές οθόνες και βλέπω βιντεάκια που τα ευχαριστιέμαι..

GiannisWST

Πλεον μετα απο ασχολια με αρκετα μεγεθη νομιζω οτι οι 4 με 4,3 ειναι ιδανικες.

Οι 3,5 μου φαινονται αρκετα μικρες και δε νομιζω να ξαναγυρισω σε iphone αν δεν αλλαξει το μεγεθος της οθονης. Δε ξερω αλλα οι 4,7 μου φαινονται πολυ μεγαλες οθονες και τα κινητα ειναι τεραστια.

jimmy1992

Εγώ ψήφησα 4,3 γιατί είναι αρκετά μεγάλη για να σερφάρεις στο διαδίκτυο και αρκετά μικρή για να χαρακτηρίζει το κινητό “κινητό” και όχι tabletόφωνο!

Παναγιώτης

4, άντε 4,3 ίντσες πιστεύω ότι είναι το ιδάνικο μέγεθος για smartphone. Μετά χάνει τη λειτουργικότητά του πιστεύω. Καλές είναι οι 4,5+” για browsing και videos αλλά το κινητό το χρησιμοποιούμε κυρίως για τηλέφωνα και μηνύματα και άρα πρέπει να μπορούμε να το έχουμε παντού μαζί μας χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Να χωράει και στην τσέπη ρε παιδιά. 😛

sdaoulas

4.8″ τοσο θα ειναι το νεο μου κινητο.

kostas

4 μ3 4,3 επίσης από κει και πάνω ξεφεύγει…. αν είναι να βγαίνουν τα κινητά σχεδόν 5 ίντσες ας καταργηθούν τα τάμπλετ.

dionisis

4.7+ για κινητά με πύρινους
4- για κινητά για καθημερινή χρήση
δεν νομίζω να υπάρχει χρυσή τομή
ανάλογα τη θέλει να κάνει ο καθένας με το κινητό του

othonas

4 είναι ιδανικό, αλλά το κινητό να είναι όσο η οθόνη και όχι μεγαλύτερο.

Νικος Βακος

Πιστευω οτι 4″ με 4.3″ ιντσες ειναι το ιδανικο. Με το ρυθμο που μεγαλωνουν οι οθονες στα κινητα βλεπω σε λιγα χρονια μια συγκλιση των κινητων με τα tablets..δυστυχως κατ´εμε βεβαια..

Solon

4” είναι το ιδανικό με τις 4.3” να είναι αποδεκτές αν το κινητό είναι σημαζεμένο.
π.χ. Το SII στις 4.3 δεν με ενοχλεί ενώ το RAZR το βρίσκω τεράστιο.

euaggelos71

4.3” ειναι μια χαρα.

Provatopoulos

@othonas συμφωνώ απόλυτα μαζι σου φίλε!!
4~4.2 χωρίς να μεγαλώσει το κινητο

tetra82

Δεν ψήφισα γιατί τα δεδομένα και τα γούστα μου αλλάζουν. Είχα το iPhone 3G με τις 3,5 και το θεωρούσα ιδανικό. Πέρασα στο htc Desire των 3,7 επίσης. Απο εκεί με δυσκολία έκανα άλμα στις 4,3 του Galaxy S2 και δεν μπορώ να κοιτάξω πιο μικρές, ενώ και το Note με τις 5,3 που το εχω δουλέψει αρκετά απο τον ξάδερφό μου δεν μου φαίνεται μεγάλο.

