H AMC Theaters δέχεται πλέον πληρωμές με bitcoin

, H AMC Theaters δέχεται πλέον πληρωμές με bitcoin

Τον περασμένο Αύγουστο, η AMC Theaters υποσχέθηκε ότι θα δέχεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα ως πληρωμή για εισιτήρια και τώρα έκανε την υπόσχεσή της πραγματικότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Adam Aron, είπε ότι η AMC Theaters δέχεται επίσης Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin για online αγορές και ότι πληρωμές μέσω Apple Pay, το Google Pay και το PayPal. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία θα προσθέσει στο σύστημα πληρωμών και το Dogecoin.

Αυτές οι καινούργιες επιλογές στον τρόπο πληρωμής ανοίγουν το δρόμο για ένα μέλλον όπου, βγαίνοντας από το σπίτι, δεν θα χρειάζεται κανείς το πορτοφόλι του αλλά θα πληρώνει τα πάντα από το κινητό του.

Αν και δεν είναι πολλές οι επιχειρήσεις παγκοσμίως που δέχονται bitcoin, η εξέλιξη αυτή αρχίζει και γίνεται τάση, δείχνοντας πως ολοένα και περισσότερες θα τα εντάσσουν στο σύστημα πληρωμών τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple Pay

Apple Pay Later: Διαθέσιμη η υπηρεσία “αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα”

H υπηρεσία Apple Pay Later γίνεται διαθέσιμη σε περιορισμένο κοινό στις ΗΠΑ, που θα μπορεί να δανείζεται χρήματα μέσω της εφαρμογής Wallet.

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.