Anti-Global Warming Party στη Μύκονο από τη Vodafone

Η Vodafone, αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία τις δραματικές αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό διήμερο εκδηλώσεων στη Μύκονο, με σκοπό την κινητοποίηση όλων μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Vodafone, από την έναρξη της λειτουργίας της, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα, με κύριους άξονες δράσης, την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη χρήση υλικών φιλικότερων προς το περιβάλλον.

Το Anti-Global Warming Event ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιουλίου με ένα beach party στην παραλία του Πάνορμου. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, έλαβαν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα, ενώ παράλληλα διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του DJ Naughty, γνωστού για τη συνεργασία του με τους Karl Lagerfeld & Mario Testino.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Ιταλίδα καλλονή Vanessa Hessler, το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret, αλλά και πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Asterix aux Jeux Olympiques», που θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο, η οποία ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για τις εκδηλώσεις.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με επίδειξη μόδας της Diesel στο ξενοδοχείο Santa Marina ένα πρωτότυπο fashion show που στόχο είχε να συμβάλλει στη διάδοση των μηνυμάτων για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης του κοινού. Τα μοντέλα διέσχισαν την πασαρέλα κρατώντας το απόλυτο αξεσουάρ, τον ηλιακό φορτιστή της Vodafone. Guest star ήταν η Vanessa Hessler, η οποία έδωσε το δικό της μήνυμα τονίζοντας την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και μιλώντας ελληνικά είπε: « Αγκάλιασε το περιβάλλον, ζήσε την στιγμή».

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2009 12:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.