Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε 20 voucher για το F-BOX1 application

H Cosmote μας παραχώρησε 20 voucher με κωδικούς για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής F-BOX1 και να δημιουργήσετε το Facebook Fan Page των ονείρων σας. Το εν λόγο Facebook application δεν πωλείται στα καταστήματα και μπορείτε να το αποκτήσετε είτε αγοράζοντας κάποιο smartphone από τα καταστήματα Germanos είτε δωρεάν μέσα από το διαγωνισμό του Techblog!

update: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 13:58. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ανέδειξε τους 20 τυχερούς. Το βίντεο με την κλήρωσης έχει ανέβει στο Fan Page του Techblog εδώ. Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί στο email τους. Σας ευχαριστώ όλους.

update: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 23:35. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα και οι 20 νικητές να ενημερωθούν με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Επισήμανση: Το F-BOX1 προορίζεται μόνο για τη δημιουργία Facebook Fan Page και όχι για το προσωπικό σας προφίλ. Οπότε αν δεν έχετε κάποιο Fan Page παρακαλώ μη λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ώστε να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες σε όσους το χρειάζονται πραγματικά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να κάνετε απλά like στο Fan Page του Techblog εδώ.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και οι είκοσι (20) νικητές (ένα voucher-κωδικός o κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog.
Οι νικητές θα λάβουν τους κωδικούς των voucher μέσω email.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Μάθετε περισσότερα για το F-BOX1 application εδώ.

Επεξεργάστηκε την 17 Νοεμβρίου 2011 17:04

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.