Δευτέρα
16/02/2015

Samsung Galaxy Tab S2: Λεπτό, μεταλλικό και με αναλογία οθόνης 4:3;

Νέες φήμες έρχονται στο προσκήνιο για το επερχόμενο high-end tablet της Samsung. Ο διάδοχος του Galaxy Tab S που σύμφωνα με τις πληροφορίες η ονομασία του θα είναι Galaxy Tab S2, θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, και θα είναι λεπτότερο από το iPad Air 2, δηλαδή κάτι λιγότερο από 6.1 χλστ. πάχος.

Η συσκευή όπως αναφέραμε θα είναι περιμετρικά κατασκευασμένη από αλουμίνιο, παρόμοιου δηλαδή σχεδιασμού με τα τελευταία κινητά τηλέφωνα της εταιρείας, όπως τα Galaxy Note 4, Galaxy Alpha, Galaxy A5 και Galaxy A3, δίνοντας έτσι μια ακόμα πιο premium αίσθηση στον χρήστη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός για την χρήση του αλουμινίου, αν αναλογιστούμε ότι η Samsung τελευταία έχει αλλάξει εντελώς την φιλοσοφία της για τα υλικά που θα χρησιμοποιεί στις συσκευές της.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, εκ των οποίον η μία θα είναι με 8 ιντσών οθόνη, και η άλλη με 9.7 ιντσών οθόνη. Όπως αντιλαμβάνεστε και μας έκανε κι εμάς εντύπωση, τα μεγέθη των οθονών θα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το τρέχων μοντέλο Galaxy Tab S. Το Samsung Galaxy Tab S βγαίνει κι αυτό σε δύο εκδόσεις μεν, αλλά με 8.4 ιντσών την μια και 10.5 ιντών την άλλη.

Η διαφορά μεταξύ των οθονών όμως που θα δικαιολογεί την μείωση του μεγέθους τους, είναι διότι οι οθόνες δεν θα είναι ευρυγώνιες 16:9, αλλά πιο τετραγωνισμένες με αναλογία διαστάσεων 4:3.

Samsung Galaxy Tab S2 specs rumors
Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η Μάκης λέει:

  όταν λέμε μεταλλικό; το περίβλημα και το πίσω πλαστικό όπως τα κινητά τους;;

 2. Ο/Η Kostas λέει:

  Πιστεύω καλύτερα συμπεράσματα θα βγουν μόλις μάθουμε από τι είναι φτιαγμένο το S6 (άμα κρίνουμε ότι το Tab S ήταν της φιλοσοφίας του S5)

 3. Ο/Η Sot11 λέει:

  Λεπτό, μεταλλικό και με οθόνες 8 και 9,7 ίντσες και αναλογία 4:3! Μα ποια ταμπλετ μου θυμίζουν, ποια μου θυμίζουν… Μετα το i-Galaxy 6, αυτό! … Σύμπτωση προφανέστατα!!!

 4. Ο/Η Pavlos λέει:

  Copy paste τέλειο !

 5. Ο/Η Enzo λέει:

  Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την ύπαρξη της σειράς TAB S από την στιγμή που υπάρχει το ΝΟΤΕ, με υπερπολλαπλάσιες δυνατότητες….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.