iPad Pro: Η Apple ετοιμάζει 10.5″ έκδοση για αρχές 2017;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από προμηθευτή της Apple στην Ασία, η εταιρεία ετοιμάζει την παραγωγή ενός iPad Pro με οθόνη 10.5 ιντσών. Η παραγωγή φημολογείται ότι θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα βγει στην αγορά αρχές του 2017.

Tο 10.5 ιντσών iPad Pro θα είναι το πρώτο προϊόν της Apple που θα φορά A10X CPU, μια βελτιωμένη έκδοση του Apple A10 chip που φορούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Apple θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση καθώς συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την προώθηση των iPad σε σχολεία και επιχειρήσεις. Το 12.9 ιντσών iPad Pro θεωρείται πολύ μεγάλο σε μέγεθος και τιμή για τα σχολεία. Από την άλλη, το μοντέλο με οθόνη 9.7 ιντσών δεν είναι αρκετό για τις επιχειρήσεις. Επομένως, η Apple θεωρεί πως οι 10.5 ίντσες είναι το κατάλληλο μέγεθος οθόνης.

Μαζί με το 10.5 ιντσών iPad, οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει και 9.7 ιντσών έκδοση, που θα είναι πιο οικονομική και θα ανταγωνιστεί τα Android tablets. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσο φθηνό μπορεί να είναι το iPad για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τα οικονομικά Android.

Από την Apple δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

ipad pro 10.5 inch, iPad Pro: Η Apple ετοιμάζει 10.5″ έκδοση για αρχές 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Νομίζω εχει απόλυτο δίκιο. Οι 9,7 ίντσες είναι πολύ λίγες. Οι 10,5 είναι ένα καλό μέγεθος που λύνει όλα τα προβλήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουν και ένα στις 11,4 ίντσες. Ίσως του χρόνου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά