Microsoft Surface Studio: Οι αποστολές καθυστερούν για αρχές 2017

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε Apple και Microsoft ήρθαν να εντυπωσιάσουν με τις ανακοινώσεις τους. Μεταξύ άλλων, η Microsoft ανακοίνωσε το Surface Studio PC ένα εντυπωσιακό all-in-one desktop, που έρχεται να ανταγωνιστεί τα iMac.

Σίγουρα το Microsoft Surface Studio τράβηξε πολλά βλέμματα, όμως λόγω της τιμής του, θα είναι συγκεκριμένοι αυτοί που θα το πάρουν. Η Microsoft ανακοίνωσε μάλιστα πως θα το κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες μέσα στις γιορτές για όσους έχουν κάνει προ-παραγγελίες. Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι όσοι δεν έκαναν έγκαιρα τις παραγγελίες τους, θα πρέπει να περιμένουν τις αποστολές αρχές 2017, αντί για τις γιορτές.

Οι χρήστες που παραγγέλνουν τώρα το Microsoft Surface Studio ενημερώνονται ότι θα τις παραλάβουν αρχές 2017. Η Microsoft προς το παρόν δεν έχει ενημερώσει πόση θα είναι η καθυστέρηση, μέρες ή εβδομάδες.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Surface Studio ειπώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει από 15 Δεκεμβρίου για όσους το έχουν παραγγείλει. Επομένως, όσοι το παρήγγειλαν πρώτοι, φαίνεται να είναι και οι πιο τυχεροί και να τα παραλάβουν στην ώρα τους.

Το Microsoft Surface Studio ξεκινά με τιμή από 2999 δολάρια (φτάνει έως 4199 δολ.) για το βασικό μοντέλο με επεξεργαστή Core i5, 8GB RAM και 1TB χωρητικότητα. Όσοι κάνουν προ-παραγγελίες θα λάβουν δώρο ένα Surface Dial αξεσουάρ, η τιμή του οποίου κανονικά είναι 99.99 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Microsoft Surface Studio PC: Επίσημα το πρώτο της all-in-one desktop

microsoft surface studio shipments, Microsoft Surface Studio: Οι αποστολές καθυστερούν για αρχές 2017
microsoft surface studio shipments, Microsoft Surface Studio: Οι αποστολές καθυστερούν για αρχές 2017

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Ήταν διαθέσιμο σε λίγα κομμάτια (limited quantities) για προπαραγγελία (preorder) με παράδοση στις 15 Δεκεμβρίου. Σε αυτούς που θα το παράγγελναν έδειναν δώρο το Surface Dial ($99).
Προφανώς και ξεπούλησε (out of stock), οπότε όλες οι νέες παραγγελίες θα σταλούν από το νέο έτος.

That’s life. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Δεν καθυστέρησε κάτι…

_Junkermann

Σταυρος Χρι

Ναι όντως έτσι είναι ! Ξεπούλησε μέσα σε λίγες μέρες , και τώρα είναι out of stock, το διάβασα και εγώ ! Καμία σχέση με καθυστερήσεις ή κάτι τέτοιο….
Πφφ κορυφή το μηχάνημα ! Άλλά δύστηχώς δεν είναι για τις τσέπες των περισσότερων από εμάς !
🙁

Giannis

Ξεκινάει από 3.000$ με 8gb ram και επεξεργαστη i5? Μάλιστα…..

Παναγιώτης Κουνδής

@Giannis 6ης γενιάς i5 δε νομίζω να μπορέσεις να τον φτάσεις στα άκρα..

Junkermann

Δεν πληρώνεις τρία χιλιάρικα για τα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν είναι και τόσο τραγικά.
Πληρώνεις της οθόνη (28 ίντσες αφής…) και τον φοβερό και ποιοτικό απο αυτά που λένε μηχανισμό. Έτσι κι αλλιώς:

– υπάρχουν και δυνατότερες (και ακριβότερες) εκδόσεις

– δεν αφορά gaming αλλά επαγγελματίες (με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)
Υπομονή να έχετε και στο μέλλον θα βγούνε και σούπερ-ντούπερ εκδόσεις.