Πιστεύω είναι ανάλογα την χρήση. Κάποιος που το θέλει για επαγγελματική χρήστη 3,5-4 ίντσες αρκεί. Εγω προσωπικά θέλω μεγάλες οθόνες γιατί η επαγγελματική χρήση είναι ενα 10% ενω το υπόλοιπο 90% του χρόνου είναι multimedia

Αγγελος Χυτηρογλου

Αν και μου αρεσει το νεο Galaxy πιστευω οτι 4,3 ιντσες ειναι μια χαρα.Ηδη το iphone με κουραζει αρκετα με την μικρη οθονη του αν και ειναι πιο βολικο για φορητοτητα

Έχω Xperia Mini (3 ίντσες) και Huawei Ideos X5 (3,8 ίντσες). Για καθημερινή χρήση με βολεύουν και τα 2 αρκετά, όμως επειδή είμαι των βίντεο, στο Mini δεν τα μπορώ πολύ… Ανάμεσα σε 3,7 – 4 – 4,3 ίντσες θα βάλω 4 ίντσες, πιστεύω πως είναι αρκετές και φτάνουν.

Rapid-eraser

4.3 – 4.8 καλές μου κάνουν και οι δύο 🙂

George Levidiotis

Εγω που ειχα Htc Desire ελεγα δεν θελω το HTC Desire HD επειδη ειναι μεγαλο αλλα μετα μετανιωσα γιατι εβλεπα βιντεακια και σελιδες απο το internet και εχανα αρκετα.
Οταν πηγα να παρω το Galaxy S2 μου εδειξαν το Galaxy Note.
Αυτη τη φορα δεν θα το ξαναμετανιωνα και μετα απο 2-3 μερες σκεψης πηρα το Galaxy Note.
Με το ποιο μεγαλο Galaxy Note και πραγματικα τα αλλα ολα μου φαινονται πολυ μικρα για τα γουστα μου!
Αν θα επρεπε να ξαναδιαλεξω μεταξυ GS2 και GN τωρα δεν θα το σκεφτομουν οπως πριν με κλειστα ματια θα επερνα GN.
Καθαρα θεμα Γουστου και χρησης.
Δεν φενετε εμενα μεγαλο η τεραστιο….Τα υπολοιπα ειναι πολυ μικρα απλα…..

Kostas

Κ εγω 4 με 4,3 (βαριά) πιστεύω για να μπορεις να το κουβαλάς πάντα στην τσέπη σου χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα κ να μπορεις να γράψεις μνμ με το ενα χέρι. 😉

plandream

5″ είναι οκ.Άντε λιγάκι παραπάνω.

dimitris

4.3″ ειναι οκ. απο κει και περα το χαος

Εγω είμαι υπέρ των 4.3 ίντσες οθόνη.Το Galaxy SII που έχω,παρα το γεγονός ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του,με βοηθάει και με τα multimedia χωρίς να βγάζω τα μάτια μου και χωράει στην τσέπη ! 😛

Nikos K.

3.7!
Οτι παραπανω ειναι παντοφλε!

John

Δεν πιστευω πως ειναι η οθονη που ενοχλουν πολλους. Ειχα το Samsung Nexus S i9023 στις 4 inches και το πουλησα για να παρω το HTC HD2 στις 4,3. Το προβλημα ειναι οτι το HTC HD2 ειτε το πιστευετε ειτε οχι στο χερι φαινεται μικροτερο λογω μικροτερου υψους. Και πλεον προτιμω να κοιταω εως 4 inches μεχρι 122 υψος και με ενδιαφερουν πιο πολυ τα ppi της συσκευης

Stavros

5.3 Galaxy note αυτο ειναι το ιδανικο…

DimitrisR

3.7 με 4.0 απο εκει και περα πιστευω πως περναμε σε ταμπλετοτηλεφωνα (οχι και οτι πιο βολικο για το χερι)

πασχαλης

4.3 ειναι παααααρα πολυ καλα!

Χριστος Χ.

5.3 το NOTE μου είναι απίστευτο.. και για internet και για games!!

MasterX

4.3 ψηφισα και εγω γιατι εχω το S2..
δεν με ενοχλει, αλλα με βολευει.. δεν εχω δοκιμασει ομως τις 4.8 για να κρινω αν θα το ηθελα…

δημητρης

Αφου η ερωτηση ειναι μονο για οθονη,πιστευω πως απο την ημερα που πηρα το note ολες οι αλλες οθονες μου φαινονται λιγες..5,3′ αερα!!!

