Sony Handycam HDR-XR520, Βιντεοκάμερα με GPS

Η Sony HDR-XR520 έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει 101 ώρες βίντεο HD στον τεράστιας χωρητικότητας σκληρό δίσκο της των 240GB. Αυτό σημαίνει δύο ώρες εγγραφής κάθε Σαββατοκύριακο, χωρίς να χρειαστεί να σβήσετε τίποτα από τον σκληρό δίσκο της για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν θέλετε να έχετε στ’ αλήθεια την αίσθηση του που βρίσκεστε, η αυτόματη γεωαναφορά μέσω συστήματος GPS εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μοντέλο Handycam.

Η Sony XR520 περιλαμβάνει και έναν ευαίσθητο εσωτερικό δέκτη GPS, ο οποίος λαμβάνει τις συντεταγμένες της θέσης σας οπουδήποτε στον πλανήτη, αρκεί να υπάρχει δορυφορική κάλυψη. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες αντιστοιχίζονται αυτόματα σε δεδομένα τοποθεσιών, ενώ εσείς ταξιδεύετε. Μετά τις λήψεις η λειτουργία Map Index εμφανίζει το μέρος που τραβήχτηκε το κάθε κλιπ με την μορφή πινέζας επάνω σε χάρτη, στην οθόνη LCD. Απλά αγγίξτε το εικονίδιο του κλιπ που εμφανίζεται παράλληλα στην οθόνη του χάρτη και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αναμνήσεις. Μπορείτε να απολαύσετε αυτή την λειτουργία και στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας online χάρτες και το παρεχόμενο λογισμικό Picture Motion Browser.

Το κορυφαίο μοντέλο Sony XR520 είναι πλέον εφοδιασμένο και με έναν υπερ-ευαίσθητο αισθητήρα CMOS, τον Exmor R. Αυτός ο πρωτοποριακός αισθητήρας αυξάνει την ευαισθησία σχεδόν στο διπλάσιο συγκρινόμενος με τα συμβατικά μοντέλα. Εκτός αυτού μειώνει αισθητά τον ψηφιακό θόρυβο και διασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα, ακόμη και αν η λήψη σας έχει γίνει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το ντεμπούτο του κάνει και ο νέος υψηλής ποιότητας φακός G Lens της Sony, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με την αναλυτική ικανότητα του αισθητήρα Exmor R.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2009 21:31

Σχόλια

  • Πρέπει να είναι το κάτι άλλο αυτή η κάμερα!!! Από τιμή δεν ξέρω τι γίνεται! Και αν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα θα έχει ελληνικό μενού?

  • Κώστα, η Sony HDR-XR520 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής 1500 ευρώ (με ΦΠΑ) και θα έχει ελληνικό μενού.

    Αυτή η τιμή είναι που δίνει η Sony, στα καταστήματα θα την βρεις πιο φτηνά.

  • Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα είμαι με πυρετό και πονόλαιμο και με συνάχι. Όλα τα κακά μαζί! Θα περάσουν όμως , πού θα πάνε? Καλημέρα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.