Microsoft: Τι ανακοινώνει στις 26 Οκτωβρίου;

Η microsoft ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για press event που θα πραγματοποιήσει στις 26 Οκτωβρίου στη Ν. Υόρκη. Στην πρόσκληση γράφει “Please join us to see what’s next for Windows 10″, χωρίς να μας δίνει κάποια ένδειξη.

Ωστόσο, οι φήμες ότι θα πραγματοποιήσει press event μέσα στον Οκτώβριο, υπήρχαν εδώ και καιρό και έλεγαν ότι θα κάνει ανακοινώσεις που αφορούν στο hardware.

Λογικά δεν περιμένουμε να δούμε κάποιο Windows smartphone ή wearable, αλλά Surface-branded hardware. Οι φήμες λένε ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα νέο Surface all-in-one (AIO Surface PC) που έχει ακουστεί ως ο αντίπαλος του iMac,. Υπενθυμίζουμε ότι από την αμερικάνική FCC πέρασαν πρόσφατα για πιστοποίηση τα Surface Keyboard και Surface Mouse.

Για όσους περιμένουν να δουν το πολυσυζητημένο Surface Phone, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς η ανακοίνωση δεν αναμένεται να γίνει πριν το 2017, ωστόσο δεν αποκλείουμε τίποτα.

microsoft event, Microsoft: Τι ανακοινώνει στις 26 Οκτωβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim

Βάλτε την εικόνα στον καθρέφτη.

VasiliS7Edge

!tseb eht tfosorciM

dimitris

θα παει ξερω εγω κοσμος εκει θα βγει ο διευθυντης της μικροσοφτ και θα πει hello.. whats new for windows??nothing we close mobile part, we dont make improvements we suck, our financial got worse bye thats all thank you THE END ….πλακα κανω απλα της αξιζει λιγο κοροιδεμα οπωσ κανει αυτη τουσ πελατεσ της..(lumia εχω)

Πέτρος Π

Κι όμως, η Microsoft είναι αυτή που έχει σεβαστεί περισσότερο τους πελάτες της από όλους τους υπόλοιπους… Σκεφτείτε ότι υπάρχουν κινητά της Nokia τετραετίας (πχ 920, 820) τα οποία τρέχουν τα 10άρια σαν καινούργια, χωρίς ίχνος lag… Αυτά φαντάζουν απίστευτα σε χρήστες IPhone και Android.. Γι’αυτό καλό το δούλεμα από όσους δεν έχουν ιδέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή!

dimitris

λοιπον φιλε ειχα ανδροιδ εχω λουμια 730 και τωρα πηρα iphone 4s με ιοσ 9 παρακαλω…τρεχει σα το λουμια απο ταχυτητα και εχει πιο πολλες εφαρμογες απο w10..κινητο 2011 οποτε ας χρησιμοποιησουν καποιοι και αλλες συσκευες και μετα να σχολιασουν περι γνωσεων…

dimitris

Α και το σεβομαι τον πελατη μου δεν περιλαμβανει ημερομινια αναβαθμισης ανοιξη και γινεται στο ακυρο τελος καλοκαιριου χωρις να ενημερωνω το τι γινεται και να μενουν οι πελατες στο σκοταδι….

Panais

Όπως και να το γράψει ʇɟosoɹɔᴉW ή Microsoft, το store της γίνεται όλο και πιο χάλια.

Ιωάννης jb

dimitris.. Είσαι σοβαρός παιδάκι μου συγκρίνεις το 4s με το 730…;;;;
Δεν υπάρχει κανένας τομέας στον οποίο να υπερτερεί το 4s πλυν του store…
Αλλά τι να τις κάνεις τις πολλές επιλογές στο store όταν η συσκευή σέρνεται κ με κάθε προσθήκη εφαρμογής σέρνεται ακόμα περισσότερο…
Χρησιμοποίησε εσύ πρώτα κ καμιά άλλη συσκευή να δεις πως είναι τα πράγματα κ μετά έλα κ μίλα…. Όχι να μας παραθέτεις σύγκριση με τηλ τα οποία είναι μέρα με νύχτα!

dimitris

δεν θα κρινω την ανικανοτητα σου να διαβαζεις σχολια γιατι αν διαβαζες προσεχτικα το παραπανω σχολιο μου θα εβλεπες τι εννοουσα…λοιπον συγκρινα το 4ς με το 730 που ΚΑΙ τα 2 τα εχω ΜΟΝΟ στην ΤΑΧΥΤΗΤΑ η οποια ειναι σχεδον η ιδιαα ακομα και με ιος 9 στο μηλο..πηρα το 4ς για να το κανω jb και να το παω στο ιοσ 6 με το οποιο θα ηταν πολυ πιο γριγορο απο το 730 σιγουρα αλλα ειδα οτι με καποια κολπακια μπορεις να ελαφρυνεις το iphone και να παει αξιοπρεπως στο ιος 9….και σιγα δεν συγκρινα το σαμυ σ7 με το nokia 3310!!!οσον αφορα το αν εχω χρησιμοποιησει αλλη συσκευη ξανα γυρναω στην ανικανοτητα σου του να διαβαζεις…οποτε μαλλον εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει τιποτα και ασε αυτουσ π ξερουν κατι παραπανς να σχολιασουν αυτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.