Xiaomi Mi Note 2: Με τιμή γύρω στα 590 δολάρια

Οι πληροφορίες λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi Note 2 θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου και οι διαρροές έχουν την τιμητική τους. Έχουν διαρρεύσει renders, εικόνες και χαρακτηριστικά, ενώ σήμερα παίρνουμε πληροφορίες για την αναμενόμενη τιμή του.

Το Xiaomi Mi Note 2 αναμένεται να έρθει με τιμή στα 590 δολάρια ενώ πρόσφατες αναφορές έκαναν λόγο για τιμή στα 845 δολάρια, η οποία είναι έξω από τα δεδομένα του Κινέζου κατασκευαστή. Να θυμίσουμε ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τιμή στα 415 δολάρια για την βασική έκδοση με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Αν θεωρήσουμε ότι τελικά ισχύουν τα 590 δολάρια, αυτά που περιμένουμε στην τιμή αυτή είναι οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1440×2560 pixels και Force Touch, επεξεργαστή Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU. Αναμένουμε δυο εκδόσεις, μία με 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη και μια με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Ίσως τα 590 δολάρια είναι για την έκδοση με 128GB.

Επιπλέον, από το Xiaomi Mi Note 2 περιμένουμε dual-camera στο πίσω μέρος με δύο αισθητήρες της Sony, έναν 23 Μegapixel (Sony IMX318) και έναν 12 Μegapixel (Sony IMX378) και μπροστινή κάμερα 8 Μegapixel. Θα ενσωματώνει ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων της Qualcomm, κάτω από την οθόνη, σκάνερ ίριδας και μπαταρία 4100mAh με Quick Charge δυνατότητα.

Περισσότερα θα μάθουμε σε περίπου ένα 24ωρο.

xiaomi mi note 7 price, Xiaomi Mi Note 2: Με τιμή γύρω στα 590 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Σφήνωσε και ένα πενάκι ή έστω βάλε τεχνολογία στην οθόνη για πενάκια και όποιος θέλει ας πάρει (για να μην χάσουμε και τα mAh της μπαταρίας). Και μετά θα τα ισοπεδώσεις όλα..

Humble opinion

Πάει και το Σαομί, πέρασε σε άλλη εποχή. Την εποχή των ακριβών συσκευών…

Agnostos13

600 και Κινεζος;

ΝΙΚΟΣ

@Agnostos13 Γιατί όχι? Αν έχουν κάνει καλή δουλειά και βρουν πρόθυμους αγοραστές ? ίσως πιάσει ίσως οχι. Αλλά όσοι πουλούν ακριβά έχουν κέρδος από τα smartphone. Άλλες Κινέζικες , νεοφερμένες εταιρείες παίρνουν την θέση στο low budget της Xiaomi, Huawei κλπ

Πάνος

Αυτές οι τιμές είναι αποτέλεσμα της παγκόσμιας διάθεσης. Στην Κίνα είναι διαφορετικό το καθεστώς.
Το καρτέλ καλά κρατεί.
Welcome to the future.

ChristosT

Ψοφήσανε και τα φθηνά κινέζικα…ήταν λογικό και επόμενο να αναφέρω διότι όλοι έτσι ξεκινάνε και μετά βρίσκουν μία θέση μέσα στην παγκόσμια αγορά.
Πιστέυω σε 2 χρόνια απλά θα επιλέγεις αυτό που σου αρέσει και σου πάει. Η τιμή ω΄ς παράγοντας επιλογής έχει ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
Όλοι σαν καρτέλς συμπεριφέρονται.
Για τα χαρακτηριστικά του είναι αξιοπρεπές.

steve jobs

…έγραψε κάποιος μιά μ@…και τσιμπήσατε…
…δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πάνω από 450 δολάρια…

GS

Δεν μπορώ να καταλάβω την υποτίμηση στους Κινέζους.Οι άνθρωποι κάνουν άλματα μπροστά και εσείς τους υποτιμάτε.Ποιο μπροστά είναι από την Boomsung και το μηλαράκι το υπερτιμημένο.Μην πω για τις άλλες (LG,Sony) με τα βαρετά και ίδια τηλέφωνά τους.Κίνα και μ’ονο Κίνα.

liris11

Για να μας πουν αυτά τα άτομα που θεωρούν ότι ο κινέζος κοστολογεί 600 ευρώ αυτο το κινητό τη το ακριβότερο έχουν η υποτιθέμενη μεγάλοι για να δικαιολογήσουν το χιλιάρικο μήπως αυτο δεν εχει τον τελευταίο sd ?μήπως δεν έχει rom ram στο τέρμα ? Μήπως δεν εχει μπαταρίαρα οθοναρα καμεραρα ?μήπως δεν είναι μαζεμένο ?οπότε που το περίεργο το να κάνει 600 ευρώ?

Paul

Σε λίγο τα iPhone θα είναι ευκαιρία

Δημήτρης777

οταν ακουω απο ατομα να σχολιαζουν σε τεχνολογικο σαιτ ατακες του στυλ ( απαρχαιομενες και τελειως σαν να ακουω παππουδες, γιαγιαδες και κατι θειες που δεν εχουν ιδεα απο τον κοσμο γυρω τους) <> να φανταστω ειναι αυτοι που μεχρι πριν χρονια δεν επαιρναν samsung γιατι τοτε ηταν μονο τα ericsson καλα κινητα και λιγο πιο πριν τα νοκια. ολοι εσεις που τα λετε αυτα, στο μυαλο μου ακουγεστε πολυ πισω απο την εποχη μαςς, να τρεξετε να βρειτε <> ηταν η old time classic ατακα παλιοτερα….

