Gear

Black&Decker Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε super εργαλεία


Είναι γνωστό ότι φέτος τα Χριστούγεννα η Black+Decker Hellas μου εμπιστεύτηκε τα εργαλεία της με hi-tech ναυαρχίδα το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο με μπαταρία τεχνολογίας smart tech το οποίο έκανα unboxing και hands-on! Ένα ξεχωριστό εργαλείο για όλους εμάς τους gadgetάκηδες, με μπαταρία που έχει bluetooth και συνδέεται με το δικό της app με το κινητό μας.
Η Black&Decker όμως δεν κατασκευάζει μόνο αυτό, έχει ένα πλήθος από εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στις εργασίες μας είτε αν θέλουμε να κατασκευάσουμε κάτι είτε αν θέλουμε να το συντηρήσουμε ή να το επισκευάσουμε. Φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει 3 διαφορετικά εργαλεία σε super τιμές. Το καλύτερο δώρο για αυτόν που αγαπάτε.
Σκεφτείτε ότι προσφέροντας ένα Black+Decker δεν κάνετε απλά ένα δώρο, του/της προσφέρετε το επόμενο project που θα δημιουργήσει. Το καλύτερο unboxing φέτος τα Χριστούγεννα θα γίνει με εργαλεία της Black+Decker. Δείτε τις χριστουγεννιάτικες προσφορές.

Black&Decker BDCSFL20AT
Σετ επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι BDCSFL20A, 3,6 Volt μαζί με 20 Αξεσουάρ και μεταλλική θήκη. Τιμή 29,90 ευρώ.

Black&Decker BDCDC18HTSA
Σετ δραπανοκατσάβιδο Black&Decker BDCDC18HTSA με εργαλεία χειρός, αξεσουάρ και υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Τιμή 69,90 ευρώ.

Black&Decker KA280LKAΣετ πολυτριβείο Black&Decker KA280LKA-QS με 21 αξεσουάρ και πλαστική εργαλειοθήκη μεταφοράς. Τιμή 59,90 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.