MacBook Pro: Οι πωλήσεις ξεπερνούν τον ανταγωνισμό [Slice Intelligence]

Πριν από λίγες μέρες η Apple ανακοίνωσε τα νέα MacBook Pro. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η έλευση της Touch Bar και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Πολλοί κατέκριναν την Apple για τις αλλαγές που έκανε, αλλά και για το ότι τα χαρακτηριστικά δεν ανταγωνίζονται τους αντιπάλους της, δεδομένης και της ακριβής τιμής.

Η Apple έχει αποδείξει ότι ξέρει να πουλά, και το ίδιο φαίνεται πως γίνεται με τα MacBook Pro. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Slice Intelligence, τα MacBook φαίνεται να ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.

Βάσει των αριθμών, η Slice Intelligence αναφέρει ότι το MacBook Pro έχει αποφέρει περισσότερα έσοδα από κάθε άλλο laptop που πουλήθηκε το 2016. Στο παρακάτω γράφημα φαίνεται ότι μέσα σε 5 μέρες τα νέα MacBook Pro έκαναν σχεδόν πέντε φορές περισσότερες πωλήσεις σε σύγκριση με το Surface Book του 2015.

Επιπλέον, έκανε σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πωλήσεις από το ASUS Chromebook Flip, Dell Inspiron 2-in-1 και Lenovo Yoga 900. Τα MacBook Pro μάλλον ετοιμάζονται να ξεπεράσουν και το 12ιντσο Retina MacBook που διατίθεται από το 2015.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το κατά πόσο ισχύουν οι αριθμοί. Ωστόσο, η Apple επιβεβαίωσε ότι το MacBook Pro έχει τις περισσότερες online παραγγελίες από κάθε άλλο laptop που έχει κυκλοφορήσει. Επίσης, ακούστηκαν οι πληροφορίες ότι η Apple ανεβάζει τις παραγγελίες στους προμηθευτές της προκειμένου να ανταπεξέλθει στη ζήτηση.

Στο τέλος του τριμήνου θα μάθουμε τους αριθμούς πωλήσεων και θα δούμε πόσο καλά τα πήγε το νέο MacBook Pro.

Διαβάστε επίσης: Τι μας προβλημάτισε με τα νέα MacBook Pro εκτός απο την τιμή;

macbook pro sales, MacBook Pro: Οι πωλήσεις ξεπερνούν τον ανταγωνισμό [Slice Intelligence]

macbook pro sales, MacBook Pro: Οι πωλήσεις ξεπερνούν τον ανταγωνισμό [Slice Intelligence]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
edd

Πολύ ουσιαστικό γράφημα.

James

Η apple μας λέει τα προφανή, ότι το 5-6% της αγοράς αγοράζει μόνο από μία εταιρία. Περισσότερη εντύπωση μου έκαναν οι πωλήσεις των Dell XPS 13 και surface book. Στα τρίμηνα ξυρίζουν το γαμπρό.

Παναγιώτης

Πόσα τους έδωσε η Apple για να βγάλουν αυτά τα στατιστικά δεν μας το λένε… Γιατί ειναι εντελώς fake. απ την αλλη, οι αμερκανοι το αγόρασαν οποτε ίσως και να ισχυει…
εκεί βγάζουν τον τραμπ… το πανακριβο και αχρηστο λαπτοπ της απλ δεν θα αγορασουν;

Amanpia

Προφανώς κάπου αλλού λεφτά υπάρχουν.

Chris_BMW

Παναγιώτης@
https://www.youtube.com/shared?ci=42fwoYKT5HI
Να γιατι φίλε μου.. Το software κάνει όλη τη δουλειά …Κ παρακαλώ πολυ όσοι δεν έχετε ιδέα απο Mac να μην σχολιάζετε σε τεχνολογικό σάιτ ..

james

Εγω προσωπικα νιωθω την αναγκη να ζητησω συγνωμη απο τον Chris_BMW που σχολιασα σε τεχνολογικο σαϊτ και ειπα κακη κουβεντα για τα μακ. Τεραστιο λαθος μου, δε θα ξανασυμβει, το υποσχομαι :p

Manolis

@Chris_BMW λοιπόν είδα το βίντεο… Εντελώς άκυρο για τους λόγους: 1)Πόσοι από εμάς χρησιμοποιούν το Adobe Premier; Που και πάλι ο τύπος λέει και μας δείχνει ότι το Dell ήταν γρηγορότερο. Εντάξει πετάει μετά 3 βίντεο και τρώει κόλλημα το Dell, σίγουρα το προσπάθησε πολύ, δε πιστεύω να το πέτυχε να κολλήσει με τη μία, και γιατί να κολλήσει στο Mac των 16GB ΡΑΜ;;;; Ρώτα τριγύρω πόσοι έχουν εγκαταστημένο το PR, αμφιβάλω αν μαζέψεις 5 άτομα στα 100. 2)Είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (και λεπτότερο) από το Dell αλλά λέει “όχι,το προτιμώ επειδή μου αρέσει”, ΑΡΑ προσωπική άποψη. 3)850 λίρες το Dell 1700 λίρες το Mac.. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;;; Περίπου ίδια δύναμη (με εξαίρεση διπλάσια μνήμη το MAC), αξίζει αυτή τη διαφορά;;; ας πάρει δύο DELL και ας έχει το ένα σαν δίσκο κοπής λαχανικών στη κουζίνα!!! 4)ΔΕΝ ασχολήθηκε με τις θύρες του νέου MAC, ναι αυτές τις πολλές που έχει!!!! χαχαχα!!!! 5)ΓΕΝΙΚΑ λέει τη γνώμη του και καλά κάνει ο τύπος, youtuber είναι έτσι βγάζει λεφτά, αλλά τον κακίζω που στηρίζει τη γνώμη του σε υπερβολικά προσωπική άποψη!!! Από Macbook Pro σου γράφω, 2012 μοντέλο και το νιώθω ανώτερο από τα πανάκριβα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα… ειδικά αυτό με… Συνέχεια »

