Realbotix: Τα πιο εξελιγμένα sex dolls θα μιλούν και θα σκέφτονται [video]

Η βιομηχανία του σεξ έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι αποφέρει τεράστια ποσά σε όσους επενδύουν σε αυτή. Ο συγκεκριμένος τομέας είναι στενά συνδεδεμένος με την τεχνολογία, από τις ατομικές βιντεοκάμερες των 80s μέχρι και τις σημερινές crowdfunding καμπάνιες για διάφορα wearables για ζευγάρια και άλλα gadgets.

Πρόσφατα είδαμε το Pornhub να μπαίνει στο Indiegogo ζητώντας 3 εκατ. δολάρια για να γυρίσει το πρώτο πορνό στο διάστημα. Το πιο ενδιαφέρον εγχείρημα θέλει να το κάνει όμως μια εταιρεία από την Καλιφόρνια.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει τις πιο εξελιγμένες sex dolls, οι οποίες θα μπορούν να μιλούν και να σκέφτονται ώστε εκτός των άλλων να σε διεγείρουν συναισθηματικά και πνευματικά. Το project αποκαλείται Realbotix και είναι μια σειρά από sex dolls οι οποίες δεν θα ικανοποιούν τους ιδιοκτήτες τους μόνο σωματικά, αλλά θα επικοινωνούν και θα φαίνονται και ικανές να σκεφτούν.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε από τους New York Times, δείχνει τις δυνατότητες των εξελιγμένων sex dolls. Ο McMullen, CEO της εταιρείας, είναι γνωστός για την RealDoll η οποία έχει πουλήσει 5.000 αντίτυπα αξίας 10.000 δολαρίων το καθένα. Πάνω σε αυτή την επιτυχία του θέλει να δημιουργήσει κάτι πιο εξελιγμένο, προσθέτοντας κινήσεις και παραμετροποιήσιμη προσωπικότητα, δίνοντας την εντύπωση ότι η κούκλα ευχαριστιέται την εμπειρία.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να φτιάξει αντίτυπο ενός ανθρώπου.

Δείτε το video:

Realbotix: Τα πιο εξελιγμένα sex dolls θα μιλούν και θα σκέφτονται, Realbotix: Τα πιο εξελιγμένα sex dolls θα μιλούν και θα σκέφτονται [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναής

Μάπα…
Μου ήρθε να βάλω τα γέλια με τη ρομποτοφωνή με κλειστό στόμα.
Υπάρχουν πολύ πιο αξιολογες υλοποιήσεις όπως π.χ η μαριονέτα του “ερασιτέχνη” Ben Heck : https://www.youtube.com/watch?v=NeCQA9zGOwA (κοιτάξτε στο 19:30).

Ανδρεας

Who Needs Bitches When you Have Technology!!!

Dimitrisdubai

Το μεγαλύτερο fail είναι ότι θα σκέφτονται !!!!!!!’

geraldi.aliai

Υπάρχουν τοσό απέλπιζμένοι αντρές που θα το αγοραζάν αυτό; Σοβαρά τωρά; Θελώ αν γίνετε κάποιος να απαντήσει σοβαρά; Και φίλε Ανδρέα εγώ κριάζομαι τι γινεκές ωραία και ή τεχνολογιά αλλά μεχρί ένα σημίο.

Nick

@Dimitrisduba
+που 8α μιλάνε περιττό είναι!

Mpampinos KoyKouEs

Καιρός ήταν δηλαδή όλα αλλά ξαναπούμε μόνο οι κούκλες μείνει ιδιεσ

λεόντιος

υπάρχει και το σπέσιαλ mode ρεαλισμού που μετά το σεξ έχει μουρμούρα για πιο αληθοφάνεια

Ανδρέας

Φίλε geraldi.aliai από χιούμορ σκίζουμε βλέπω… Μην μου κριαζεσαι τόσα πολα κομενακια

giannisanag

2069 techblog.gr
Τα fanboys Στυλιανος Βασιλης, Γιαννης σε Λεω, Darth, Nick, παπαροκας tiamat και αλλοι ραμολιμεντα πλεον εχουν βαλει ξανα με τα σζολια τους φωτια στα bandwidth.αιτια: το νεο Ios 88 που φερνει νεα features στην iFak 9s. Τα fanboys του μηλου ειναι ενθουσιασμενα ενω τα υπολοιπα τρολαρουν και θυμιζουν την Samsung S-ex την πρωτη ρομποτικη sexoκουκλα με ποτηροθηκη για μεγαλο draft, αληθινο multitask και ματια με εναωματωμενο Oculus rift για απολυτο ρεαλισμο. Ο Στυλιανος ωρυεται οτι η G69 ειναι ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEXDROID 2016 DOWNLOAD 300MBPS SNAPDRAGON1821 ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥME ΧΑΝΤΣ ΟΝ ΚΩΣΤΑ ΥΠΩΣΧΕΘΙΚΕΣ. Τa Fanboys της sony παρακολουθουν τη συζητηση απο
Το μητροπολιτικο παρκο του Ελληνικου σνομπαρουν την κουβεντα και ψηνωντας σουβλακια στα Z3+ παιζουν παιξτε τις διαφορες συγκρινοντας την Sony sexdroid κουκλα ναυαρχιδα Z444+ με το Z3+ με το οποιο οι διαφορες της ειναι ελαχιστες

spirios1992

αχαχΑΧαχαχ0χα0Χ0Αχα0ΧΑΧχααχχαχα giannis eskasa!!

lefteris t.

Την κάνουν με τεχνική νοημοσύνη και με “φωνη” έτσι ωστε να στα πριξει κ να βγάλουν new version μουγκή και να στην πλασάρουν με 2πλασια τιμή ως το νέο απόλυτο feature!

Dimitris

Γειά σου ρε giannisanag
Χάχαχαχαχαχαχα 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.