Βασίλης

Χαίρομαι πάρα πολύ που στην κοινοποίηση στο facebook έβαλες φωτό από Ubuntu κινητό!

egw pali egw

4″ που ειναι το atrix μου ,μου φαινονται πολυ λιγες.
και ενα evo 3d που ειχα χτες,παλι μικρη μου φανηκε…
δωστε ιντσες στο λαο…

ΧΡΗΣΤΟΣ

4.7 HTC SENSATION XL.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!

Τασος

Ψήφισα κ πιστεύω ότι το ιδανικό είναι 4.3 ίντσες.. είναι αρκετά μεγάλη για να κάνεις τα πάντα, σερφάρισμα, προβολή βίντεο.. κ χωράει άνετα στην τσέπη.. κ οι 4 καλές είναι(έχω SE xperia x10), αλλά οκ, 4,3 μάλλον είναι καλύτερα..

thanost

το πιο σημαντικό για μένα είναι το συνολικό μέγεθος του κινητού και το πόσο καλά το εκμεταλεύεται ο κάθε κατασκευαστής. Για παράδειγμα κινητά όπως το Xperia S και το Razr είναι πολυ μεγάλα για 4.3 ίντσες. Το ιδανικό μέγεθος για μένα ειναι 4.3 με ‘στρογγυλεμένα’ άκρα πχ One S

Κώστας

4.3 πιστεύω είναι το ιδανικό μέγεθος για κινητό γιατί θα το έχεις πάνω σου όπου και αν πας οποτε μεγαλύτερο είναι λίγο ζόρι
ακόμα και σε τσαντάκι να το έχεις είναι ζόρι ειδικά αν είσαι καπνιστής κουβαλάς καπνούς πορτοφόλια κινητά δεν Δένει πλέον στην μέση σου
μικρότερες οθόνες βγάζεις τα ματια σου για να διαβάσεις ένα κείμενο η να δεις ένα video
πιστεύω το 4.3 είναι η χρήση τομή
όχι ότι θα με χάλαγε 4.7 – 4.8
απλά θα ήταν λίγο ζόρι και μεγαλύτερα θα ήταν υπερβολικό.
μικρότερα από 4.3 είναι πολύ χαμηλά και δεν με βολεύουν καθόλου

Teo

είναι σαν να ρωτάς ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για αυτοκίνητο..Τον έναν τον βολεύει το SMART και τον άλλον το ΝΑΒΑΡΑ..
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δεις τι χρήση θέλεις να κανεις με το κινητό σου και μετά να επιλέξεις μάρκα και μέγεθος(ανάλογα και με την τσέπη του καθενός,βεβαια)

Για μένα που έχω ήδη 4,3″ ότι είναι μικρότερο μου είναι αδιάφορο..θα έλεγα ότι και το δικό μου πλέον το βλέπω μικρό..οποτε μάλλον σε μεγαλύτερη οθόνη θα παω τώρα που έχω επιδότηση και γενέθλια μαζί..xxoxoxoxoxo..!

galaxynoteR

απο την μερα που αγορασα το galaxy note ολες οι αλλες οθονες μοιαζουν τοοοοοοσο μικρες….

Dr.TZEF

Θεωρω οτι δεν εχει τοσο νοημα το ερωτημα των ιντσων οσο αυτο των ιδανικων διαστασεων του κινητου.Κανεναv δε θα τον ενοχλουσε πχ μια οθονη 4 ιντσων στο σασι του iphone η’ μια 4.6 στο σασι του gs2 n’ μια 5.3 στο σασι του galaxy nexus.Αυτο που μαs ενοχλει ολουs ειναι η αυξηση των συνολικων διαστασεων που ακολουθει τη μεγαλυτερη οθονη.Ετσι για εμενα ιδανικεs ιντσεs θα ηταν το gs2 αν ολη η προσοψη του ηταν οθονη δηλαδη καπου στιs 4.5′.Με την προοδο τηs τεχνολογιαs αργα η’γρηγορα θα ερθουν κινητα με διαστασειs οθονων που σημερα απαvτουμε σε πολυ μεγαλυτερεs συσκευεs!