– Δεν είναι iMac με ένα μοντέλο. Μιλάμε για Windows.
Όποιος θέλει οπωσδήποτε «all-in-one» υπάρχει και το ολοκαίνουργιο HP

https://www.digitaltrends.com/computing/surface-studio-vs-hp-envy-all-in-one/

και φυσικά τα υπόλοιπα κινέζικα κτλ…

_Junkermann

Christos

@Giannis πάρε mac εσύ που είναι καλύτερα

ChristosT

Μερικοί έχουν χάσει την κοινή λογική. Συγκρίνουν το Surface Studio με Οθόνη 28” PixelSense (ότι καλύτερο υπάρχει) με μηνιατούρες macbook των 13, 15′ και 2500 ευρώ.
Δεν πάμε καθόλου καλά…μα καθόλου καλά.
Ο Επεξεργαστής είναι 6th Generation Intel® Core™ i5 or i7 και γραφικά Nvidia και διαβάζεις συγκρίσεις με τεχνολογία apple τωρινού μοντέλου με Hardware που έχει παρέλθει. Το studio έχει ανάλυση 4.5K, ddr4 κ.ο.κ…έλεος.

Agnostos13

@Christos:

Εσύ δώσε +500$ για ένα iMac 5K με touchscreen και windows…

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=hFP_7dbBZkw
https://www.youtube.com/watch?v=_IExjz3MKYg
https://www.youtube.com/watch?v=XBBF4X-frOU
όποιος συγκρίνει αυτό το μηχάνημα με macbook απλά δεν έχει ιδέα απο τεχνολογία.
Αντικειμενικά…Αρχιτέκτονες, Πλιτικοί Μηχανικοί, Γραφίστες κλπ…τους βλέπω όλους με ένα τέτοιοι άψογο σύστημα. Οι υπόλοιποι ας παίζουν με Playmobil των 2500 ευρώ.
Η οθόνη και όλο το πακέτο hardware το κάνουν μοναδικό. Απλά μοναδικό.

ChristosT

Ένα σύστημα τέλειο και χορταστικό για τον κάθε απαιτητικό χρήστη με την ελευθερία των Windows 10…
https://www.youtube.com/watch?v=8BJisE80wAc
Πάλι με βλέπω να ξεπαραδιάζομαι. Α ρε Microsoft το μου έκανες…θα πετάξω και το Desktop μου επιτέλους.

Chris_BMW

ChristosT @ Που κολλάει το MacBook εδω;;

Christos

@Agnostos13 Δηλαδή μου ζητάς να πετάξω τα λεφτά μου για να πάρω Mac; Για κορόιδα ψάχνεις; Προτιμώ να βάζω χρήματα στην άκρη και να πάρω αυτό το έργο τέχνης που είναι το Surface. Sorry δηλαδή ποτέ και τίποτα σε apple.

Agnostos13

@Christos:
Αν βάζεις λεφτά στην άκρη για να πάρεις έργο τέχνης πάω πάσο…
Εγώ για υπολογιστές έλεγα! Στη θέση σου θα έπαιρνα το original πάντως αλλά αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα με την Apple εσύ ξέρεις!

ΥΓ. Το κατά πόσο θα επιλέξει ένας επεγγελματίας designer ένα υπερμεγέθης tablet που μοιάζει με iMac θα το δείξει ο καιρός…

ΥΓ2. Πάντως μάλλον βρήκαν το κατάλληλο μέγεθος οθόνης ώστε να γίνουν λειτουργικά τα windows 10 με αφή!

ΥΓ3. Είναι αξιοσημείωτο πάντως το πόσο καλά έχουν κοπιάρει το όλο concept…ακόμα και η ιστοσελίδα που φιλοξενεί την προπαραγγελία της συσκευής πιo πολύ θυμίζει Apple παρά Microsoft!
https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-studio
https://www.apple.com/imac/

ΚΚ

To Surface είναι σαφώς κορυφαίο προϊόν με οθόνη αφής και υψηλή λειτουργικότητα. Πραγματικά έγινε μια πολλή καλή κίνηση από την MS δίνοντας μια κορυφαία επιλογή στα All one για ανθρώπους που θέλουν και έχουν να πληρώσουν πολλά (τα αξίζει βέβαια με το παραπάνω).
Παρόλα αυτά υπάρχουν all one άλλων εταιριών όπως HP, Apple (βάζεις windows πάνω όπως κάνουν πολλοί) που μπορείς να πάρεις σε φτηνότερες τιμές 1300 και κάνουν όσα θές άνετα και με υψηλές επιδόσεις … Βέβαια δεν προσφέρουν τις επιδόσεις του Surfase σε κάποια θέματα αλλά πολλοί δεν τις χρειάζονται και ας το πάρουν.

