Motorola Xoom, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich

Η επίσημη ανακοίνωση της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich (βίντεο) θα γεφυρώσει τις κατηγορίες συσκευών smartphones και tablets. Όλοι θα φοράνε το ίδιο. Τι θα γίνει όμως με τις τωρινές συσκευές; Ποιες θα αναβαθμιστούν; Σήμερα μάθαμε ότι το tablet Motorola Xoom θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich μέσα στο 2012.

Σχετικά με τις επικείμενες ή μη αναβαθμίσεις έχει τοποθετηθεί η HTC που δήλωσε ότι το μελετάει ενώ γνωρίζουμε επιβεβαιωμένα ότι θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream τα Samsung Galaxy S II και Nexus S.

H Motorola δήλωσε ότι και το smartphone Motorola RAZR XT910 θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich στις αρχές του 2012.

Στο Techblog δημιουργήσαμε μια σελίδα με ένα πίνακα που θα ενημερώνεται διαρκώς με όλες τις πληροφορίες για της επικείμενες αναβαθμίσεις ή μη των smartphones μας. Επισκεφτείτε τον εδώ techblog.gr/updates και βάλτε τον στα bookmarks!

, Motorola Xoom, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Ger.

Η δυνατοτητα να αναβαθμιστει το xoom σε 3.2 υπαρχει ηδη νομιζω…

Nikos Ger.

Ναι το ξερω οτι φοραει 3.1 αλλα μπορεις να το κανεις update μεσω του system update, δεν μπορεις; Το λεω επειδη εχω δει βιντεακια στο youtube με xoom που τρεχουν 3.2. Εκτος κι αν δεν ειναι το official update και το εχουν κανει με root και custom roms.

Panagiotis G

Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγω μία συσκευή με επεξεργαστή, είτε single είτε dual core, από 1 Ghz και πάνω να μην αναβαθμιστεί σε 4.0. εάν δεν αναβαθμιστεί τότε μιλάμε για αποτυχία απέναντι σε ένα οικοσύστημα και αυτή η αποτυχία ξεκινάει από την Google και περνάει στους OEM. Μιλάμε για κινητά και tablet άλλωστε τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν δηλαδή για να πάρουν ένα τηλ και να στείλουν ένα μήνυμα;

Solon

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Google εξαγoράζει τη Motorola ήμουν σίγουρος ότι το Xoom θα έπερνε το Ice Cream και για μένα ήταν αυτή η είδηση που με έκανε να αποφασίσω να το αγοράσω παρά το βάρος του. Είναι φοβερό μηχάνημα, δεν κολάει ποτέ και σίγουρα θα τρέχει με άνεση και το Sandwich.

Κώστα επιβεβαιώνω για *3.2 ROM σε Μ.Xoom από γνωστό μου κάτοχο του tablet..
*non-custom rom_official update | Aléssio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.