Μαϊμού – ρομπότ μας φέρνει μοναδικά πλάνα από τη ζωή των ιαπωνικών μακάκων

Η John Downer Productions ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μέρος της σειράς Spy Creatures, στο οποίο μία μαϊμού – ρομπότ εισβάλει στη ζωή των ιαπωνικών μακάκων για να δει από κοντά τη ζωή αυτών των πιθήκων.

Ο ιαπωνικός μακάκας είναι το μόνο είδος πιθήκου που μπορεί να ζει σε τόσο ψυχρές συνθήκες. Η μαϊμού – ρομπότ, με το όνομα Spy Macaque, δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση των συνηθειών του εν λόγω είδους μακάκων και μας δίνει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη ζωή τους, αλλά και από την τελετουργία που ακολουθούν κατά το μπάνιο στις θερμοπηγές.

, Μαϊμού – ρομπότ μας φέρνει μοναδικά πλάνα από τη ζωή των ιαπωνικών μακάκων

50 ρεαλιστικά Spy Creatures αναπτύσσονται από τους συντελεστές της σειράς ντοκιμαντέρ, ώστε να μας φέρουν αυτά τα μοναδικά στιγμιότυπα από τις ζωές διαφόρων ειδών που δε θα μπορούσε να καταγράψει απλά μία κάμερα. Μάλιστα, όχι μόνο έχουν δημιουργηθεί για να μοιάζουν, αλλά και να συμπεριφέρονται όπως τα εκάστοτε είδη, κάτι που κάνει ακόμα πιο αξιέπαινη την προσπάθεια της παραγωγής.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο pttl.gr
Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Spotify

Spotify: Kατηγορείται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων από μουσικούς εκδότες

H NMPA έστειλε επιστολή διακοπής στο Spotify, κατηγορώντας το ότι χρησιμοποιεί το περιεχόμενο των μελών της χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.

Business

Pure Storage: Πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων διαθέσιμη στην Ελλάδα

Συνεργασία της Pure Storage με την ASBIS για την παροχή σύγχρονης πλατφόρμας αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά.

Business

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe 2024

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της φετινής eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024.