Cars

GIMS Qatar 2023: Το Απόλυτο Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Αριστείας στη Ντόχα

Το Κατάρ ετοιμάζεται να “ηλεκτρίσει” την αυτοκινητοβιομηχανία με την πρεμιέρα του GIMS Qatar ως μέρος μιας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ του Qatar Tourism και της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS).

Η έκθεση που ξεκινά από τις 5 έως τις 14 Οκτωβρίου με φόντο το εντυπωσιακό εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Ντόχα (DECC) με εμβαδόν 10.000 m2, θα δώσει στο επίκεντρο 31 εμβληματικές μάρκες αυτοκινήτων, ανάμεσά τους οι TOYOTA, LEXUS, NISSAN, KIA, PORSCHE, VOLKSWAGEN, AUDI, LAMBORGHINI, MERCEDES-BENZ, LUCID, JAGUAR, BMW, MINI, McLaren, LYNK & CO, CHERY, καινοτομίες από τη βιομηχανία αυτοκινήτου και πάνω από 10 παγκόσμιες πρεμιέρες!

GIMS Qatar 2023: Σχετικά με την Εκδήλωση
Διάρκεια εκδήλωσης: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου έως Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
Media Day: Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023
Δημόσια εγκαίνια: Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Το GIMS Qatar θα διεξάγεται μία φορά κάθε δύο χρόνια, ταυτόχρονα με την Formula 1 Qatar Airways Qatar Γκραν Πρι. Το Φεστιβάλ αυτοκινήτου GIMS Qatar 2023 στοχεύει να φιλοξενήσει πάνω από 200.000 επισκέπτες και 1.000 διαπιστευμένα μέσα, ανάμεσά τους θα είναι και τα Autonomous.gr και Techblog.gr.

Το Κατάρ έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στη Μέση Ανατολή και το πέμπτο υψηλότερο στον κόσμο (ΔΝΤ, 2022). Δεδομένης της συνεχιζόμενης θετικής προοπτικής για την οικονομία, η αγορά αυτοκινήτου είναι επίσης γνωστό ότι είναι πολύ δυναμική και αναπτυσσόμενη. Το Κατάρ είναι γνωστό ως κόμβος καταναλωτών πολυτελείας στη Μέση Ανατολή. Το Εθνικό Όραμα 2030 του Κατάρ ενθαρρύνει τις επενδύσεις σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και επιδιώκει να αυξήσει το αριθμός σταθμών ηλεκτρονικής φόρτισης στη χώρα.

Instagram
Username: @gimsswiss

Facebook
Page: @genevamotorshowofficial

Twitter (X)
Handle: @gvamotorshowoff

YouTube
Channel: Geneva International Motor Show

LinkedIn
Company: Geneva International Motor Show

Επεξεργάστηκε την 30 Σεπτεμβρίου 2023 16:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.