Nothing Ear (stick) TWS: Επίσημα στις 26 Οκτωβρίου

nothing ear, Nothing Ear (stick) TWS: Επίσημα στις 26 Οκτωβρίου

Το πρώτο προϊόν της Nothing, πριν το Phone, ήταν ένα ζευγάρι ακουστικών TWS. Αυτό το μήνα, η εταιρεία επιστρέφει στα wearable με παρουσιάζοντας ένα νέο ζευγάρι ακουστικών TWS.

Το όνομά τους είναι Ear (stick) και η teaser καμπάνια ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό. Τώρα, η Nothing αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία που θα τα ανακοινώσει και αυτή είναι η 26η Οκτωβρίου.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι τα Ear (stick) είναι “εργονομικά διαμορφωμένα στα αυτιά σας”, προκειμένου να προσφέρουν “εξαιρετικό ήχο, τροφοδοτημένο από προσαρμοσμένη τεχνολογία ήχου”, όλα συσκευασμένα “σε μια μοναδικά συμπαγή θήκη”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Meta

Meta: Ετοιμάζει ακουστικά με κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη;

Οι εταιρείες φαίνεται να βρίσκονται σε μια κούρσα για να συμπεριλάβουν χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης όσο το δυνατόν περισσότερο στα προϊόντα τους.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Gear Apple

Apple Vision Pro: Θα κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ μετά το WWDC

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και ήταν άγνωστο πότε θα μπορούσε να φτάσει σε περισσότερες χώρες.

Gear

Ajax Systems: Τρια βραβεία Red Dot για τρία ξεχωριστά προϊόντα

Η Ajax Systems ανακοινώνει ότι τρια προϊόντα της έλαβαν Βραβείο Red Dot για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας.