Business

Γενική Ταχυδρομική: Θα δώσει 300 ευρώ μπόνους σε όλους τους εργαζόμενούς της

Η Γενική Ταχυδρομική θα δώσει 300 ευρώ μπόνους σε όλους τους εργαζόμενούς της σε όλα τα καταστήματα της σε δωροεπιταγές όπως μαθαίνουμε.

Συγκεκριμένα οι δωροεπιταγές θα αφορούν τα συγκεκριμένα ποσά και καταστήματα, 80€ Κωτσόβολο, 20€ funky Buddha, 20€ pharmacy295 και 30€ perfectoys. Τα υπόλοιπα 150 ευρώ θα δωθουν και πάλι με τη μορφή δωροεπιταγής για άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η απόφαση αυτή της Γενικής Ταχυδρομικής έρχεται σε συνέχεια της πολύ δύσκολης και πιεστικής κατάστασης που έχουν βρεθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες οι εργαζόμενοι της εταιρείας λόγω του τεράστιου όγκου παραδόσεων που έχουν να διαχειριστούν.

Τα προβλήματα με τις εταιρίες ταχυμεταφορών συνεχίζονται και μεγάλο ποσοστό παραδόσεων καθυστερούν υπερβολικά.

Ακούμε ότι για κάποιους η κατάσταση θεωρείται ότι έχει εξομαλυνθεί κάποιοι άλλοι συνεχίζουν τα παράπονα για παραγγελίες προϊόντων που ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια τους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί όσο τα φυσικά καταστήματα λιανικής παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Click Away μπορεί να δίνει κάποιες ανάσες όχι όμως όσες χρειάζεται το σύστημα για να επανέλθει γρήγορα σε μια κάποια «κανονικότητα».

Επεξεργάστηκε την 18 Δεκεμβρίου 2020 7:53

Σχόλια

    • εγω θα προτεινα να ειμαστε ανθρωποι πρωτα και να μην ειμαστε ζωα και να θεωρουμε οτι μονο εμεις υπαρχουμε...

      • Μια ζωή πίσω θα ήμαστε αν λέτε να μην τους πριζουμε, θα μπορούσαν Απ τη προηγούμενη καραντίνα να φτιάξουν τα λάθη τους και να πάρουν προσωπικό Απ τη στιγμή που και τα δικά τους κέρδη θα ανέβαιναν κ δεν το έκαναν, αλλά προτίμησαν να γεμίσουν τσέπες και να στραγγιξουν το ήδη υπάρχον προσωπικό, οπότε όχι δεν τους δικαιολογώ, εξαιτίας της απληστίας μερικων ημαστε εδώ που ήμαστε

    • Εντάξει οκ δεν είναι και σαν τους αλήτες των ΕΛΤΑ που όταν ρωτάς για το δέμα σου που είναι δήθεν σε διανομή 20 μέρες τώρα!!! Λένε αερολογιες και όταν θελήσεις να γίνουν πιο συγκεκριμένοι σου κλείνουν το chat σαν να σου λένε άι και γ@mισ@@...

      • Μήπως θα πρότεινες να σταυρώσουν και τούς εργαζόμενους;;; Ατομισμός- Ανθρωποφαγία- το δέμα μου να πάρω και οι άλλοι ας πεθάνουν, 21 αιώνα καλώς ήρθες

  • Έπρεπε να είχανε φροντίσει να προσλάβουν έκτακτο προσωπικό,μιας που ξέρανε απο το προηγούμενο lockdown τι θα συμβεί. Εμείς δεν πληρώνουμε κανονικά για την υπηρεσία που προσφέρουν? Ή μήπως είδατε να μειώνουν το κόστος της αποστολής? Μην τα θέλουν όλα δικά τους. Βέβαια πάντα οι εργαζόμενοι την πληρώνουν.Επισης κάτι διάβασα πως ο αποστολέας δικαιούται αποζημίωση 6 ευρώ για κάθε μέρα καθυστέρησης! Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει ή θα κάτι τέτοιο. Μήπως να κρατήσουν και μερικά χρήματα για τις αποζημιώσεις καλύτερα?

  • Σιγά τα λεφτά που θα δώαουν και μάλιστα σε δωροεπιταγές.Ένα χιλιάρικο στο χέρι έπρεπε να δώσουν στον καθένα.Φραγκορούφιανοι!!!

  • Αυτά δεν είναι λεφτά, μόνο και μόνο που δημοσιεύθηκε τέτοιο άρθρο είναι καθαρά για τα Clicks λόγου τίτλου...
    Παπατζιές στου εργαζομένου την πλάτη όλοι...

