Gear

Apple Watch 2020: Θα κυκλοφορήσουν χωρίς φορτιστή, ετοιμάζουν το έδαφος για το iPhone 12;

Στο χθεσινό event η Apple προχώρησε σε μία πληθώρα ανακοινώσεων, όπως τα Apple Watch Series 6 και iPad Air (2020). Η εταιρεία έδωσε αρκετή έμφαση στο πως κινείται προς ένα πιο πράσινο μέλλον, ανακοινώνοντας πως μέχρι το 2030 θα δε θα κάνει καθόλου χρήση άνθρακα.

Σε αυτό το πιο φιλικό προς το περιβάλλον πλάνο της, η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE δε θα περιλαμβάνουν φορτιστή μέσα στο πακέτο αγοράς τους, παρά μόνο το απαραίτητο καλώδιο φόρτισης. Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με την Apple, θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει τις ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με τα προϊόντα της και το κατά πόσο είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Μη ξεχνάμε όμως ότι τον επόμενο μήνα η εταιρεία θα ανακοινώσει τα smartphone της σειράς iPhone 12, τα οποία αναμένεται να μην περιλαμβάνουν φορτιστή ούτε ακουστικά στο κουτί τους. Οπότε, ίσως αυτή η ανακοίνωση προετοιμάζει τους καταναλωτές για την επόμενη κίνηση της εταιρείας. Βέβαια, όσο και να επισημαίνει η Apple ότι η εν λόγω κίνηση έχει καθαρά περιβαλλοντικούς σκοπούς, αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μία κίνηση για μείωση των εξόδων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:52

Σχόλια

  • 🤣 🤣 🤣 🤣 μάρκετινγκ, πράσινα άλογα πολιτική ορθότητα κ τρίχες κατσαρές για να πληρώνεται extra κάτι που πριν περιελαμβάνετο στην συσκευασία. Είναι υπέροχη η Apple κ μπράβο της!

  • Ρε παιδιά, αυτή η εταιρεία σας κοροϊδεύει Κατάμουτρα. Κάποτε ήμουν και 'γω πελάτης της (3gs) και σκεφτόμουν να πάρω και άλλη συσκευή δική της.
    Από τότε όμως το android ανέβηκε πάρα πολύ και η μηλιά έδινε τα specs και τις δυνατότητες του λειτουργικού με το σταγονόμετρο.
    Φυσικά είπα τέλος, δε θα με κοροϊδεύει μέσ' τα μούτρα μου. Το θέμα είναι πως η διαφορά τότε με τώρα, την κοροϊδία την έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.