Smartphones

PornHub βλέπουν περισσότεροι με Android παρά με iPhone


Όπως γίνεται κάθε χρόνο, η σελίδα ερωτικού περιεχομένου PornHub δημοσιεύει στατιστικά σχετικά με την επισκεψιμότητα από τις φορητές συσκευές, με τα αποτελέσματα να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η μάχη μεταξύ Android και iOS μεταφέρεται και σε αυτόν τον τομέα.
Τα στατιστικά δείχνουν πως πάνω από το 80% των συσκευών που επισκέφθηκαν το PornHub είναι φορητές συσκευές. Τα smartphones αποτέλεσαν το 71.6% ενώ τα tablets το 8.7% της επισκεψιμότητας στη σελίδα, με το ποσοστό των smartphone χρηστών να έχει αυξηθεί κατά 8% σε σχέση με το 2017 τη στιγμή που το ποσοστό των tablet έχει μειωθεί κατά 8%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει μειωθεί κατά 18%.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι οι χρήστες Android smartphone είναι αυτοί που επισκέπτονται το PornHub περισσότερο από αυτούς που έχουν κάποια iOS συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, το 54.4% των επισκεπτών από όλο τον κόσμο προήλθε από κάποιο Android smartphone, τη στιγμή που το ποσοστό για τις iOS συσκευές έφτασε το 44.4%, με τα ποσοστά να παρουσιάζουν 2% αύξηση για το Android και 2% μείωση για το iOS.

Από τη στιγμή που οι επισκέπτες Android είναι περισσότεροι, ο browser που χρησιμοποίησαν περισσότερο ήταν ο Chrome με ποσοστό 41.1% τη στιγμή που ο Safari έφτασε το 40.1%, με την αύξηση σε σύγκριση με το 2017 να φτάνει το 1% για τον Chrome τη στιγμή που ο Safari παρουσίασε μείωση 2%.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η επισκεψιμότητα των iOS συσκευών παγκοσμίως μειώθηκε κατά 11% κατά την επίσημη παρουσίαση των iPhone Xs, Xs Max και XR, δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών για την παρουσίαση των νέων iPhone.
Πηγή

Σχόλια

  • Ωραία είδηση για τεχνολογικό σάιτ... Δείχνει και το ποσό πολιτισμένοι είμαστε στον 21ο αιώνα!!! 😂😂😂😂😂. Το κατά πόσο ο κάθε Μς τον πζει για την κάθε π-ανα Σκ@τ@!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς...😂😂😂😂😂 Γι αυτό στο τέλος έρχεται πάντα ένας "κατακλυσμός" μια "επανεκκίνηση" για να ξεβρωμιζει για λίγο ο τόπος μέχρι πάλι να τα ξανακάνουμε Σκ@τ@. Δεν το λέω εγώ, είναι γραμμένο και το έχει δείξει η ιστορία της ανθρωπότητας!!! Η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται κ.ο.κ.. . Αυτά!!!

  • Υπάρχει και άλλη ανάγνωση στα στατιστικά. Από τη στιγμή που το android κυριαρχεί με ποσοστά άνω του 80%, το γεγονός οτι το 44,4% της κίνησης έρχεται από ios συσκευές πάει να πει οτι η πλειοψηφία των χρηστών της Apple βλέπουν τσόντες αντίθετα με τους χρήστες Android συσκευών. Και ο λόγος; Οι apple συσκευές κρασάρουν λιγότερο άρα το φχαριστιέσαι περισσότερο χαχα

  • ε νταξει ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι οποιος εχει iphone mαμαει περισσοτερο!!
    Γιαυτο το αγορασα κ γω.
    (πλακα κανω ε)

  • Αυτό που κάθε εβδομάδα υπάρχει μια "είδηση" για Apple, μόνο και μόνο για να γίνεται ντόρος και συζήτηση-διαφήμιση γύρω από το όνομα της με ξεπερνά. Και ουσιαστικά για το π***** είδησεις είναι, αυτή τη φορά κυριολεκτικά..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.