Xiaomi Mi laptop: Απρίλιο με MacBook-like design, Intel Core i7 και 8GB RAM;

Η Xiaomi έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τα κινητά που κυκλοφόρησε, έγινε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες startups και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κινέζικης αγοράς. Όμως δεν θέλει να περιοριστεί μόνο στα smartphones. Από το 2014 ακούγονται οι πληροφορίες ότι θα λανσάρει δικό της laptop.

Φαίνεται ότι ο Κινέζος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κυκλοφορία του Laptop. Oι νέες φήμες λένε ότι η Xiaomi εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς στο νέο τμήμα που δημιούργησε ειδικά για PC. Οπότε, αν κυκλοφορήσει Lapotop θα είναι ένα καθαρά δικό της προϊόν και όχι κάποια rebranded συσκευή, όπως είχε ακουστεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει design που μοιάζει στα MacBook της Apple. Από χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει LED οθόνη 15.6 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τέταρτης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7, μνήμη RAM 8GB, Nvidia GeForce GTX 760M και 2GB video memory.

Αντί για Windows θα έχει Linux για να μην ανέβει η τιμή του, η οποία φημολογείται ότι θα είναι στα 466 δολάρια, την ώρα που αντίστοιχες συσκευές από Asus και Lenovo κυμαίνονται ξεπερνούν τα 1000 δολάρια.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτα, αλλά αν οι πληροφορίες για το Xiaomi Mi laptop, ισχύουν, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή πρόταση. Να πούμε ότι υπάρχουν φήμες για 12.5 και 13.3 ιντσών laptop, οπότε η τιμή των 466 δολ. μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο από αυτά τα μοντέλα.

xiaomi laptop, Xiaomi Mi laptop: Απρίλιο με MacBook-like design, Intel Core i7 και 8GB RAM;

xiaomi laptop, Xiaomi Mi laptop: Απρίλιο με MacBook-like design, Intel Core i7 και 8GB RAM;

xiaomi laptop, Xiaomi Mi laptop: Απρίλιο με MacBook-like design, Intel Core i7 και 8GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

εεε όχι και αντιγραφή.΄Υπάρχει και το πορτοκαλί πλήκτρο.

NtinosMD

Ετσι μπας και ξυπνησει ο κοσμος οτι δεν ειναι τελικα το design που ακριβοπληρωνουν στην apple …. that awkward moment at cupertino when a clone is better and much cheaper than the original !!!

Vasilis

Ναι αλλά δεν τρέχει OS X

Theo

@Vasilis δεν τρέχει OS X ακόμα…

Agnostos13

Αν καταφερουν σε αυτο το εργαλειο να τρεξουν Hackintosh (επισημα ή ανεπισημα) θα ειναι Macbook Pro killer!

petros

1ον η αναλυση ειναι απαραδεκτη!!2ον αμεσως apple haters να βγαλουν φαρμακι. η apple εχει πληρωσει για να βρει αυτο το desing.μπορει να κανει μηνυση και θα κερδισει γιατι οντως ειναι ιδιο!τελος το να βγαλεις ενα pc ιδιο με ενα πολυ καλο μιας αλλης εταιρειας δεν σημαινει οτι θα ειναι τοσο ποιοτικο.εχω macbook pro και ο λογος που μου αρεσει ειναι το OS X.σαν desing ειναι ωραιο το xiaomi(με εξεραιση το πορτοκαλι κουμπι) αλλα δεν μου λεει τιποτα μια εταιρεια που απλα αντιγραφει!

rose

H xiaomi εχει φτασει σε αλλο επιπεδο την αντιγταφη. Σε λεγο θα μετανομαστει σε “μηλο” στα κινεζικα ομως ,αν δεν σημαινει ηδη.
Πολυ λιγες οι κινεζικες ,για αυτο και μια ζωη κινεζικες θα μεινουν.

Cabalerro

Υπομονη να βγουνε τα android pc

Makis

Φοβερή ανάλυση η κινεζιά, ρε άντε από δω…τσίπηδες….:))))

Paseo

Windows 10 θα μπορούμε να βάλουμε παιδιά;

Anonymous

Ουπς ξεφυγε ενα ένα. Proofread μανταφακα

Gvirginia

@FU Είναι ή κάποιο placeholder,μιας και λέει “Coming Soon” (από το 2014), ή απάτη. Η Xiaomi δεν έχει κανένα λάπτοπ επίσημα.

Agnostos13

@FU: Ειναι για προπαραγγελια…
660€, δεν ειναι και τσαμπα για κινεζο!

Agnostos13

Παντως αυτο το Bangood εχει και καποια αλλα προιοντα που πουλαει σαν Xiaomi με το λογοτυπο ZMi… Δεν ξερω τι ειναι αυτα (στο site της XiaoMi δεν τα βλεπω παντως)

Chaos

Ευρώπη η τιμή θα ανεβεί συν 200 ευρώ όποτε κινεζικά κλονος και χωρίς Windows στα 600++ καληνύχτα.

ΚΚ

μια χαρα αντιγραφή με βελτιώσεις …. Με 120 ευρώ βάζεις και Windows και έχει ένα υπέροχο εργαλείο. Οπότε με 800 ευρώ έχεις έναν air 15 ιντσών. Όσο για Mac os επειδή έχω Mac δεν το θεωρώ κάτι καλό πλέον…υπολείπεται των windows. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Mac έχουν βάλει windows. Tο ίδιο έκανα και εγώ και όσους ξέρω γιατί πολλά προγράμματα υπολειτουργουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Apple featured Samsung

Η Apple είναι και πάλι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων

Η Apple είναι για άλλη μία φορά ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων στον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της idc η εταιρεία από το cupertino απέστειλε 50,4 εκατομμύρια iPhone το πρώτο τρίμηνο του 2021.

News Instagram

Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες του Instagram

Το Instagram ξεκινά μια βδομάδα αποκάλυψης προϊόντων με την ανακοίνωση του “Collabs.”

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

News SpaceX

SpaceX: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για το ταξίδι στον Άρη;

Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον Άρη, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν να αποταμιεύουν για το απαιτούμενο εισιτήριο. Μπορεί ο πύραυλος της SpaceX που θα πραγματοποιήσει το ταξίδι να μην είναι ακόμα έτοιμος αλλά ο Elon Musk ξεκίνησε να κάνει εικασίες για… το κόστος της μετακίνησης.