Σχεδόν ταυτόχρονη η κυκλοφορία των PES 2011 και FIFA 11 στην Ελλάδα

Στην έκθεση GamesCom η Konami ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Pro Evolution Soccer 2011 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του FIFA 11. Well, scratch that. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία του παιχνιδιού, το PES 2011 με ελληνικό σχολιασμό θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τις 30 Σεπτεμβρίου, μόλις μία ημέρα δηλαδή πριν το FIFA 11!

, Σχεδόν ταυτόχρονη η κυκλοφορία των PES 2011 και FIFA 11 στην Ελλάδα

Μιλάμε για καταμέτωπο σύγκρουση του PES με το FIFA, ίσως στην πιο κολλημένη με το ποδόσφαιρο αγορά ολόκληρης της Ευρώπης. Μιλάμε για την μητέρα των μαχών. Απλά σκεφτείτε ότι όταν θα πάτε στο κατάστημα, θα βρεθείτε μπροστά και στα δύο παιχνίδια και για πρώτη φορά θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα δύο την δεδομένη στιγμή. Ευχαριστος πονοκέφαλος έτσι;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

σταθερα pes 11.οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα….

Xristos

PES με τα χίλια. Τώρα που θα κυκλοφορήσει και με ελληνικό σχολιασμό, ούτε καν θα κοιτάξω το Fifa…

jimv26

Εννοειται FIFA11..Καλυτερα γραφικα,καλυτερο gameplay,καθως κ ολες τις αδειες των ομαδων..

3ftw

fifa και εγω..
το προ παει να δελεασει με τα ελληνικα…και γενικα ο σωτηρακοπουλος ειναι λιγο κουραστικος…μπορει μεσα στο ματς να αρχισει να σ μιλαει γ τ πρωταθλητριων τ 60′

nikos

παιδια το προ 11 8α κικλοφορει απο 30 σεπτεμβριου?διλαδι αμα παω τωρα να το παρω δεν 8α το χει?

Σπυρος

παιδια το φιφα εχει διορθωθει αλλα το προ ειναι το καλυτερο….
ερωτηση¨…. αν παρω μεσω e-bay το pro11 θα μπορω να κανω update το ελληνικο menu????

δημητρης

με διαφορα pro evolution soccer 2011…..

Panos

Φυσικά Pro 2011 ! Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει πολλς ομαδες, ενα patch να κατεβάσεις και τελειοσες!

Panos

Προς Σπυρο: Αγορασε το απο το sportingarena.gr To εχει οπως θα κικλοφορίσει σε 12 μερες

manos

paidia egw eimai 11 xronwn k exw pa8ei porosi me to pro k idika twra p 8a milane ellinika 8a einai GaMaTo…

Kostas

Eimai thanatikos toy pes i mallon eimoyn prin liges ores poy epai3a kai ta dyo demo kai katalaba oti to fifa 2011 einai ena fantastiko podosfairaki eno to pes 2011 ftini antigrafi toy

Barrypsy

Τις καλησπερες μου κι απο μενα!
Λοιπον εχοντας παιξει και τα 2 demo και αρκετα ματς μπορω να πω οτι το fifa εχει βελτιωθει καπως, αλλα πολυ ψευτικο και πανευκολο μου φανηκε..Αμυνα δεν υπαρχει, περνας οποιον θελεις και τα γκολ μπαινουν βροχη..Το προ απο την αλλη σιγουρα εχει κι αυτο βελτιωθει αλλα δεν ειναι και τελειο κακα τα ψεματα..Θα παω για το προ! Master league online και ελληνικη περιγραφη!!

SPYROS

kalispera paidia opws katalabainete vghkan dio oraia paixnidia.pes 2011 kai fifa 2011 loipon egw to fifa to xaraxthrizo wraio kai diaskedastiko alla to pro einai pio diskolo apo to fifa pio kalhtera grafika kai exei pio megalh FASH!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeff Hardy

Re paidia,Pro for ever!!! Den to syzhtame!!! Genikotera Pro,akoma kai twra!!! Pro 11 kai ta myala sta kagkela!!! 😀 To kalytero gameplay,ta kalytera grafika!!! Einai mprosta!!! H monh malakia,mallon mia apo tis malakies einai ta sout…Einai poly dyskolo na ta petyxeis!!! Alla,genikotera,einai komple paixnidi!!! \m/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.