Chris_BMW

James@ Εγώ σπο την άλλη θεωρώ μάλλον χάσιμο χρόνου να απαντάω σε μηδενιστές που επειδή έχουν εμπάθεια με μια εταιρεία πετάνε ξανά λέω σε τεχνολογικό σάιτ ατάκες του τύπου “άχρηστο κ πανάκριβο laptop “Κ ενω συνομιλητής τους παραθέτει συγκριτικό με άλλο laptop άλλης εταιρείας -με πολυ καλύτερα specs στα χαρτιά-να εκτελέσουν δυο διαφορετικές εργασίες και το “άχρηστο”μηχάνημα της Apple απλα ξεφτιλίζει το άλλο σε ταχύτητα εκτέλεσης αυτοί το μονο που μου δίνουν ως απάντηση ειναι άλλο ένα ειρωνικό σχόλιο το οποιο επιβεβαιώνει την παλιά λαϊκή παροιμία “όσα δεν φτάνει η αλεπού ” Καλο βράδυ

james

Chris_BMW χασιμο χρονου, αλλα ταυτοχρονα εισαι λαλιστατος. Καλο βραδυ και παλι συγνωμη ε;

Παναγιώτης

@Chris_BMW θα σε παρακαλούσα να κάνεις το ίδιο… όταν είσαι άσχετος και ΜΗ αντικειμενικός (δηλ. κολημμένος)
έχω iMac(hackintosh, σιγά μην δώσω 2000 για μια βλακεία OS) οπότε χαλάρωσε. το οτι το εχω δεν σημαίνει οτι το θεωρώ και καλο μηχανημα. ένα χάλι είναι αλλά έχε χάρη που μου χρειάζεται για τον προγραμματισμό σε iOS. γι αυτό αν δεν ξέρεις τον άλλον καλύτερα να μην “ανοιγεσαι” πολυ.

Chris_BMW

Manolis@ 8 GB έχει το MacBook.Δεν ειναι το 15ιντζο.Κ όχι φίλε μου επειδή έχουμε δημοκρατία δεν μπορει ο καθένας να λέει το μακρύ του κ το κοντό του χωρίς να έχει ακουμπισει το εν λόγο μηχάνημα επειδή κάπου το είδε ή κάποιος τούτο είπε. Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση .Καλα αυτό το τελευταίο δε που όλοι είστε κάτοχοι του με ξεπερνάει για να μην πω τίποτα αλλο

Chris_BMW

Παναγοωτης@ ” Αλλα θα μου πεις Αμερική ειναι εκει βγάλανε τον Τραμ πρόεδρο το πανάκριβο κ άχρηστο laptop της Apple δεν θα αγόραζαν ” Να μια τεκμηριωμένη κ πανω απο ολα αντικειμενική άποψη απο έναν προγραμματιστή iOS !!! 😂😂😂Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ! Άντε γεια

Nickolas

@Chris_Bmw
Στο βιντεο που παρεθεσες που ακριβως φαινεται η υπεροχή του software στο Mac; Αν εννοείς τη στιγμή που δείχνει το Dell να κρασαρει, οπως παραδεχεται και ο ιδιος το 4K video editing δεν ειναι κατι που ειναι φτιαγμενο να κανει το συγκεκριμμενο μηχανημα και παρα το γεγονος οτι εχει πιο νεο επεξεργαστη, το Macbook εχει πιο ισχυρο επεξεργαστη και τη διπλασια Ram οποτε συγκριση σε αυτο το κομματι δεν μπορει να γινει.

legend

@Chris_Bmw
καλο σου κανει, να κρατας το μηλαρακι στο κυριακατικο τραπεζι με την πεθερα.
καλο δεν σου κανει να εθελοτυφλεις.
φιλικα παντα
ολο πληρωμενες ερευνες και αηδιες κατηντησε αυτη η εταιρεια.

Μανώλης

@Chris_BMW https://s16.postimg.org/4b9dygv9x/PICT0240.jpg

Πάρε ένα Mac κι εσύ και μετά κρίνεις 😉

Manolis

@Chris_BMW επίσης, για το βίντεο που παρέθεσες δε μιλάμε εδώ; Για πήγαινε στο 3:42 δες τη μνήμη έχει το Mac και γράψε εδώ τι είδες… Αν το έχεις δει το βίντεο δηλαδή, μπορεί να το έβαλες και τυχαία…

Manolis

[Techblog βάλε edit!!!]

@Chris_BMW επειδή είναι link και δε φαίνεται εδώ για πήγαινε σε αυτή την εικόνα:

s16.posting.org/ 4b9dygv9x / Pict0240.jpg (προφανώς δε βάζεις κενό ανάμεσα στα /) και μετά σε ξεπερνάει ότι θέλεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.