Ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; [Poll]

Εταιρεία ταχυμεταφορών, Ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο. Σε κάθε περιοχή τις Ελλάδας βλέπουμε να υπάρχει άλλη εταιρεία που έχουν σε μεγαλύτερη εκτίμηση, οπότε θέλουμε να δούμε ποια εταιρεία έχετε και σε ποια περιοχή ως την καλύτερη.

Επίσης, θα θέλαμε να μείνουμε στις φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή προ-καραντίνας. Ο λόγος είναι ότι ήδη έχουμε μάθει ότι η Γενική Ταχυδρομική γονάτισε πριν μέρες, η ACS ετοιμάζεται να βγει νοκ άουτ τώρα, αλλά και η SpeedEx έχει φανερά προβλήματα. Οπότε, αυτή την περίοδο θεωρούμε πως όλες οι ταχυμεταφορές αναφέρουν προβλήματα.

Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή τη στιγμή στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) είναι εγγεγραμμένες περισσότερες από 500 εταιρείες courier και ως εκ τούτου δεν μπορέσαμε να τις συμπεριλάβουμε όλες. Φυσικά αν έχετε κάποια άλλη ως καλύτερη, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια, ώστε να την μάθουμε και οι υπόλοιποι.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποια εταιρεία ταχυμεταφορών εμπιστεύεστε περισσότερο; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”18″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
silentb0b

ΕΛΤΑ Courier
Δεν μου έχει κάνει ποτέ λάθος σε παράδοση.
Γιατί……….δεν κατάφερε να μου κάνει καμία παράδοση.
Ακόμη περιμένω πράγματα από το πρώτο lockdown.

Μάκης

”Γενική Ταχυδρομική”

Γιατί πολύ απλά (τουλάχιστον στην πόλη μου δλδ) είναι ταχύτατη, και πολύ προσεκτική κατά την μεταφορά παραδώσει!!

demi

αυτη την στιγμή προφανώς και καμια

Σάκης

Υπάρχουν και τα ΕΛΤΑ. Οι 20 φάκελοι που έστειλα με ιχνηλάτηση, από Καβάλα, έφθασαν στον προορισμό τους την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα. Άψογοι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Elta courier και μετα την καραντινα πρεπει να τιμωρηθουν, κανενας και καμια τιποτα απο εκει, να κλεισουν. Ετσι θα μπει μυαλο. Ενας μηνας και ακομα περιμενω,,,, Οκ υπαρχει προβλημα πειτε σε 10 μερες καντε υπομονη, εχουν κατεβασει τα τηλεφωνα, σε ε-μαιλ δεν απαντανε. Ολοι ανεργοι εκει μεσα

Ovelix

Καμία από τις ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex, Γενική Ταχυδρομική, που είναι στην πόλη μου. Από τα ΕΛΤΑ Courier ψάχνεσαι να βρεις το δέμα σου, δεν ξέρουν αν ήρθε κλπ, από την ACS μια φορά να μου φέρουν δέμα και να μην με πάρουν τηλέφωνο να πάω να το πάρω εγώ δεν το έχει κάνει άσε που έχει αφήσει φάκελο μου σε γειτονικό σπίτι. Από Speedex ο υπεύθυνος στην πόλη μου του έλεγες καλημέρα και σε έβριζε και αν του ζητούσες κάτι ιδιαίτερο πχ πως θες να πάει γρήγορα ή αν ήρθε κάποιο δέμα τσακώνονταν μαζί σου, μια φορά είχα στείλει κάτι ως πώληση με αντικαταβολή και τα 32€ που τα έδωσαν μετά από 2 μήνες και αυτό με το ζόρι. Και από την Γενική Ταχυδρομική μου έχει χάσει δέμα 2 κιλών για το οποίο ουδέποτε με αποζημείωσε για το περιεχόμενο του. Και όλα αυτά πολύ πολύ πριν την πανδημία και κατά την διάρκεια που εργαζόμουν σε μια εταιρία και είχα 2-3 δέματα την εβδομάδα με παραγγελίες ηλεκτρονικών ανταλλακτικών.

Nick

Όλες είναι παρ’τη μία χτύπα την άλλη.Η χειρότερη δε, είναι η ACS στην οποία την έχουν δει αλλιώς.Περιμένουν από σένα να πας να πάρεις το δέμα από κει.Πριν την δεύτερη καραντίνα στα όρια του επαγγελματισμού έπαιζε η Speedex αλλά και η UPS καλή είναι.Όλες οι άλλες…

Κώστας Βλαχάκης

Οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις των εταιρειών ταχυμεταφορών

https://techblog.gr/b2b/oi-katanalotes-dikaioyntai-apozimiosi-gia-tis-aparadektes-kathysteriseis-ton-etaireion-tachymetaforon/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.