Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία»

Οι εταιρείες της DSGi South East Europe, Κωτσόβολος και Electro World, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”, παρουσίασαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου DSGi στην Ελλάδα και ανακοίνωσαν και την ευρύτερη συνεργασία των δύο οργανισμών, η έναρξη της οποίας σηματοδοτήθηκε από τη δενδροφύτευση που πραγματοποίηθηκε στην Πεντέλη.

Στόχοι του προγράμματος είναι:
– Η βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των τοπικών κοινωνιών μέσω της παροχής ηλεκτρικού / ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προγραμμάτων εκπαίδευσης.
– Η συμβολή στην επίλυση προβλημάτων εθνικού ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία» προβλέπει δύο τρόπους προσφοράς. Συγκεκριμένα, η κοινωνική προσφορά του Ομίλου πραγματοποιείται μέσω:

– Των τοπικών καταστημάτων Κωτσόβολος.
– Εργαζομένων του Ομίλου.

Η συνεισφορά του Ομίλου και των εργαζομένων από την έναρξη του προγράμματος συνοψίζεται στα παρακάτω:
– Προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών, απαραίτητων για τη λειτουργία των ιδρυμάτων.
– Οργάνωση & υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων από εξειδικευμένους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.
– Εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Με το βλέμμα στην Κοινωνία» ο Όμιλος DSGi, συνεργάζεται με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Η συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ξεκίνησε με τη χορηγία laptop και οθόνων που θα χρησιμοποιηθούν από επιστημονική ομάδα της ΜΚΟ και διευκολύνουν την υλοποίηση καινοτόμου ερευνητικού προγράμματος.

Η συνέχεια της συνεργασίας με τη ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, περιλαμβάνει ενέργεια δενδροφύτευσης στην περιοχή της Πεντέλης. Με εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, στελέχη του ομίλου και στελέχη της ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η ενέργεια της δενδροφύτευσης σε περιοχή της Πεντέλης που είχε πληγεί από τις πυρκαγιές 3 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Η φροντίδα των δέντρων θα συνεχιστεί για τα επόμενα 3 χρόνια από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με την υποστήριξη της DSGi South East Europe. Η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες δράσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Δείτε επίσης:
> Κάνε την φωτογραφική σου μηχανή… ασύρματη
> Νόμιμες κόπιες Blu-ray και HD DVD
> Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray

Επεξεργάστηκε την 10 Δεκεμβρίου 2007 21:53

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.