    • Σε πήραξε εσένα που θα πάρουν μπόνους οι εργαζόμενοι που έχουν φτύσει αίμα και άργησε το μπλουζάκι σου?Μνημόνια κορονοιος και περισσότερα μας αξίζουν παρτακιδες

  • Θετικό μεν, δεν θα πάρουν και 300€ στο χέρι δε... γιατί σε υποχρεώνει αυτά τα 300€ να τα ξοδέψεις σε 80€ Κωτσόβολο, 20€ funky Buddha, 20€ pharmacy295, 30€ perfectoys και 150 ευρώ σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα, και είμαι σίγουρος πως όλοι οι υπάλληλοι θα τα θέλανε να τα πάρουν στο χέρι για να καλύψουν ανάγκες που έχουν και όχι να ψωνίζουν με το ζόρι κάτι που δεν χρειάζονται μόνο και μόνο επειδή έχουν την δωροκάρτα και δεν θέλουν να πάει χαμένη...

  • Τα υπολοιπα 150 θα ειναι δωροεπιταγες σε μεγαλα σουπερ μαρκετ.τουλαχιστον ειναι μια κινηση που αλλοι εργοδοτες δεν θα την κανανε καν.Τουλαχιστον σε αυτο τους αξιζει συνχαρητηρια!!!

  • Αυτοί που δουλεύουν στην αποθήκη χτυπάνε 12 και 14 ώρες και οκ να πάρουν μπόνους έστω και σε μορφη δώροεπιταγής, από το τίποτα... Το αστείο είναι πως θα πάρουν ΚΑΙ οι οδηγοί/διανομεις που δουλεύουν κανονικα το ωράριο τους και πάνε ωραια και καλά σπίτι τους νορμαλ ώρες... Άρα αυτοί που κάνουν υπερωρίες... Κοροϊδα..; Και για το κατάστημα που γνωρίζω να ξέρετε έκανε προσλήψεις έκτακτες λόγω φόρτου. Μην κρίνετε αν δεν γνωρίζετε...

    • Οτι θες λες μου φενεται
      Δηλαδη εμενα που ειναι διανομεας και δουλευει 14ωρα+ ειναι αυτος που δε κουραζετε και ειναι ο αποθηκαριος??? σοβαρα μας μιλας τωρα??

  • Να διορθωθει ο τιτλος.
    Δινονται δωροεπιταγες αξιας 300 ευρω και οχι 300 ευρω.
    Αλλο τα μετρητα και αλλο οι δωροεπιταγες απο συνεργατες!!!

  • Η γενική ταχυδρομική (στα Χανιά τουλάχιστον) ήταν και είναι αθλια εταιρεία. Δεν πρόκειται για απάνθρωπη συμπεριφορά... Ως πελάτισσα, πληρώνω τα μεταφορικά μου για να παραλάβω το δέμα μου και ούτε το παραλαμβάνω ποτέ (έστω και με καθυστέρηση, ευτυχισμένη θα ήμουν, αλήθεια) και ούτε σηκώνουν ποτέ κανένα τηλέφωνο. Κι αν ποτέ επικοινωνήσω μαζί τους, μου λένε ψευδώς ότι ήρθαν και δε με βρήκαν, ενώ δεν ήρθαν ποτέ (το παραδέχονται αργότερα ότι δεν ήρθαν και είπαν ψέματα... πολύ γέλιο) και ότι πρέπει εγώ να πάω να το πάρω. Να πάω... δε λέω... αλλά να μου επιστρέψουν τα μεταφορικά στο χέρι. Επειδή οι υπάλληλοί τους κακοπληρώνονται ή τους τρέχουν, δε φταίω εγώ να χρεώνομαι μια υπηρεσία που δεν την λαμβάνω ποτέ. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με ανθρωπιά, αλλά με κοινή λογική.

  • Ας πληρώσουν τις υπερωρίες στους εργαζόμενους, που τους ζητάνε να δουλεύουν και μετά κάνουν το κορόιδο!!! Και γλυτώνουν το ΙΚΑ των υπερωριών και δεν δίνουν τα λεφτά για τις υπερωρίες!! Η συμπεριφορά τους δε στο πελάτη , απλά ανεπίτρεπτη.... Το χειρότερο courier , τουλάχιστον στη περιοχή της Τρίπολης όπου μένω!!!

  • Ασχολίαστο το ότι έδωσε σε όλους μπόνους με δωροεπιταγες καποιοι δε πηραν ΤΙΠΟΤΑ και σε ερώτηση "γιατι"? Η απάντηση ήταν δεν φταίμε εμείς αλλά οι αλλοι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.