Samsung Note 9: Νέα ενημέρωση ασφαλείας

Η Samsung κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση για το Galaxy Note 9, προσφέροντας έτσι την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας στη συσκευή. Η ενημερωμένη έκδοση του Galaxy Note 9 κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Ρωσία και συνοδεύεται από την έκδοση λογισμικού N960FPUS2CSB1.

Samsung Galaxy Note 9 αναβάθμιση, Samsung Note 9: Νέα ενημέρωση ασφαλείας

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χθεσινή ενημέρωση του Galaxy S9 δεν έχει ακόμη φθάσει σε περισσότερες από μία αγορές, μπορούμε να περιμένουμε μια παρόμοια καθυστέρηση και για το Galaxy Note 9.

Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι η Samsung μόλις κυκλοφόρησε και την ενημέρωση λογισμικού Android Pie για το Galaxy Note 8, οπότε η εταιρεία θα μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένη αυτή τη στιγμή, καθώς να μην ξεχνάμε πως έχει να προετοιμαστεί και για την παρουσίαση του Galaxy S10 σε λίγες μέρες.

Οι κάτοχοι του Samsung Note 9 μπορούν να λάβουν την νέα έκδοση από την επιλογή ρυθμίσεις->συσκευή->ενημέρωση λογισμικού. Καθώς μπορούν επίσης να κατεβάσουν τη νέα έκδοση, από τη ιστοσελίδα της Samsung στον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να συνδέσουν το κινητό τους και να την εγκαταστήσουν.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.