Ιωάννης jb

Κάτσε ρε μεγάλε επειδή εσένα το design τις sony σου φαίνεται βαρετό πάει να πει ότι ισχύει κιόλας??
Κάνουν άλματα μπροστά ε??
Να γελάσει κ το παρδαλο κατσίκι με κάτι τέτοια…
Αντικειμενικά τα κινέζικα ακόμα κ τα huawei που είναι νούμερο 3 στο κόσμο δεν μπορούν να κοστίζουν όσο το x performance ή το 6s…
Οι περισσότερες συσκευές από κινεζικές εταιρίες, υστερούν σε βασικά πράγματα κ όταν λέω βασικά δεν εννοώ το μέγεθος ή την ανάλυση τις οθόνης τους πράγματα που είναι αριθμοί κ τα συναντάς σε όλους…

Iris11.. Επειδή έχεις huawei δεν είναι ανάγκη να την υποστηρίζεις τόσο πολύ..
Δεν έχεις ιδέα από αγορά!!!!
Σχεδόν οι μισοί καταναλωτές παγκοσμίως αγοράζουν με βάση το brand name…
Οι λόγοι που το κάνουν ποικίλουν…
Εμπιστοσύνη, εγγύηση, ποιότητα, αναγνωρισιμότητα, είναι μερικοί από αυτούς…

GS

@Ιωάννης jb ωραία αφού δεν αξίζουν τα κινέζικα τόσα χρήματα πες μου όλα τα μη κινέζικα αξίζουν?Για να μη μιλήσω για τα μήλα.Και πες μου σε τι ακριβώς υστερούν τα κινέζικα από τα υπόλοιπα.

liris11

@Ιωάννης σε αντίθεση με σένα εγώ δεν βλέπω brand name γιατί πολύ απλά ειμαι πελάτης και οχι φαν . και το σχόλιο μου το λέει ξεκάθαρα και που κολλάει η Huawei εδώ ?το άρθρο μιλάει για xiaomi .. και εγώ αναφέρομαι στην xiaomi εδω και σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείται οτι εταιρεία υποστηρίζεται στα πάντα …

liris11

Και για πες μας γιατί εγώ δεν έχω ιδέα σε τη ύστερη η κινεζια που έχω σε σχέση με το σονυ και iphone και ειναι και πολύ βασικό ?και γι’αυτό ριναι και τόσο μεγάλη διαφορά τιμής .γιατί δεν ξέρω

stylianos A

Mε τις δυνατότητες που ενδεχομένως θα έχει, με την τρομερή
μνήμη RAM και ROM η μπαταρία στα 4000mAh είναι τουλάχιστον ανεπαρκής όταν το Σαομί3 προ με 32 GB κρατάει με βία 3 με 4 ώρες με οχι και πολύ δούλεμα!! Η γνώμη μου είναι να εφοδιάζετε με 5000mAh μπαταρία !!

Agnostos13

@liris11:
Θα σου απαντησω εγω…ειναι κινεζος…αυτο φτανει!

Nikopoup

Είχες το redmi 3 pro και κρατούσε 4 ώρες? Εμένα το note 3 pro με με αρκετή χρήση έβγαζε όλη την μέρα.. Και που πήρα το s7 edge τι κατάλαβα? Για να την παλεψω έβαλα miui launcher. Εγώ πάντως αν έχει καλή κάμερα θα το πάρω και αυτα που ακούω για κινεζιες είναι βλακιες.

Saša

Πρώτων Ιωάννη jb ποιός είπε οτι η Huawei στην Κίνα δεν είναι brand name και δεύτερον τα κινέζικα τη μονη διαφορά που έχουν σε σχέση με τα Κορεάτικα και Ταϊβανέζικα ειναι στην ποιότητα υλικών ενίοτε και στο μαύρο πλαίσιο γύρω απ την οθόνη. Όλα τα εντόσθια είναι ίδια. Α και επίσης μονο το sd821 εχει χονδρική 80$, πόσο θέλετε να το πουλήσουν? Δηλαδή το note 7 που είχε ενα χιλιάρικο η το Pixel επίσης ειναι απολύτως φυσιολογικό…

Christosk

Οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1440×2560 pixels (κλασικό αλλά όχι κακό)
Force Touch (καινοτόμο, πόσες σσυσκευές έχουμε δει?)
Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU (από τα καλύτερα τώρα)
4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη και μια με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB (τα 4GΒ από τα καλύτερα, τα 6GB το καλύτερο)
Dual-camera στο πίσω μέρος (κλασικό και καλό)
Δύο αισθητήρες Sony (SONY)
23 Μegapixel (Sony IMX318) και έναν 12 Μegapixel (Sony IMX378) (no comment, όσοι ξέρουν ξέρουν)
Ultrasonic αισθητήρας αποτυπωμάτων της Qualcomm, κάτω από την οθόνη (όχι κουμπάκι, που το ξαναείδαμε?)
Σκάνερ ίριδας (ξεφύγαμε)
Μπαταρία 4100mAh με Quick Charge δυνατότητα (επιτέλους μεγάλη μπαταρία)

Και όλα αυτά λογικά 590 στη 64Gb ή 845 στη 128Gb.

Δεν μπορώ να καταλάβω (αν ισχύουν αυτά) γιατί όταν τα βάζουν οι άλλες εταιρίες, καμία φορά και χειρότερα, ο κόσμος πάει να δώσει τετραψήφια ποσά ενώ όταν τα βγάζει ο “κινέζος” όπως τον λένε τότε είναι πολύ ακριβός. Εμένα μοου φαίνεται ότι κάποιοι έχουν βρει τη ταμπέλα “κινέζος” σαν εύκολη λύση για να βγάζουν κάποια πράγματα άχρηστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.