Dell Studio XPS με Intel Core i7

Διαθέσιμος πλέον και στην Ελλάδα ο επιτραπέζιος Studio XPS μπορεί να παραμετροποιηθεί με μια ποικιλία συμπληρωματικών στοιχείων υψηλών επιδόσεων. Ενθουσιώδεις φίλοι της τεχνολογίας θα εκτιμήσουν ότι ο επιτραπέζιος Studio XPS με τον επεξεργαστή Core i7 παρέχει μέχρι 44% ταχύτερη επεξεργασία και κωδικοποίηση video, σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές όπως η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και φωτογραφιών.

Ο επιτραπέζιος Dell Studio XPS περιλαμβάνει έκδοση 64-bit των Microsoft Windows Vista και μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως μέχρι 12GB μνήμη DDR3 τριών καναλιών, που μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και εφαρμογές απαιτητικές σε μνήμη, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και video.

Πληθώρα θυρών στον επιτραπέζιο Studio XPS διευκολύνουν τη σύνδεση επιπρόσθετων συσκευών και περιφερειακών: Οκτώ USB 2.0 (τέσσερις μπροστά, τέσσερις στο πίσω μέρος), δύο IEEE 1394 (4-pin μπροστά, 6-pin στο πίσω μέρος), θύρα μικροφώνου/είσοδος line-in (πίσω και μπροστά), ενσωματωμένη ηχητική υποστήριξη 7.1, S/PDIF, eSata (στο πίσω μέρος).

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.