iPhone 7: Διάγραμμα δείχνει ίδιες διαστάσεις με iPhone 6s

Στο iPhone SE, που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ένα από τα χαρακτηριστικά που συζητήθηκε ιδιαίτερα ήταν οι διαστάσεις του. Ήταν πολλοί εκείνοι που έκριναν την απόφαση της Apple να κάνει ένα βήμα πίσω και αντί να μεγαλώσει τη οθόνη, αποφάσισε να πάει στις 4 ίντσες.

Όσον αφορά όμως στην επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που είναι το iPhone 7, οι διαστάσεις θα είναι από τα λίγα χαρακτηριστικά που δεν θα μας απασχολήσουν. Σύμφωνα με ένα σχέδιο που διέρρευσε ο Onleaks, το νέο iPhone φαίνεται θα έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το 4.7 ιντσών iPhone 7.

Από το διάγραμμα φαίνεται ότι οι διαστάσεις του iPhone 7 είναι 138.30×67.12 χλστ. ενώ του iPhone 6s 138.3×67.1 χλστ. Το πάχος δεν αναφέρεται, αλλά να πούμε ότι του 6s είναι στα 7.1 χλστ.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 7 ακούγονται πολλά, πότε ότι θα αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά, πότε ότι θα μείνει στη θέση της, ότι θα είναι αδιάβροχο, ότι θα υπάρξει Smart Connector, μια Pro έκδοση με dual camera στην πλάτη και άλλα. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Apple σε 4 μήνες από τώρα, ή έστω περισσότερα leaks.

iphone 7 dimensions, iPhone 7: Διάγραμμα δείχνει ίδιες διαστάσεις με iPhone 6s

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

και οχι αδικα ρε john!! Βγάζει το SE ιδιο με το iphone 5, τωρα βγάζει το 7 ιδιο με το 6 χωρις τις πισω γραμμές και διπλη κάμερα , οπου το lg g5 μοιάζει μπροστα απο τερατουργημα… κουκλι

petros

ουτε το… πάμε δεν προλαβες

Chris966

Ή θα πρέπει να αλλάξει τα μεγέθη (5 ίντσες από 4,7 το μικρό και 5,7 το μεγάλο από 5,5) ή αν αφήσει τις διαστάσεις ίδιες με του 6s, θα πρέπει να αλλάξει κατά πολύ (πρός το καλύτερο εννοείται) το design, την ποιότητα κατασκευής, και γενικότερα την ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Κατά πώς φαίνεται τίποτα από τα δύο δεν σκοπεύει να κάνει για το νέο iphone7-7s. Κανονική εξαπάτηση δηλαδή. Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούμε τελικά ευχάριστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.