Γιάννης

Κώστα μπράβο για τη πρωτοβουλία. στο poll για το samsung ήμουν ένας απ’αυτούς που είπαν όχι λόγω μεγέθους.
3.7″ νομίζω ότι είναι καλά.
εγώ έχω ένα με 3.8″ και νομίζω είναι λουκούμι..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν είναι ειρωνεία;;; κάποτε λέγανε τα κινητά με 4,3 ίντσες παντόφλες κάι τα 3,5 ιδανικα και τώρα όλοι ψηφιζουν 4,3 σαν ιδανικές και τις 3,5 ως πολύ μικρή.

Γρηγορης

Βασικά όπως βολεύει τον καθεναν για μενα το μεγεθως οθονης που θελω ειναι 4′ με 5′ 😉

Teo

@Δημητρης Ηλιοπουλος..
και πριν 25 χρονια το κλιματιστικό ήταν πολυτέλεια για ένα σπίτι..τώρα έχουμε 2-3 η και 4 πολλές φορες..τι πάει να πει αυτό..? Η τεχνολογία προχωράει και εμείς τρέχουμε από πίσω τις.

Tony Cool

4.7-4.8.Ημουν κατενθουσιασμενος οταν ανακοινωθηκε το note αλλα δυστυχως οταν το ειδα απο κοντα συνειδητοποιησα οτι παροτι ειναι υπεροχο εργαλειο για καθημερινη χρηση δεν κανει.

sosimple

Το θεμα δεν ειναι ποσο πρέπει να ειναι η οθόνη, αλλα ποσο το συνολικό μέγεθος. Όταν η τεχνολογία το επιτρέψει, θα έχουμε 4.6-4.7 ίντσες στο μέγεθος σημερινών κινητών με οθόνη 4.3.

Eaglos

5.3” και blutooth ακουστικό.

kostas

Για μενα το τελειο ειναι οι 4.0 χωρις ομως μαζι με το περιγραμμα να βγαινει ΄4.7 και πνω….Ασε που με μικροτερη οθονη κερδιζει ωρες ζωης η μπαταρια…. 😉

Mike

Αν μιλαμε για τηλεφωνο 2.8″. Αν τωρα θελουμε email, internet και διαφορα apps 4.0″

ZJ-HELLAS

Για μενα ειναι απο 4 εως 4.3(για gaming και σερφαρισμα).Απο εκει και επειτα νομιζω οτι η φορητοτητα επιβαρυνεται αρκετα.

Chris1926

για μενα το καταλληλο μεγεθος οθονης ειναι μεχρι 4 ιντσες!!!!!!!!!!απο 4 και πανω ειναι υπερβολικα μεγαλο για καθημερινη χρηση και ισως σε κουραζει, κινητο παιρνεις δεν παιρνεις τετραδιακι σημειωσεων…

Γιώργος Μ.

Έχω το htc desire hd που το θεωρούσα ιδανικό για τις 4.3 ίντσες του.Μέχρι που είδα το samsung note και αρρώστησα.Θα το αγοράσω άμεσα! Αν υπήρχε htc διπύρηνο στις 4.8 ίντσες θα το έπαιρνα.

nickolas

νομιζω οτι 8 ιντσες,ειναι μια χαρα!με τις oled οθονες και τισ ευκαμπτες μπαταριες,ευκολα θα μπορουσε να βγει ενα που ν’ανοιγει στα δυο,οπως εδω και τρια χρονια εχει δειξει η samsung. 4 ιντσες η καθε πλευρα.δεν ειναι φαντασια παντως…ουτε μακρυα..!

