Συμφωνία Sony και Barco για οθόνες LED

Οι Sony Professional Solutions Europe και Barco ανακοίνωσαν πρόσφατα μια συμφωνία, η οποία θα επιτρέψει στη Sony να προσφέρει στους πελάτες της: οθόνες LED, περιμετρικούς πίνακες προβολής και άλλες δημιουργικές λύσεις LED της Barco, ως μέρος των λύσεων της για τους τομείς λιανικής πώλησης, μεταφορών και μεγάλων χώρων εκδηλώσεων.

Ο τομέας Retail, Transport and Venues της Sony έχει συνεργαστεί με πελάτες υψηλού προφίλ, όπως το Arsenal Football Club, η FC Porto, η Γαλλική La Poste και το World Duty Free, Heathrow Terminal 5 προσφέροντας end-to-end οπτικοακουστικές λύσεις. Εκτός από το χαρτοφυλάκιο συστημάτων, στα οποία περιλαμβάνονται δίκτυα video πολυμέσων, λύσεις ψηφιακής προβολής (digital signage) και ευφυείς εφαρμογές ασφάλειας και παρακολούθησης πελατών, ο τομέας Retail, Transport and Venues της Sony προσφέρει, επίσης, μια γκάμα υπηρεσιών, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδίαση, ολοκλήρωση συστημάτων, εκπαίδευση και υποστήριξη, μέσω του τομέα Sony Professional Solutions.

Η Barco αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες απεικόνισης και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα των οθονών LED παγκοσμίως. Με εμπειρία περισσότερων από δέκα ετών στην παροχή λύσεων μεγάλων οθονών LED στους τομείς του αθλητισμού και των Out of Home Media (OHM) και με πάνω από είκοσι χρόνια πείρα στη σχεδίαση και την παραγωγή συγκεκριμένων λύσεων απεικόνισης για την αγορά των μεταδόσεων, η Barco συνδυάζει την ηγετική της θέση στην τεχνολογία με την πλούσια εμπειρία της στην αγορά. Ο εντυπωσιακός κατάλογος πελατών της Barco περιλαμβάνει το Dubai Mall, την FC Porto, το Croke Park (Δουβλίνο), το στάδιο Wembley (Λονδίνο) και το στάδιο της Σαγκάης. Από μεγάλου μεγέθους εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες LED ως επιφάνειες προβολής και πίνακες αποτελεσμάτων, οι οθόνες της Barco μπορούν να κατασκευαστούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών, τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στον τομέα ΟΗΜ.

Δείτε επίσης:
> Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο V23 της Bang & Olufsen
> Βελτιώστε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας
> Αλλαγή πορείας από την Microsoft

Επεξεργάστηκε την 11 Δεκεμβρίου 2007 12:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.