Vodafone iPhone 4 After sales support, Ούτε μια μέρα χωρίς iPhone

Εχθές το βράδυ παρευρέθηκα στο επίσημο λανσάρισμα του iPhone 4 από τη Vodafone. Στο κατάστημα της Ιωάννου Μεταξά στη Γλυφάδα, η Vodafone είχε στήσει ένα μικρό πάρτι με celebrities από το χώρο της ελληνικής showbiz και πλήθος κόσμου ενημερωνόταν για το νέο iPhone 4. Εκεί ενημερώθηκα ότι για τη Vodafone, το iPhone 4 δεν είναι απλά ένα ακόμα smartphone.

, Vodafone iPhone 4 After sales support, Ούτε μια μέρα χωρίς iPhone

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στο iPhone 4 και φυσικά στη χρήση data που κάνει αυτό μέσα από το δίκτυό της και δεν αφήνει ούτε μια μέρα χωρίς iPhone του κατόχους που μπορεί να τους παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα αν το iPhone 4 που θα αγοράσετε από τη Vodafone πάθει κάτι και θέλει επισκευή, η εταιρεία στέλνει στο χώρο σας courier να το παραλάβει και σας αφήνει ένα άλλο iPhone 3G για να κάνετε τη δουλειά σας έως ότου επισκευαστεί το 4 και σας το επιστρέψει (το πολύ μέσα σε 7 ημέρες).

Η Vodafone σκοπεύει να επεκτείνει αυτή την πολιτική για ακόμα περισσότερες συσκευές smartphones.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Γεια σε όλους, έχω μια ερώτησή…
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το NOKIA N900 και σε τι τιμή;
(Ξέρω άσχετη ερώτηση αλλά το ψάχνω πολύ καιρό… και δε μπορώ να το βρω πουθενά!)

Ερωτοκριτος
Marios Basileiou

Μπραβο η Apple-Vodafone,αν και μου φαινεται λιγο υπερβολικο θα δειξει στην πραξη για με το service δεν τα πηγαιναν καλα ως τωρα παντως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.