NikosAr

Το ότι μερικοί διαβάζουν για microsoft και σχολιάζουν την apple .. φαίνεται πόσο έξυπνοι είναι και πόσο φοβερή αγορά θα κάνουν … αντε βρε καλορίζικο … αφήστε εμάς με τα χάλια μας

ΑΝΔΡΕΑΣ

Μετά από καιρό και αφού καταλάγιασε η ένταση από τις παρουσιάσεις της θεάς Apple !!! & κάποιου δήθεν καινοτόμου Α.Ι.Ο από τους έξαποδώ ,επέστρεψα να δώσω πόνο στους haters!! Αρχίζω : Μόνο η Apple κάνει ονοβέισο ! Η Touch bar (OLED παρακαλώ!) έρχεται να ταπώσει όσους έλεγαν γιατί δε κάνουμε touch οθόνες στα macs!! Ορίστε κύριοι!! Γκρινιάξατε , το προσφέρουμε! Ε μη το θέλετε και φτηνό! Θα δώσετε κάτιτις παραπάνω!Κανείς ποτέ δεν είχε σκεφτεί κάτι ανάλογο και σχετικά Links που παραθέτουν οι haters για laptops του 2006, ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ!! Πάμε τώρα και σε αυτό το μαραφέτι της microsoft.Η αλήθεια είναι πως μας άγχωσε κάπως στο Cuppertino, δε το περιμέναμε, αλλά οι υπήκοοι μας γνωστος 13, κρις μακ λαρεν , μαιρυ ποπινς αμέσως ξεκίνησαν poststorming σχετικά με το μέγεθος της αντιγραφής που έκαναν στο διαστημικό , ανυπέρβλητο I – MAC! Εξηγούμε: Τετράγωνη , μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης!! Που τα έμαθαν αυτά? Μου λέτε? Από την Apple φυσικά!! κλοπή!! Για το touch – pen αντέγραψαν i-pad και κάπως έμαθαν από τις διαρροές για την touch οθόνη. Αδίστακτοι!! Πληκτρολόγιο – ποντίκι ! Εδώ δε χρειάζονται σχόλια! Γελάνε και οι πέτρες με την αντιγραφή! BOX HARDWARE. Πήραν το κουφάρι του μακ μινι και του… Συνέχεια »

Agnostos13

Ανδρέα κράτα τους χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ. Είπαμε καλό το καλαμπούρι αλλά όταν προσβάλουμε τον άλλο υπάρχει θέμα…

ΑΝΔΡΕΑΣ

????? @Agnostos13

o.k.man

Προς @ΑΝΔΡΕΑ απαντήσεις σε only fanatic appleboy! : Μόνο “πόνο” ξέρετε να δίνετε και όχι θεραπεία και άξια τεχνολογία! Πως το είπες; ότι η Apple δίνει “ονοβέισο”;;! Ούτε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη δεν γράφει τέτοιες μπούρδες, μάλλον σε κανένα λεξικό του μπαμπουϊνου της apple μπορείς να το βρεις να το γράφει αυτό! Η touch bar είναι καθαρή αντιγραφή και αρχικλεψιά των αρχικλεφταράδων της apple από την Microsoft και το αποδεικνύει και το άρθρο της ιστοσελίδας Techblog προς εν-ημέρωση των appleπροβάτων! Microsoft: Είχε δημιουργήσει την δική της Touch Bar από το 2009 https://techblog.gr/computers/microsoft-created-touch-bar-since-2009-7732/ Πάντα στην apple ζητάνε παραπάνω όπως ακριβώς και οι κλέφτες ζητάνε πάντα παραπάνω χρήματα από τα θύματά τους! “…μαιρυ ποπινς αμέσως ξεκίνησαν poststorming σχετικά με το μέγεθος της αντιγραφής που έκαναν στο διαστημικό , ανυπέρβλητο I – MAC!” – Πραγματικά ο δρόμος προς το δρομοκαΐτειο είναι πολύ κοντά με όλα αυτά τα σαθρογραφόμενα!!! Η τετράγωνη (sic) μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης που η βοθρapple δεν έχει στις οθόνες της καθόλου οθόνες αφής στα not all-in-one της και επίσης οθόνες σχεδιαστικές και με οθόνες αφής υπήρχαν ανέκαθεν πριν από την apple από τις εταιρίες παραγωγής τηλεοράσεων/monitors καθώς και από την εταιρία Wacom όπου ήταν από τους πρωτοπόρους στις σχεδιαστικές οθόνες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.