Stelios GR

Επειδη μιλαμε για κινητο τηλεφωνο, και η χρηση του προοριζεται κυριως για κλησεις, μηνυματα και δευτερευοντως για mail κτλ. θεωρω οτι οι 4 μεχρι το πολυ 4,3 ιντσες ειναι το ιδανικοτερο! για ανετη θεαση και φωτογραφιων και για να τσεκαρεις καποιο σημαντικο mail στον δρομο…κατα τα αλλα ακομη κι αν ειναι 5 ιντσες ή και 7 δεν μπορουν να αντικαταστησουν το tablet/netbook/ultrabook. αρα δεν εχουν καμια ιδιαιτερη χρησιμοτητα, μαλλον δυσκολευουν τα πραγματα, λογω φορητοτητας/βαρους, αλλα και αυτονομιας….

Μανώλης

Εγώ παιδιά πιστεύω ότι αν κάποιος έκανε την ίδια ψηφοφορία πέρυσι 8α ήταν πολύ διαφορετικό το αποτέλεσμα…. Όσο περνάει ο καιρός τα συνηθίζουμε τα “μεγάλα” και σε λίγο το 4.5 π.χ θα είναι μικρό…..

cleto

Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά!!! Αν το “κινητό” προορίζεται για το χέρι του Βράνκοβιτσ ίσως να βολεύει και το iPad 3G!!! Εγώ πιστεύω ότι για έναν άνυρωπο μέσων ανατομικών χαρακτηριστικών, πάνω από 3,7 είναι δύσχρηστο. Είναι ένα θέμα τελείως υποκειμενικό. Αν χρειάζονται τρία χέρια για να το χειριστείς, τότε τι να το κάνεις το σερφάρισμα, τα βίντεο κλπ κλπ κλπ…

Dimitris

Μέχρι 4″ είναι μια χαρά. Είναι κινητό τηλέφωνο! Αν θέλω και τσαντάκι για
να το μεταφέρω τι να το κάνω?

Ορέστης

Γράφω απο X10. Κάποτε είχα το Qtek S100 και μετά HTC Diamond, και τα δύο 2,8″. Μου φαίνονταν μια χαρά μεγάλη η 2,8″ αν και δε θα με χαλαγε να ηταν μεγαλύτερες αρκεί το κινητο να είχε τις ίδιες διαστασεις. Όταν το Μάιο του 2010 πήρα το Χ10 έπαθα πλάκα!! Τέλειο μέγεθος ωστε να βλεπεις ακομα και πολλες σελιδες χωρις zoom, ενώ κ οι διαστάσεις ολοκληρης της συσκευης ήταν επισης ιδανικες καθως το 90% της πρόσοψης ήταν η. οθόνη (περίπου ίδιες διαστάσεις. με το iphone των 3,5″) ενώ το πιάσιμο-χουφτωμα λόγω του ελαφρά κυρτου πισω μερους εκανε το κρατημα απιστευτα σταθερο με το ενα χέρι ωστε με τον αντιχειρα να φτανεις καθε γωνία τις οθόνης χωρις να ξεκολλά απο το χέρι. Εχω πιασει στα χερια μου σχεδον όλα τα hi-end κινητα τέτοια ευκολία στη χρηση με το ενα χέρι δεν εχω βρει. Παρ’ολα αυτα το επομενο κινητο μου θα εχει 4,5″ – 4,8″, κι ας το δουλευω με τα 2 χερια, το μεγεθος μετραει…της οθονης. Εξαλου μια οθονη ειναι πια τα κινητα. Βρισκω παντως το ερωτημα λαθος. Το θεμα ειναι πιο θεωρουμε ως όριο για τις διαστασεις ολόκληρης τις συσκευής, π.χ. πιο το νόημα που το iphone εχει 3,5″ (ούτε… Συνέχεια »

