Nuovo Trasporto Viaggiatori Italo, Η Ferrari που τρέχει πάνω σε ράγες

Δεν είναι όλες οι Ferrari πάνω σε τροχούς και τρέχουν άγριες και ελεύθερες στους δρόμους. Υπάρχουν και εκείνες που προκαλούν τις ίδιες συγκινήσεις αλλά τρέχουν πάνω σε ράγες. Το Ferrari τρένο δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα και αποτελεί την ιδέα του προέδρου της αυτοκινητοβιομηχανίας Luca Cordero di Montezemolo, ενώ το πρώτο από τα 25 μοναδικά τρένα έκανε το παρθενικό του ταξίδι από τη Ρώμη στο Μιλάνο την Παρασκευή.

Στο εσωτερικό των τρένων οι επιβάτες έχουν όλες τις καθιερωμένες τεχνολογικές ευκολίες στη διάθεσή τους, σαν να βρίσκονται σε αεροπλάνο, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 45 ευρώ για την οικονομική Smart θέση, ενώ 360 ευρώ κοστίζει το ταξίδι για τη θέση Club με τα ιδιωτικά κουπέ. Ο επιβάτης θα βλέπει ταινίες πρώτης προβολής, καθώς θα ταξιδεύει με ταχύτητα 360km/h, ενώ τόσο τα επίπεδα του θορύβου, όσο και εκείνα της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης θα είναι μειωμένα.

, Nuovo Trasporto Viaggiatori Italo, Η Ferrari που τρέχει πάνω σε ράγες

, Nuovo Trasporto Viaggiatori Italo, Η Ferrari που τρέχει πάνω σε ράγες

, Nuovo Trasporto Viaggiatori Italo, Η Ferrari που τρέχει πάνω σε ράγες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

360 € =360 km/h , τυχαίο; …δε νομίζω !

DiChatz0707

Για οσους κραζανε εδω https://techblog.gr/gadgets/lamborghini-urus-concept-suv-32221/ το τζιπ Λαμποργινι, ιδου το τρενο Φερραρι! 😛 Να περιμενουμε Αστον Μαρτιν υποβρυχιο λετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Gear Apple iPad Pro

Apple M4 chip: Με το ταχύτερο Νeural Engine που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Apple παρουσίασε επίσημα το τσιπ M4, το νεότερο σύστημά της σε τσιπ για τη σειρά iPad Pro 2024 που έρχεται με τον ταχύτερο Neural Engine.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.