OnePlus 12R: Με τεράστια μπαταρία 5.500mAh και LTPO 4.0 οθόνη

OnePlus 12R, OnePlus 12R: Με τεράστια μπαταρία 5.500mAh και LTPO 4.0 οθόνη

Η OnePlus συνεχίζει τα teaser για το επερχόμενο OnePlus 12R, που αναμένεται να φτάσει μαζί με το OnePlus 12, με μια ανάρτηση στο X από το προφίλ της στην Ινδία.

Εκεί, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη σχεδίαση του smartphone και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου. Αναφέρθηκε, μάλιστα στο OnePlus 12R ως “Smooth Beyond Belief”, δηλαδή με ομαλότερη λειτουργία από ότι θα μπορούσε κανείς να πιστέψει.

Αυτά τα τελευταία teaser αποκαλύπτουν ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη LTPO 4.0, η οποία είναι ικανή για ένα ευρύ φάσμα ρυθμών ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων των 72 Hz και 90 Hz.

Σύμφωνα με την OnePlus, το 12R έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τηλέφωνο. Είναι 5.500 mAh, δηλαδή περίπου 2% μεγαλύτερη από αυτή του OnePlus 12.

Ακόμα, πέρα από την τεχνολογία LTPO, η οθόνη του είναι μια μονάδα 6,78 ιντσών με προστασία Gorilla Glass Victus 2. Το τσιπ είναι το Snapdragon 8 Gen 2 του 2023, το οποίο συνδυάζεται με έως και 16 GB LPDDR5X RAM. Περιμένουμε το smartphone να είναι εξοπλισμένο μια κύρια κάμερα 50MP IMX890, μια ultrawide 8MP και μια macro 2MP, ενώ η φόρτιση πιθανότατα θα είναι 100W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΜ

Πολύ καλό φαίνεται μόνο που θα είναι σχετικά ασήκωτο με τέτοια μπαταρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.