αντώνης

Δεν ήμαστε εμείς μεγάλοι εσείς ήσαστε μικροί… 😛 5.3 κ μετά οταν πιάσεις 4αρι κ μετά θα αναρωτιέσαι πως κατάφερνες τόσο καιρό κ χειρειζοσουν τόσο μικρό κινητό.αν τα smartphones τα θέλαμε μόνο για μηνύματα κ τηλ θα παίρναμε όλοι iphone που είναι μόνο γι’αυτο τον σκοπό

John Wave

3,7 είναι το καλύτερο για μένα, άντε 4,0 🙂 Η μόνη περίπτωση να προτιμούσα περισσότερες ίντσες θα ήταν αν έβγαινε ένα κινητό του οποίου το πλαίσιο γύρω από την οθόνη θα ήταν πάρα πολύ μικρό και παράλληλα το πάχος του θα ήταν κάτω από 7 χιλιοστά.

Haduuken!

Νομίζω λείπει από τη λίστα ένα μπούλλετ στις 5 ίντσες ακριβώς.

John Wave

Οι 4,3 ίντσες με 36% μέχρι στιγμής κερδίζουν την αυτοδυναμία? :p Eμείς πάντως των 3,7 δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν ! :p Άντε αν αγκαστούμε θα συνεργαστούμε με εκείνους των 4.0 αν και διαφωνούμε με τις προγραμματικές τους θέσεις για τη μπαταρία !

vag

Αν και έχω Xperia Neo V με 3.7 ίντσες ψήφισα 4.3 😉

Solon

Νομίζω πως το αποτέλεσμα όπως έχει διαμορφοθεί τα λέει ολα.
Η συντριπτική πλοιοψηφία κρίνει ότι πέρα από τις 4.3 πάμε σε παντόφλες ή ταμπλετοτηλέφωνα αν προτιμάτε. Μόνο ένα 16% πιστεύει πως βολεύουν οι οθόνες πάω από 4.3 ενώ το ποσοστό των 4-4.3 φτάνει το 66%. Βγάζουμε δηλαδή κυβέρνηση και ψηφίζουμε και πρόεδρο άμα λάχει 🙂
Κώστα στείλε τα αποτελέσματα στις αντιπροσωπείες μπας και φτάσουν εκεί που πρέπει.

Yannis

μόνο το 4% ψήφισε τις μικρές οθόνες του iphone.
και όμως το iphone πουλάει σαν τρελό.
πραγματικά είμαστε πρόβατα

PantelisV

4.3 Πιστευω ειναι το ιδανικο μεγεθος καθως ουτε πολυ βαρυ ειναι, ειναι ανετο σε multimedia καταστασεις και δεν ειναι αβολο για τηλεφωνα κ μηνυματα.

Giannis

Το ιδανικό πιστεύω είναι απο 3.7 εώς 4 άντε και κάπως 4.3 αλλα πιο πολλή 4 αν και έχω iPhone το 3.5 το βαρέθηκα αλλα αν αλλάξει ποτε μέγεθος η οθόνη των iPhone να μην αλλάξει το πλάτος και το ύψος.

runner

To ιδανικο για μενα ειναι 3,7″ με 4″. Οχι παραπανω γιατι παυει να ειναι κινητο και γινεται παντοφλα.

fotis

3,7 ιδανικό μέγεθος για κινητό…. αλλιώς μετά πάμε σε tablet…. πολύ ευχαριστημένος από sony xperia neo v αν και στην αρχή μου φαινόταν παντόφλα. χωράει και στη τσέπη!!!!

τασος

Αν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 3.7!!!! ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΕΛΕΟΣ! ΤΟ siii, ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ…..

Gmis

εγω εχω το vodafone smart 3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ΤFT οθονη του 4.0” ! για το μεγεθος της οθονης του οι διαστασεις του ειναι ιδανικες … παρολο αυτα ψηφισα 3.5” … παντως το smart 3 ειναι ιδανικο για την οθονη του …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.